O poveste despre ambiție și pasiune! Interviu cu Mariana Pleșca CEO&Founder Blanche Beauty Academy

Administrează un salon de frumusețe unde se găsesc cele mai de top proceduri și se poate mândri cu prima academie de instruire specialiștilor din domeniul beauty din orașul Hîncești. Și-a dorit să-și creeze o echipă de suflet, cu ajutorul căreia să revoluționeze industria beauty, iar acum visul ei a devenit realitate, Vorbim despre Mariana Pleșca CEO&Founder Blanche Beauty Academy care a dus dragostea pentru frumos la un alt nivel.

Cum reuşește ea să rămână în vârful unei cariere prestigioase? O poveste din mai multe puncte de vedere și cu un singur destinatar: succesul, într-un interviu marca Revista Isecrete.

Cum te descrii tu în câteva cuvinte?

Se spune că într-un interviu nu este niciodată bine să eziţi, este semn de nesiguranţă, aşa că o să mă descriu simplu şi rapid, în doar trei cuvinte care mă caracterizează însă, cel mai bine! Sunt încăpăţânată, ambiţioasă şi perserverentă! Mă caracterizează în primul rând bunul simț, seriozitatea și punctualitatea și am grijă ca totul să fie la cele mai înalte standarde.

Fiecare poveste de succes are un început!

După cum vă povesteam și în primul interviu, am început cariera în domeniul nail art din pasiune pentru frumusețe și culori. Sunt aproape 13 ani de când vorbesc despre faptul că manichiura este o artă, care poate fi învățată pas cu pas. În 2020 am reușit să deschid salonul de frumusețe unde clientele găsesc o gamă vastă de proceduri, toate realizate la cel mai înalt nivel. Punem preț pe calitate, profesionalism și oferim femeilor ceea de ce au nevoie cel mai mult-încredere în sine!

Peste doi ani, mai exact în vara anului 2022 a înființat Blanche Beauty Academy în orașul Hîncești care a devenit rapid un reper în domeniul formării beauty. În doar câteva luni Mariana a reușit să formeze sute de profesionişti, IERI, CURSANTE, ASTĂZI, CAMPIOANE în tot ceea ce fac.

Am pornit la drum singură, iar acum am alături de mine o întreagă echipă de care mă mândresc și care muncește cot la cot cu mine. Sunt mândră, am muncit foarte mult pentru o nouă treaptă în viața mea. Datorită susținerii celor dragi dar și a dorinței de a crește profesional am reușit să creez și o academie unică. Continui alături de ei, cu același profesionalism și cu aceeași dedicare, misiunea pe care am început-o încă din 2020, când am inaugurat salonul de frumusețe.

Cunoscută pentru că optează pentru formarea continuă în domeniul beauty, specialista este mândră de reușitele sale şi nu are de gând să se oprească aici, atât timp cât domeniul dă naştere atâtor tendinţe, iar solicitarea devine tot mai mare. Cine crede că succesul apare peste noapte se greșește enorm. Pe lângă faptul că ai nevoie de timp și implicare maximă, seriozitatea și amabilitatea sunt ingredientele cheie.

Mariana este o fire ambițioasă, atentă chiar și la cele mai mici detalii, autocritică și mereu în căutarea perfecționalismului. Asta au ajutat-o să să devină un “beauty guru” atunci când vine vorba despre manichiură. Pentru că și-a dorit să atingă cel mai înalt nivel în această industrie și să își facă numele cunoscut a muncit enorm de mult.

Ce crezi că a determinat reușita brandului? Pentru că prin numele tău ți-ai creat un brand bine cunoscut!

 Întotdeauna în spatele unui brand puternic se ascunde un produs pe măsură. Dacă nu oferi consumatorului calitate, înainte de toate, nu poţi avea pretenţii că vei deveni vreodată un nume care să conteze. Piaţa nu iartă şi nu uită niciodată! Consumatorul este cel mai bun judecător: el este cel care poate ridica brandul, tot el îl poate îngropa!

Pasiunea ei nu cunoaște limite și de aceea a înfruntat toate greutățile cu zâmbetul pe buze! A muncit mult și a sacrificat timp liber, somn și activități obișnuite pentru ceilalți doar din dorința de a evolua și a ajunge o profesionistă desăvârșită.

Mi-am dezvoltat abilitățile de formator tocmai din dorința de a dărui o educare completă, atât din punct de vedere profesional cât și emoțional și material. Dorința mea a fost aceea de a aduce plusuri în viața oricărei femei cu care interacționez, asta fac eu. Antreprenoriatul nu-l poți face singur, de aceea tot timpul am căutat să am alături oameni care împărtășesec aceleași principii și valori ca și mine și au dorința de evolua.

Mariana Pleșca este un exemplu de creativitate și determinare, conștientă că munca și pasiunea se împletesc pentru a ajunge la succes, ea continuă să studieze și să-și găsească inspirația peste tot în jurul său. Cu o atitudine pozitivă, cu încredere în sine și în abilitățile ei și mai ales cu o dorință de neoprit de a fi cea mai bună, vine mereu cu noi surprize pentru clienții fideli.

Blanche Beauty Academy are în portofoliu zeci de cursuri din care doritorii pot alege! Ele sunt create pentru fiecare nivel de pregătire. De la stilul de predare, la explicații și exemple, până la mânuirea instrumentelor, materialelor și aparaturii, toate se regăsesc în modulele academiei. 

Instagram/ blanche_beauty_academy

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6