[geot country="Romania"] [/geot]

O-zone se reunește … din nou!

După 14 ani de la destrămare, trupa O-Zone se reunește pentru a doua oară. Hiturile băieților vor răsuna în noaptea dintre ani pe scena din Piața Constituției de la București, România.

O-Zone va cânta pe 31 decembrie pe aceeași scenă cu Haddaway și cu rapperul american Turbo B., fostul solist al trupei Snap, transmite Știri.md cu referire la Unimedia

Lista invitaților străini este completată de artiștii din spatele numelui Milli Vanilli Experience (Face meets Voice), care vin la București pentru petrecerea de Revelion din Piața Constituției.

Printre invitații serii se numară și trupele Holograf și Vunk, dar și Horia Brenciu & HB Orchestra. Vor încânta publicul și trupele Andre și 3rei Sud Est, iar Ovidiu Komornyik & OK Band completeaza lista artiștilor prezenți la „Revelion 2020. Disco Night Fever”.

Amintim că acum doi ani, legendara trupă O-Zone s-a reunit în cadrul unui concert organizat de Partidul Democrat, cu ocazia Zilei Victoriei și Zilei Europei.

Sursa: unimedia

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
Știri
Mîndrilă Alina

Obiceiuri și superstiții în Ajunul Crăciunului. Ce e bine să faci astăzi ca să îți meargă bine tot anul

Majoritatea bucatelor de pe masa de Crăciun sunt preparate din carne de porc, ceea ce simbolizează dorinţa de a avea un trai îmbelşugat. Tradiţional se servesc friptură şi cârnaţi de porc, sarmale, răcituri, bătute, peşte, dar şi fructe, dulciuri şi băuturi. În Moldova este atestat şi obiceiul de a mînca mămăligă în ziua de Crăciun, căreia îi sînt atribuite conotaţii magice.

Citește mai mult »
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6