div#ast-scroll-top { display: none !important; }

O prezentatoare TV a ajuns pe masa de operații după ce i s-a spart un implant mamar

Prezentatoarea TV din Rusia, Lera Kudreavțeva a ajuns de urgență pe masa de operație după ce a descoperit că implantul mamar din sânul stâng era spart, iar lichidul din acesta s-a scurs treptat în organismul ei!

Lera Kudreavțeva a decis să povestească tuturor prin ce trece spunând că astfel încearcă să avertizeze femeile ce doresc să-și pună implanturi, ca ele să fie conștiente de riscurile la care se expun.

Astfel, prezentatoarea a povestit pe contul său de Instagram că încă 15 ani în urmă și-a pus implanturi mamare, iar atunci medicul i-a spus că acestea au garanție pe viață și sunt într-atât de rezistente că nu s-ar sparge nici dacă ar trece un tanc peste ele.

Însă iată că unul s-a fisurat încă 5-6 ani în urmă, iar siliconul din acesta a pătruns în organismul prezentatoarei. Ea a fost internată de urgență și supusă unei intervenții chirurgicale de înlăturare a implanturilor și de eliminare a substanței din organism. Lera Kudreavțeva a scris că operația la care a fost supusă este foarte agresivă și practic a rămas fără puteri.

Ea a mai menționat că chiar dacă va regreta că a decis să povestească deschis, își dorește să oprească măcar câteva femei de la acest pas. Ulterior prezentatoarea își propune să realizeze un material cu tema „boala implanturilor mamare”.

Lera Kudreavțeva are 48 de ani, iar un an în urmă a devenit din nou mamă.

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
Evenimente

Astăzi va fi lansat în premieră filmul “pandemia.md” – un film despre virusul relațiilor dintre oameni pe timp de “ciumă”

Lansarea națională va avea loc astăzi la Cinematograful Patria Loteanu. Concomitent cinefilii vor putea urmări pelicula și la cinematograful Cineplex Mall. Acțiunea filmului “pandemia.md” are loc în perioada carantinei de pandemie Covid 19.  În Republica Moldova a fost declarată stare de urgență și regizorul de film, împreună cu familia, părăsesc orașul și se refugiază la

Citește mai mult »
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6