Oana Remuș, despre secretele unui nail artist de succes: „Nu voi calcula niciodată investiția în mine. Pasiunea este foarte mare”

Un citat afirmă că “Toate visurile noastre pot deveni realitate, dacă avem curajul să le urmăm”. Oana Remuș se numără printre femeile ambițioase și plină de energie care acum 10 ani a demonstrat tuturor că poate. Originară din București a pășit timid dar în același timp determinată în domeniul nail art, încrezătoare și dornică de a face ceea ce-i place.

Am intrat în industria beauty acum 10 ani neavând nicio legătură cu această meserie. Îmi plăcea să merg la salon și să mi fac toate procedurile de înfrumusețare însă niciodată nu m-am gândit că voi practica acest job. Fiind la vremea respectivă o fire destul de nerăbdătoare, neîndemânatică fără talent și mereu visătoare nimeni din cunoscuții mei nu mi-au dat nicio șansă. Mai ales că mi-am permis de la vârsta de 20 ani să merg săptămânal la salon. Și din clientă să ajung să practic această meserie, părea că nu voi rezista prea mult. Dar, una din calitățile mele este că sunt foarte ambițioasă. Curajul nu mi a lipsit niciodată, iar provocările le iubesc.

Oana Remuș  combină talentul cu munca, pasiunea și dorința de a evolua în această sferă.

Am început de la zero, primul curs la care m-am înscris a fost de manichiură-pedichiură clasică. Apoi a urmat cel de stilist protezist și am crezut ca marea majoritate că după ce voi termina aceste două cursuri mă pot angaja liniștită având diplomele în buzunar.

Surpriză! Nu a fost deloc așa. Am încercat să mă angajez în câteva saloane pentru a acumula experiență. Mă țineau o perioadă apoi mă dădeau afara. Am încercat o perioadă să lucrez acasă după care mi-am închiriat masă într- un salon, am lucrat pe procent.. cu alte cuvinte am încercat toate variantele până când într-o zi am înțeles că doar două cursuri sunt prea puține pentru această meserie.

Am participat la câteva concursuri internaționale de nail art și am obținut 37 de premii. Acum la activ am 50 de cursuri fizice și online cu diferiți Traineri atât din România cât și din alte țări. Cea mai bună școală a fost propriul meu salon de manichiură-pedichiură. Am participat și la mai multe concursuri, iar cel mai solicitant concurs a fost cel din Dubai în 2021 unde am participat la GRAND PRIX cu 12 lucrări. În plină pandemie! Însă a meritat. M-am pregătit 2 săptămâni și  am obținut GRAND PRIX locul 1 categoria Master ( 10 locuri 1,un loc 2, un loc 3).

Participă constant la diferite cursuri și competiții ceea ce îi oferă șansa de a se afirma, de a cunoaște  tehnicieni, traineri, mentori ai industriei ce sunt un exemplu și îți arată unde poți să ajungi dacă îți dorești un progres.

Nu mă opresc niciodată în a investi în mine. Ultimul curs fizic a fost acum 2 luni. Consider că atunci când ai o clientă pe scaun ca stilist protezist trebuie să știi cum să-i faci manichiura nu să găsești scuze, indiferent de forma unghiilor naturale.

Tehnician cu un înalt nivel de pregătire, premiată în numeroase concursuri la nivel național și internațional, oferă servicii de calitate superioară cu produse de top. Pe lângă profesionalism Oana este femeia care oferă emoții, zâmbet și bună dispoziție, iar clientele apreciază acest lucru.

Ori, unul din secretele unei afaceri de succes ar fi și atitudinea față de cei care îți pășesc pragul? Oana susține că zilnic are parte de momente extrem de frumoase și deosebite datorită clientelor care o apreciază și îi mulțumesc pentru rezultatele obținute.

Contează zâmbetul și mulțumirea lor. Eu sunt fericită când le văd că sunt mândre cu manichiura realizată de mine. Asta este cea mai mare satisfacție a mea. Frumusețea mâinilor este foarte importantă o manichiură elegantă transformă orice femeie, făcând-o sigură pe sine. Iar eu iubesc transformările.

A pătruns în lumea frumuseții cu multe visuri, cu dorința de a-și depăși propriile limite și cu un ideal suprem, acela de a-și deschide propriul salon, unde va putea să-și desfășoare activitatea ca specialist. Peste ani, această dorință a prins contur datorită faptului că a muncit mult, s-a sacrificat pe alocuri și a depus efort.

Nu voi calcula niciodată investiția în mine. Pasiunea este foarte mare. Am ales meseria asta pentru că nu mă plictisesc niciodată. Mereu este ceva nou de învățat. Urăsc rutina, iar când ajung să am o rutină zilnică, imediat schimb ceva. Tehnica de lucru, cursuri, campionate. De 1 an mi-am descoperit altă latura care nu o știam despre mine. Am început să susțin cursuri și mă umplu de energie și satisfacție cu fiecare clientă ce-mi pășește pragul.

Experiența de peste 10 ani în domeniul nail art și dorința de a transmite din secretele acestei meserii, a determinat-o pe Oana să susțină cursuri, dedicate femeilor care doresc să își dezvolte pasiunea și dorința într-o meserie prestigioasă și frumoasă.

Facebook/ Oana Remuş

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6