Personalgifts.md: „Aliniem stelele de pe cer și îți păstrăm vie amintirea celui mai special moment din viata ța”


Se spune că dacă doi oameni au aceleși interese, scopuri și aspirații vor avea parte mereu de fericire și armonie. Soții Pavel și Doina sunt cei care stau în spatele unei ocupații pornită acum 3 ani în plină pandemie. Situația cu care ne-am confruntat cu toții în acea perioadă i-a determinat să își redirecționeze capacitățile spre un nouă activitate, născută din pasiune și inspirație!

 Personalgifts.md- Tablouri personalizate cu harta stelelor!

Indiferent de ocazie poți imortaliza un moment special din viața ta cu ajutorul acestor creații ce permit amintirea nașterii unui copil, ziua nunții sau aniversarea relației!​ Doina povestește că procesul este unul destul de complicat, iar ei sunt atenți la cele mai mici detalii, astfel încât fiecare client să rămână mulțumit.

Ambii avem alte activități de bază precum- decorarea evenimentelor și experiență în domeniul IT. Ceea ce facem nu o putem numi o afacere din motiv că nu este un mediu în care noi am face bani mari. Procesul ce merge în dezvoltarea calității produsului și întreținerea acestuia ca vizibilitate pe piața instagramului, este mai mult o ocupație de suflet care ne încarcă cu multe emoții pozitive, ce ne aduce  oameni frumoși în viața noastră și care ne motivează spre a descoperi ceva nou în domeniul dat!

Totul a început în momentul când a început carantina din cauza Covid-19. Împreună cu soțul am fost inspirați de o doamnă care execută lucrări similare în afara țării noastre și din start am început doar cu execuția hărților stelare, cale ce a fost destul de complicată până a ajunge la produsul final pe care îl avem la moment. Anume acest produs a fost ales din simplă întâmplare căci din lista de idei pe care am strâns-o, aceasta a fost cea care ne-a provocat cel mai mare interes.


Tablourile personalgifts.md nu numai că arată bine, dar sunt realizate din materiale de calitate superioară.


Primii pași a fost descoperirea procesului de creare a produsului în sine precum studierea platformelor de unde am putea strânge datele necesare pentru crearea constelațiilor, studierea platformelor de editare a acestora și în general tot procesul creării. Procesul de creație la moment începe cu solicitarea clientului, deci la primirea datelor necesare pentru crearea constelațiilor noi începem cu parcurgerea prin generarea constelațiilor în funcție de locul și data evenimentului, apoi crearea desig-nului la solicitarea clienților, adică orice model dorit de client precum culori, design, text poate fi executat.


Din produse pe care le executăm avem două principale: Harta Stelară ce este bazată pe generarea constelațiilor care erau prezente pe cer în una din zilele importante ale clientului precum zile de naștere, ziua cununiei, ziua căsătoriei etc. Al doilea produs este poza tiparită pe acril însoțită de piesa preferata a clientului și QR cod-ul ce partajează spre piesă prin intermediul camerei foto.

Personalgifts.md– aici găsești cele mai deosebite și impresionante creații- Skymap (harta stelelor)
🎁💽 Photo Frame Song
🎁🎨 Tablou DreamArt.

Creeaza-ți propria ta hartă și alege designul potrivit! Diversitatea este vastă prin elementele și culorile pe care le poți folosi în procesul de creatie.

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6