div#ast-scroll-top { display: none !important; }

Olivia Ghenea, nail technician: “ O lucrare impecabilă de la cuticule până la vârfuri este ”semnătura” mea “!

Are o experienţă de peste 4 ani în domeniul nail art şi este o fire hotărâtă, cu un talent nativ, care a ştiut dintotdeauna unde vrea să ajungă. Olivia Ghenea, este românca care a dat dovadă de multă perseverență și ambiție încă de la începutul carierei sale. Nu s-a mulțumit cu un curs, două ci a învățat mereu de la cei mai buni traineri, participând la seminare atât naționale cât și internaționale. A știut că, peste ani, munca asiduă și investițiile făcute o vor aduce pe culmi înalte,  iar recunoașterea de care se bucură acum este propria academie “Nail academy by Olivia Ghenea”.

Echipa Isecrete a remarcat talentul Oliviei, atenția pentru detaliu, profesionalismul și mai ales pasiunea pentru ceea ce face. Iar, în acest interviu am discutat despre cum arată un drum de la pasiune la carieră de succes.

 „În Octombrie 2018 am decis să merg la un curs care mi-a schimbat viața. Atunci am înțeles cât de important este să investești în educația ta ca și Nail technician, așa că am început să merg constant la diverse cursuri și masterclass-uri pentru a mă perfecționa și așa am reușit să evoluez enorm într-un timp, spun eu, destul de scurt.

 Am ales acest domeniu deoarece știu că, unghiile sunt oglinda și cartea de vizită a fiecărei femei. Am observat cum o simplă manichiură poate să schimbe starea de spirit a purtătoarei și m-a încântat enorm faptul că, pot fi eu cea care face asta. Mi-a plăcut ideea să lucrez direct cu omul. Consider un lucru extraordinar că am ocazia să fac ceea ce fac deoarece iubesc să comunic, să îi inspir pe cei din jurul meu și să simt că ceea ce realizez eu rămâne întipărit în mințile celor care ce mă urmăresc. Evident, asta mi-am dorit de la început și de asta muncesc intens în continuare, ca să fiu un exemplu demn de urmat”.

Cum a fost parcursul tău de la novice la profi?

 „Nu am să uit niciodată de unde am pornit. Într-adevar, a fost extrem de greu deoarece nu eram antrenată deloc și mă mișcam foarte greu. În primul an am avut multe momente în care am vrut să renunț, dar eu consider că aceste experiențe m-au ajutat să ajung la nivelul la care sunt astăzi. Nu sunt o fire care să renunțe cu una cu două, lupt mereu pentru tot ceea ce doresc să realizez”.

Olivia este femeia de afaceri îndrăgostită de meseria ei. Ambițioasă și calculată, a devenit în timp prietenă pentru clientele care îi calcă pragul. A reușit în doar 4 ani să colecționeze peste 12 trofee, experiențe de neuitat și cunoștințe care o ajută să devină una dintre cele mai bune.

„Trofeele pe care am reușit să le câștig, 12 la număr, sunt mândria mea și, desigur, sper să ”colecționez” multe altele. Fiecare campionat în parte a fost un sentiment unic, de-a dreptul special. Cred totuși că, cel mai frumos și emoționant moment a fost când m-am înscris la un campionat care a avut loc în Rusia și urmăream decernarea premiilor, așteptând cu sufletul la gură să văd dacă sunt și eu printre câștigători. La un moment dat, organizatoarea se chinuia să citească un nume, a arătat diploma către persoanele aflate în sală (ea vorbea rusește, iar eu nu înțelegeam, desigur, nimic) și, într-un final, a arătat diploma și la camera și ce sa vezi? Era fix diploma mea, luasem locul 1 la categoria Master, nominația Poster salon. Am plâns de fericire”.

„Experiențe unice am avut la fiecare campionat. Spre exemplu, am pregătit 2 lucrări pentru un campionat din Dubai și am avut un model care a stat cu mine 12 ore, timp în care am realizat unghii de 9 cm la o mână și unghii de salon la cealaltă. Pe vremea aceea nu era pandemie, așa că eu la 4 dimineața încă lucram intens. Iubesc ceea ce fac așa că de multe ori nici nu îmi dau seama cum trece timpul. O altă experiență deosebită pe care sper să am ocazia să o repet cât de curând a fost cea de jurat în cadrul unui campionat românesc”.

A obținut totul prin muncă și sârguință, iar dragostea pentru frumusețe a transformat-o în afacere! Dincolo de profesionalismul și talentul său ca nail artist, Olivia este trainerul care depune maximă străduință, astfel încât fiecare cursantă care o alege ca și mentor, să devină pregătită de a profesa în acest domeniu.

„ În primul rând, presupune foarte multă muncă și disciplină, motiv pentru care am urmat deja peste 40 de cursuri în domeniu și, desigur, urmează multe altele. Ca și trainer pentru următoarea generație de nail technicians și, sper, viitoare nail trainers la rândul lor, văd perfecționarea și dezvoltarea constantă în domeniu ca fiind singura metoda prin care te poți menține și prin care poți urca în top.

Cursantele mele, desigur, învață tot ce au nevoie, începând de la cele mai de bază reguli ale unei manichiuri corecte în cadrul cursului de bază, până la modele, tehnici și forme complexe în cadrul cursurilor de perfecționare, specializare sau private”.

O lucrare impecabilă de la cuticule până la vârfuri este  ”semnătura” mea!

„Pentru mine, desigur, este foarte important, altfel nu cred că ajungeam să activez în acest domeniu și mai mult ca sigur nu eram atât de pasionată de munca mea. Și, bineînțeles, îmi place să cred că, atrag femei care de asemenea doresc să aibă o manichiură perfectă, lucru confirmat de altfel de numărul mare de cliente pe care le am deși ofer un serviciu considerat de lux.

Tehnicile pe care le folosesc depind de nevoile și de dorințele clientei, desigur. Scopul meu final este ca fiecare femeie ce îmi calcă pragul să plece încântată de lucrarea pe care i-am făcut-o și, desigur, ca unghiile ei sa fie corect realizate, potrivite mâinilor ei și activităților pe care le desfășoară în viața de zi cu zi”.

 Doar încrederea în propriile forțe, îți poate aduce visele în realitate. Olivia Ghenea are ambiții mari și vrea ca afacerea și profesionalismul ei să ajungă la nivelul celor mai cunoscuți specialiști din industria frumuseții.

Facebook Olivia Ghenea

Facebook 𝓃𝒶𝒾𝓁 𝒶𝒸𝒶𝒹𝑒𝓂𝓎 𝒷𝓎 Olivia Ghenea

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6