Păstrează vii cele mai frumoase amintiri: Interviu cu Tatiana Diaconu, tânăra care creează jurnale unice care rezistă în timp.

Din dorinţa de a-şi nota cele mai importante amintiri și momente petrecute alături de copilul său într-un carnet original, i-a venit ideea de a crea propriile jurnale. Vorbim despre Tatiana Diaconu originară din Cotiujenii Mari, raionul Șoldănești. Despre cum a apărut această pasiune, ce materiale îi place să folosească dar şi cât durează să realizeze minunăţiile pe care le vedem în formă finită ne-a povestit într-un interviu.

Sunt mamă, soție, femeie care iubește simplitatea și zi de zi încearcă să descopere laturi neștiute ale personalității sale.

Minunea din viața mea-copilul, mi-a adus și timpul necesar pentru a mă redescoperi și a înțelege că îmi doresc să fiu utilă și să fac ceva pentru oameni, care să le aducă emoții frumoase și să ii ajute să își păstreze amintirile pe foaie. Așa a apărut ideea unui- Altfel de jurnal de familie, iar mai apoi și a Jurnalului meu prin ochii mamei. Am studiat Limbi și Literaturi Străine, am și activat în acest domeniu până în a 7-a lună de sarcină și nici nu bănuiam pe atunci că voi face peste câțiva ani, ceea ce fac astăzi. Îmi place să citesc, ador florile și să am grijă de ele. O parte din levănțica pe care o folosesc la ambalarea jurnalului e chiar de la mine din grădină și sper pe viitor să fie doar de acolo.

Îți mai amintești care a fost primul jurnal realizat?

Primul jurnal era diferit față de modelele de acum, era ideea, era textul, apoi am început să îl perfecționăm. Mi-au fost de mare ajutor prietenii și familia în care am mare încredere și care îmi spun întotdeauna fără ocolișuri ce le place și ce nu. Am început prin a aduce oamenilor un jurnal pentru povestea de dragoste și de viață a unui cuplu, încă de la începutul relației și până la adânci bătrâneți.

Care este povestea “Jurnalului meu prin ochii mamei “?

‘Jurnalul meu prin ochii mamei’ a apărut, din dorința oamenilor. Primeam des întrebarea ce urmează, când faceți următorul jurnal, poate unul pentru copii? Denumirea o aveam demult, dar jurnalul a apărut mult mai târziu. Nu mi-am propus să realizez jurnale doar de dragul creatului, îmi doream să aducem ceva diferit, astfel m-am rotit în jurul acestei idei, până l-am gândit să fie ‘Jurnalul meu prin ochii mamei (din burtică până la 18 ani).

Povestea copilului tău e unică. Păstrează-i amintirile încă din burtică și până la 18 ani într-un jurnal deosebit.

Chiar dacă se numește așa, acolo are loc și tatăl să participe. Am subliniat’ prin ochii mamei, pentru că mamele cel mai îndeaproape urmăresc evoluția copiilor și pentru că le place să scrie, să pună poze și să creeze amintiri, iar tații trebuie să le ajute și să le susțină în toate.

Jurnalele atrag atenția în primul rând prin culorile vii, cuvintele calde și unicitatea aspectului. Sunt comod de folosit, inclusiv datorită dimensiunii și calității. Acum poți păstra amintirile vii, o viață întreagă!

Jurnalele noastre sunt ca și cărțile, lucrăm foarte mult până le gândim să fie așa cum sunt, e vorba de luni de muncă, până a le lansa. Apoi le tipărim în stocuri mici, în general într-o săptămână, ca să nu îi lăsăm pe oameni să aștepte prea mult și dacă au nevoie pentru astăzi, astăzi să le putem oferi comanda.

Jurnalul conține 80 pagini. Aici mămica își notează succint cele mai frumoase momente din viața copilașului său, încă din burtică și până la 18 ani și desigur adaugă pe parcursul anilor și cele mai frumoase poze. Jurnalul nu este o simplă colecție de amintiri, mai are la bază și legătura strânsă dintre mamă și copil, dintre copil și familie, dragostea și valorile pe care familia vrea să i le transmită.

Mie pur și simplu îmi place să scriu, iar dacă prin asta pot să fiu utilă și să aduc emoții oamenilor, restul sunt doar detalii. Orice se învață, dacă este dorință. Sunt de părerea că, fiecare om trebuie să facă ceea ce ii place. Învăț de la oameni care cunosc și îmi pot oferi informații utile. Cea mai mare greșeală e să crezi că nu mai ai ce învăța!

Amintirile stârnesc emoții și trăiri frumoase, iar un astfel de jurnal te va ajuta să păstrezi vii cele mai importante momente din viață. Are un design modern și un material de calitate, care rezistă în timp.

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6