div#ast-scroll-top { display: none !important; }

Pamela Anderson, siluetă impecabilă la 52 de ani

Chiar dacă timpul a trecut, Pamela Anderson este considerată în continuare un sex simbol. Formele ei pline și trăsăturile fizice delicate o plasează în topul celor mai frumoase femei ale lumii. Nu e de mirare că, la 52 de ani, vedeta a încins imaginația bărbaților după ce a îmbrăcat un costum mulat. Are o siluetă impecabilă!

A vrut să dea timpul înapoi și să reproducă o scenă din serialul Baywatch, din distribuția căruia a făcut parte la sfârșitul anilor ’90- începutul anilor 2000, și a reușit astfel să stârnească nostalgia celor care urmăreau cu sufletul la gură întâmplările prin care treceau cei din echipa de salvamari.

A încins imaginația bărbaților după ce a îmbrăcat un costum mulat de scafandru

Dacă în serialul Baywatch făcea furori într-un costum roșu, dintr-o singură piesă, de această dată, Pamela Anderson a decis să își evidențieze formele cu ajutorul unui costum de baie asemănător cu cel purtat de scafandrii. Costumul foarte mulat, cu un decolteu adânc, a atras atenția asupra siluetei impecabile cu care Pamela Anderson se poate lăuda la 52 de ani. Vedeta a reprodus scena din Baywatch în timpul filmărilor pentru o reclamă, iar apariția ei a încins imaginația bărbaților.

După ce în această vară a trecut printr-o despărțire, asta după ce a descoperit că fostul iubit, fotbalistul francez Adil Rami, îi era infidel, se pare că Pamela Anderson a reușit să depășească momentul de cumpănă, iar acum acordă mai multă atenție laturii profesionale.

Sursa: avantaje.ro

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
Evenimente

Astăzi va fi lansat în premieră filmul “pandemia.md” – un film despre virusul relațiilor dintre oameni pe timp de “ciumă”

Lansarea națională va avea loc astăzi la Cinematograful Patria Loteanu. Concomitent cinefilii vor putea urmări pelicula și la cinematograful Cineplex Mall. Acțiunea filmului “pandemia.md” are loc în perioada carantinei de pandemie Covid 19.  În Republica Moldova a fost declarată stare de urgență și regizorul de film, împreună cu familia, părăsesc orașul și se refugiază la

Citește mai mult »
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6