div#ast-scroll-top { display: none !important; }

Paula Scrinciuc, despre SMM și curajul de a-ți urma visul: Informații utile cu un profesionist în domeniu

Are doar 19 ani dar a reușit să cucerească mediul online datorită abilităților sale de SMM. Tânără ambițioasă, elevă în clasa a 12-a, combină perfect studiile cu o meserie foarte solicitată în ultima perioadă. Vorbim despre Paula Scrinciuc alături de care orice afacere va înflori.

Îmi place tot ceea ce e legat de online, mai ales căci totul se modernizează atât de rapid și mereu apare ceva nou pe această piață. Am început prin a trece un curs pentru a acumula mult mai multe cunoștințe, cu toate că știam cu ce se “mănâncă” acest SMM. Am ales să fac un curs de Branding personal, unde am aflat o groază de lucruri noi pentru mine. Totuși să încep această activitate m-a motivat faptul că eu îmi pot organiza timpul cum vreau eu, am posibilitatea să aleg cu cine pot colabora, iar la fel un imbold l-am primit din partea prietenei mele, care la fel activează în această sferă.

De la dorință până la acțiune a fost doar un pas. Încrezătoare în forțele proprii și cu o sete enormă de a învăța ceea ce-i place a urmat primul curs, iar de acolo a început frumoasa aventură în domeniul SMM.

Cursul a fost pe măsura așteptărilor. Am reușit să cunosc oameni cu care împărtășeam aceleași valori și principii. Eu am fost una dintre elevele VIP ale cursului, respectiv cel mai scump tarif și cu cele mai multe facilități. După ce treceam temele, care erau sub format video, aveam teme pentru acasă. La tariful VIP, am avut parte de curatori, două fete extraordinare care ne motivau, ne răspundeau la întrebări sau ne îndrumau acolo unde se putea mai bine. Curatorul meu îmi verifica temele pentru acasă, după care primeam un feedback. Trebuie să recunosc căci uneori nu reușeam să țin pasul cu temele care apăreau noi. Informație la curs a fost multă și benefică, dar niciodată nu poți să înveți totul. Cel mai mult înveți atunci când pui în aplicare cunoștințele pe care le ai. Chiar și la momentul actual, pe parcurs învăț continuu, cizelez și acumulez informație nouă. Zi de zi apare ceva inovativ și trebuie de ținut pasul cu toate actualitățile.

De ce ai îmbrățișat profesia de SMM?

Am încercat divers să îmi găsesc primii clienți, uneori vroiam să las totul baltă și să cedez, dar nu e despre mine așa ceva. Scriam scrisori de colaborare, mai postam prin careva grupuri. Nu mereu primeam un răspuns , dar asta nu mă descuraja. Dacă ar fi să vorbesc despre primul client, a fost o cunoscută de a mea , care deține un salon . Chiar dacă la început te gândești cum să te apuci, de la ce să începi și ce urmează. Gândurile acestea trebuie lăsate la o parte și doar trebuie de acționat. Un SMM este o persoană care se ocupă de administrarea unui profil de afaceri , care stabilește strategii de promovare a paginii, cum să crești pagina și cum să o aranjezi estetic frumos și plăcut ochiului la primul click și prima impresie. Consider că, fiecare companie/afacere sau chiar persoană care dorește să devină influentă pe Instagram, are nevoie de un specialist în spate. În primul rând, pentru a administra o pagină trebuie să investești timp , idei și să ai cunoștințe în acest domeniu. În al doilea rând, nu poți face totul de unul singur.

 Pasiunea este un ingredient care face diferența în atingerea obiectivelor la job. Paula se dedică în tot ceea ce face, iar rezultatele sunt vizibile cu fiecare sugestie.

În medie, o persoană care intră pe profilul tău îi ia exact între 5-10 secunde ca să își dea seama dacă să rămână pe profilul tău/fie să comande produsul pe care îl promovezi etc. Respectiv dacă pagina este activă, atractivă, aranjată evident ai doar de câștigat. Poți câștiga persoane care sunt interesate de domeniul în care te specializezi, cei care doresc să plaseze o comandă sau cei care găsesc profilul tău ca fiind unul interesant și util pentru ei, promovați aceleași valori, principii etc.

La sigur știu că fac exact ceea ce îmi place. Reușesc să fiu o mână de ajutor oamenilor care nu reușesc să se ocupe de toate în afacerea lor. La prima vedere, pentru cei care nu activează ca și Content Manager sau SMM , le pare floare-la-ureche să administrezi o pagină de Instagram. De fapt nu este așa, nu e mereu ușor. Este necesar să investești timp, idei și inspirație pentru a duce evidența unui cont. Nu e cel mai ușor lucru, nici pe departe. Însă e ceea ce îmi place să fac și ceea ce mă motivează mereu că eu pot obține ceea ce îmi doresc. Trebuie să ai mereu motivația de a continua și a merge înainte. Trebuie să ții pasul cu toate lucrurile și trend-urile care apar zi de zi. Planificarea timpului e ceva super mega important Încrederea în forțele proprii. Încearcă mereu ceva nou. Apreciază-te la justa valoare și stabilește-ți un preț demn pentru munca ta. Setează-ți scopuri, primește plăcere și savurează din ceea ce faci!

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6