Ochelari de protecție pentru calculator: o necesitate a secolului XXI? Top modele de la brandul watch.shop.md care te vor cuceri!

Ochelarii pentru protecție calculator au devenit rapid un accesoriu esențial pentru cei care petrec multe ore în fața ecranelor digitale, muncind sau studiind. Dacă te întrebi cum să alegi cei mai potriviți ochelari pentru a bloca lumina albastră, atunci în acest articol vei găsi răspunsul.

Ochelarii pentru protecție calculator sunt echipați cu un filtru special care nu îi permite luminii albastre să ajungă în ochi. În ultimii ani, calculatoarele, smartphone-urile și diversele dispozitive electronice se folosesc tot mai frecvent. Acesta este motivul pentru care ochelarii moderni cu filtru de lumină albastră sunt potriviți și recomandați chiar și celor care nu suferă de de nicio deficiență de vedere. Ochelarii non-dioptrici sunt produși anumit pentru a proteja ochii de lumina albastră și din această cauză sunt des numiți „ochelari pentru calculator“ sau „ochelari împotriva ochilor obosiți“.

Care sunt beneficiile ochelarilor pentru protecție calculator?

Orele în șir de lucru la laptop, timpul petrecut privind televizorul sau jucându-vă la calculator… astea sunt cauzele ochilor obosiți! Din necesitate sau plăcere, dispozitivele inteligente sunt acum tovarășii noștri de viață. Cantitatea de lumină albastră emisă de aceste dispozitive, mai ales pe timpul nopții, poate face ca organismul nostru să creadă că e încă ziua și nu e timpul de culcare. Plus, focusarea constantă în același punct poate obosi ochii. La fel, știați că cei care folosesc dispozitive cu ecrane digitale clipesc mai rar? Toate aceste acțiuni cauzează dureri de cap, ochi obosiți sau lipsă de somn.

Există soluții simple pe care le puteți încadra ușor în viață. Una dintre ele sunt ochelarii pentru protecție calculator. 

Cauți ochelari de protecție pentru calculator fie pentru bărbați, femei sau copii? Brandul Watch.shop.md le are pe toate! Nu contează ce stil sau buget ai, vei găsi ceva potrivit la ei.

Stilați dar în același timp indisponibili, ochelarii combină calitatea, designul și tehnologia înaltă.

Avantaje:
– Ochelarii sunt modele Unisex
– Material TR90
– Lentile Anti Blue Ray
– Protecție UV 400
– Set complet de accesorii conexe, inclusiv tester de lentile
– La sfârșitul zilei de lucru după utilizarea prelungită la calculator sau alte dispozitive, vei scapa de: stresul și oboseala ochilor, dureri de cap, insomnie sau somn neliniștit.

Фото профиля watch.shop.md

Principalele solicitari ale clienților:
– Un cadou original pentru prieteni și pentru persoana dragă, care este nu numai stilat, dar și util
– Pentru persoane care petrec mult timp în fața ecranelor dispozotivelor, de orice tip
– Cel mai relevant produs pentru școlari și studenti care studiază sau lucrează online.

Acești ochelari au fost special concepuți pentru protejarea de razele de lumină din spectrul albastru emanate de ecranele digitale, cum ar fi cele ale calculatoarelor, telefoanelor mobile, tabletelor sau televizoarelor.

Mai multe modele găsești pe watchshop.md

Sunt comercializați ca fiind ochelari speciali care ne ajută să lucrăm, să dormim și să vedem mai bine. Fac acest lucru în trei moduri:

• Ochelarii de protecție pentru calculator ajută organismul să își mențină bioritmul natural după apusul soarelui, neutralizând lumina albastră pe care o primim din surse artificiale.

• Ei protejează împotriva expunerii la raze UV, care pot provoca diferite boli atât la nivelul ochilor, cât și întreg corpul;

• Îmbunătățesc acuitatea vizuală prin reducerea reflexiei și a intensității luminii.

Pe lângă protecția de radiații UV de la aparate digitale, acești ochelari îți protejează ochii și de radiațiile emise de soare. Astfel, poți să te asiguri că ochii tăi sunt protejați atât afară, cât și în casă.

Instagram/watch.shop.md

Facebook/ Watchshop.md

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6