O poveste minunată a succesului cu Elena Nicolaev-moldoveanca care și-a câștigat un renume în lumea frumuseții, fiind în Germania

Revista Isecrete continuă să descopere femei de succes, cu o poveste impresionantă în spate, care vorbesc despre meserie cu o plăcere deosebită. Moldoveanca Elena Nicolaev, frumoasă la chip și suflet, o fire puternică și muncitoare, a găsit curajul acum câțiva ani să se mute cu traiul în altă țară. Și-a găsit vocația în industria frumuseții, iar nopțile nedormite și ambiția de a reuși să ajungă acolo unde își dorește, i-a demonstrat că nimic nu este imposibil dacă îți dorești cu adevărat.

Sunt expert în Extensia genelor, Laminarea genelor și sprincenelor, Permanent Make Up în industria frumuseții, fondatoarea propriului studio în Germania care împlinește 16 ani. Originară din Republica Moldova, am studiat la făcut facultatea Relații Internaționale și limbi străine.

Drumul în lumea beauty a început atunci când am decis să fac studii în frumusețe, deoarece mereu m-a fascinat această meserie. Primul curs a fost în extensia genelor tehnica fir cu fir, 16 ani în urmă, după aceasta am făcut al doilea curs extensia genelor tehnica 2D-3D și tehnica Mega Volum. Am continuat să fac cursuri și în domeniul Permanent Make Up, laminarea genelor și sprâncenelor.

Ca să devii un profesionist în această industrie a frumuseții, unde concurența este extrem de mare. Ai nevoie de mult curaj, dorință de a investi atât emoțional cât și financiar în perfecționări dar și să fii mereu la curent cu toate tendințele.

În tot acest timp m-au marcat multe evenimente, au fost și momente grele,  dar momentele grele mi-au dat puteri noi am devenit mai puternică. Dragostea mea față de acest domeniu este prea mare, este pasiunea mea. Deși, nu m-am gândit niciodată ca voi ajunge așa de departe.

Sunt:

•Trainer în Germania în Laminarea genelor și sprâncenelor- compania ,,MY LAMINATION” •Trainer în Germania în extensia genelor ,,VILLA COSMETICS”

•Campioana Germaniei 2019 locul 1 în extensia genelor

•Campioana Germaniei 2020 Locul 1 extensia genelor Locul 1 laminarea genelor Locul 1 laminarea sprincenelor

Medaliată ca Internațional Judge la Campionatul ,,EUROPEAN BEAUTY CHAMPIONSHIP GERMANY 2020

  • Participant activ la numeroase conferințe în domeniul Beauty

  Autor al propriei tehnici de volum 5D-10D,,VOLUMEN-REIHEN-TECHNIK

  Speker și Judecător național și internațional

  Fondator și coordonator 4 ani al propriului salon de frumusețe.

Se consideră îndrăgostită de tot ce face în viața profesională. A investit sute de ore în educaţie şi în practică. Perfecţionistă fiind fire, în continuare caută să acumuleze cât mai multe informaţii şi să fie cu un pas înaintea industriei.

Mereu am fost interesată să cunosc mai multe, așa că participam diferite congrese și campionate. În total am făcut 18 Cursuri de calificare și 6 locuri 1 în campionatele din Europa.

În 2018 când m-am mutat cu traiul în Germania am devenit Trainer oficial în extensia genelor la compania ,,Villa Cosmetics și Trainer oficial la laminarea genelor la compania ,,MY Lamination”. A fost greu să devin trainer mai ales fiind într-o țară străină, dar am avut norocul de a fi apreciată și aleasă dintre cei mai buni. Succesele studiului ,,Beauty Women’s” s-au dezvoltat pe parcursul acestor ani. Acolo unde există pasiune și inspirație, munca devine o adevărată plăcere.

 Și, pentru că o femeie puternică este extrem de perseverentă, Elena Nicolaev a reușit să se facă remarcată nu doar prin deservirea calitativă și lucrări executate cu multă perfecțiune. În spatele acestui succes se mai ascunde o realizare importantă!

 Mereu în industria frumuseții apar noi tendințe și tehnici. Eu și până în prezent particip la calificări. Sunt autoarea propriei tehnici de volum 5D-10D ,,Volumen-Reihen-technik”. În toți acești ani am muncit foarte mult, iar unul dintre evenimentele importante pentru mine a fost atunci când am câștigat prima dată primul loc întâi la Campionatul din Germania.

Recomand tuturor celor care își doresc să pășească în domeniul beauty să investească în cursuri și perfecționări. Doar un curs de bază nu este suficient pentru că mereu apare câte ceva nou și trebuie să fii la curent cu noile tehnici. Doar așa vei avea cliente fidele și mulțumite.

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6