Personalitatea părului. Ce mesaj are PĂRUL psihologului Liliana Chisari.

Dincolo de scopul estetic, podoaba capilară este o metodă de comunicare. Ești măritată? Ești în doliu? Cauți partener? Părul are răspunsul. Pe timpuri, dacă voiai să te dai mare cu bogăția și statutul tău social, într-o perioadă în care nu existau wi-fi-ul și Instagramul, puteai să spui asta prin intermediul părului (colorat, aranjat, împletit).

Liliana Chisari este pictorița, psihologul și femeia care în fiecare zi își folosește podoaba capilară drept instrument care reflectă puterea și dragostea. În acest articol vom descoperi care este mesajul părului care se schimbă constant în viața Lilianei Chisari.

Ești un mare fan al schimbărilor de look, frecvente şi radicale. De ce îți schimbi atât de des look-ul?
Sunt de multe ori inundată de întrebarea – de ce îmi schimb look-ul frecvent? Posibil toți din noi au ceva de suflet, la care țin foarte mult… Păi, am și eu ceva de suflet – SUFLETUL MEU- Eul meu! Noi alegem ce redă sufletul nostru prin imaginea E-ului și cu siguranță, fiecare stare are drept la existență.
Eul – e culoarea imaginii reflectată în oglindă…
Iar sufletul are nevoie să trăiască prin imagine, așa cum o simțim la moment!

De la ce vârstă a început călătoria/aventura ta prin lumea schimbărilor radicale de păr?
La 27 a fost cea mai frumoasă călătorie în lumea “afro cosițelor” numite afro braids care reprezentau în viața mea creația la superlativ, timpul fără timp și fără hotar și infinitul potențialului uman căutat în mine. Apoi am urmat drumul tatuajelor pe păr – care sunt expresia Renașterii Eului meu…

Câte culori ai aplicat pe păr până în prezent? Câte tunsori radicale ai făcut?

Nuanțele de roșcat au făcut parte din viața mea 13 ani – soarele, cosmosul deschis vieții mele, explozia emoțiilor unice, frumoase și pline de universul interior…
Apoi m-am delectat cu viața nuanțelor de blond 5 ani – eleganță și perfecțiune în suflet, echilibru și sens integrat în toate trăirile acestor ani.
Blond – e culoare care am ales-o atunci când am simțit în viața mea că trăiesc pasiunea iubirii adevărate, nuanțată de alegerea de a alege un drum la doi și a deveni Mamă…
Și acum mă reprezintă stilul sumbru al culorii clasice de negru – fermitatea și profunzime!
Negru pentru sufletul meu este iubirea matură, plină de culoare și sens, profunzimea relațiilor și armonie psiho-spirituală.

De ce contează atât de mult felul cum arată podoaba ta capilară? Lumea mea internă este un fir roșu al imaginii mele. Respectiv simt o simbioză profundă între spirit și podoaba capilară.

În mediul online apari frecvent în poze cu părul altfel, creează impresia că schimbarea podoabei capilare e un fel de hobby? Da sau nu?
Da. Cel mai frumos hobby al meu în fiecare zi să simt renașterea printr-un nou look, deschizând iubirea sufletului să trăiască liber prin expresia Eului meu și imensității culorilor din suflet…

Este un fel de terapie, schimbarea look-ului atât de des?
Orice schimbare este egală cu descoperirea noului meu eu, a dorințelor interne, a creației neinfinite prin care viața recăpăta alte culori și vibrează cu sufletul meu.

Ești de meserie psiholog și pictoriță? Cum te-ai descrie?
Simt că în fiecare zi trăiesc “punctul zero” de a dărui, că psiholog, orientare pentru fiecare om care bate la ușă sufletului meu. Simt că am dreptul să-l trezesc la viață, pentru că el îmi permite.


Care sunt cele mai mari realizări din carieră, până acum. Fiecare zi este o realizare. Tot ce trăiesc e un schimb egalat prin iubire. Pictez și scriu în fiecare zi pe blogul meu personal poveștile oamenilor împachetate în metafore și gânduri pentru viața lor. Scrierea acestor istorii este continuitatea psihoterapiei mele pentru viața celor despre care scriu. La moment sunt peste 1000 de articole în proză și versuri, și 2 ediții a cărții personale “Gradina sufletului meu -Un tratat al cunoașterii de sine”.  Și este o binecuvântare să ating spiritul lor prin cuvânt.

Ai un motto după care te ghidezi în carieră, dar şi în viaţă?
Oamenii sunt Dumnezei muritori…
Prin iubire putem trăi totul.
Totul este egal iubirii din noi înșine.

La ce să ne așteptăm la următoarea ta apariție în mediul online? Simt că inima mea aparține iubirii mature, blondului care-mi definește viața ca existență și creație neinfinită.

Echipa isecrete.com îți dorește un nou BLOND plin de Soare și Speranță pe paleta vieții tale!

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6