Pasionată de stil și design. Interviu cu Veronica Croitoru, antreprenoarea care inspiră prin creații unice

Este pasionată de tot ce e frumos şi combină cu succes meseria de designer vestimentar cu rolul de mamă și soție. Veronica Croitoru fascinează prin modele de creații deosebite și mai ales viziunea unică pe care o abordează în fiecare ținută. Nu doar că îmbină atent diverse articole de design ci ştie să facă din bucăți de țesătură, lucrări individuale cu gust estetic.

Sunt o tânără modestă, plină de ambiții, ador provocările ceea ce ține de domeniu, mamă a doi băieței drăguți, nu am frică de a munci în nopțile albe. De la finisarea studiilor deja se fac 10 ani. Pe parcursul acestor ani am colaborat cu o mulțime de persoane. Am realizat diverse produse vestimentare, create de la măsura, determinare design, croială, modelare, coasere, finisare produs. Creez chiar de pe băncile facultății. Desigur cu anii și lucrările au avansat ceea ce ține de aspect, dificultate. Pot spune la moment nimic nu mă sperie, fac față la orice. Ofer și timp pentru pici, desigur din lucru un minut nu m-am oprit.

Am început de la 0 cu forțele proprii. Tot de ce dispun la moment, tehnica și ce investiții a necesitat, am agonisit pe parcursul anilor. Desigur în mare parte susținere din partea soțului ce este alături de mine de 8 ani. Începuturile mereu sunt foarte grele. Doar prin muncă, răbdare și perseverență poți urca treptele succesului.

 Alege să pună accent pe o culoare deosebită care ar putea să rupă toate tiparele modei și pe elemente mici care aduc un plus fiecărei ținute. Fire ambițioasă și cu idei mari, Veronica a muncit mult pentru succesul de astăzi.

Creez produse diverse. De la rochii simple până la moment deja rochii de mireasă complexe. Pentru fetițe micuțe. Din start cream ținute pentru mine personal, apoi prietene, clienți deja permanenți. Postez destul de frecvent lucrări ce realizez. Mă mândresc că într-adevăr Dumnezeu mă înzestrat cu atâtea calități, atât de multă fantezie care niciodată nu se termină. Sunt o mulțime de idei ce urmează anul următor să devină realitate. Să vă uimesc cu noi idei și creații unice.

Are imaginație, creează cu pasiune și este mereu curioasă de ce altceva mai poate face. Înconjurată de valuri de dantelă, voaluri şi alte tipuri de materiale, tânăra pregăteşte în micul ei atelier de croitorie, noi colecţii care inspiră!

Ce ține de ținute cum am menționat și în răspunsurile anterioare. Sunt gata de orice provocare. Nu îmi place să creez în serie, ador de fiecare data ceva nou și inedit. Mă face fericită rezultatul, reacția persoanei care îmbracă ținuta. Sunt genul de persoană care ține cont de fiecare detaliu în realizarea modelului dorit, depun suflet în fiecare produs creat, probabil ăsta și este cauza că persoanele nu optează doar pentru un produs, realizează unul și nu au răbdare să se întoarcă din nou.Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6