O meserie născută din pasiunea pentru frumos. Interviu cu lash artista Tatiana Roșca

De mai bine de 4 ani se dedică cu multă seriozitate și profesionalism față de meseria pe care a îmbrățișat-o. Fire calmă dar în același timp ambițioasă, a reușit să facă ceea ce alții nici în 10 ani nu au putut. Secretul? Dorința de a evolua, investiții în perfecționări, materiale de calitate, participări la campionate și multă muncă.

Vorbim despre Tatiana Roșca, lash artista care reușește să-și bucure clientele cu proceduri efectuate la cel mai înalt nivel. Extensiile de gene au devenit foarte solicitate în ultima perioadă, pentru că îți oferă o multitudine de beneficii. Dacă dorești să-ți pui în evidență frumusețea, Tatiana este specialistul care te va face să revii din nou și din nou.

Totul s-a pornit într-o glumă! Când am decis să intru în acest domeniu BEAUTY, nu m-am gândit că voi ajunge să iubesc această meserie. S-a întâmplat la începutul anului 2018, atunci când am finisat cursul de Lash artist și mi-am dat seama că asta vreau să fac de acum încolo.

Curajul de a începe o meserie nouă și dorința de a continua

De mică am fost pasionată de domeniul frumuseții, dar a urmat să finisez o facultate, apoi am devenit mămică a 2 copilași. Fiind în concediu de maternitate m-am gândit că mi-ar plăcea să urmez un curs.

Această pasiune în prezent a devenit realitate. De ce Lash making? Pentru că este o industrie întrebată cât pe piața noastră cât și internațională, interacționez cu oameni și ajuți să se simtă fericiți.

Tatiana susține că meseria de lash artist pe care o practică este o adevărată artă. A început de la zero, iar rezultatele de astăzi sunt doar despre muncă, implicare și pasiune, ingredientele de bază, care au stat la baza succesului și totodată care au transformat un hobby într-o afacere.

Ca să fiu un Lash trainer la nivel înalt, desigur am efectuat multe perfecționări, am participat la diverse seminare. Primul meu concurs a fost în anul 2021, atunci am înțeles că mai am multe de învățat și trebuie să continui investiția în sine acumulând multe cunoștințe. Apoi urmărind-o pe Irina Sofroni, a dat start unui concurs- Maratonul Evantaielor martie 2022. Am însușit informații utile, la final am luat premiul 1. În acel moment am zis că nu mă opresc aici.

Cunoaștem că concurența este mare în orice domeniu, nu doar în industria frumuseții. Tatiana însă vorbește mereu despre o concurență sănătoasă între colege și posibilitatea de a face schimb de informații, de a te inspira și dori să crești mai mult.

Cea mai mare realizare este că am avut multă încredere în mine indiferent la cât de obosită eram, acest lucru m-a făcut sa fiu ambițioasă ca să ating nivelul dorit. Tind să cred că nu am dezvoltat un stil nou sau ceva ce nu s-a mai văzut, deoarece piața beauty este atât de largă încât este foarte greu să creezi ceva întru totul nou. Dar, la fel de ușor este și să ieși la suprafață punând un touch subtil care să te definească. Stilul meu înclină spre naturalețe, spun asta pentru că majoritatea clientelor mele pentru asta vin, eu pen tru asta optez, look-uri naturale.

În spatele unor extensii de gene aplicate perfect care să aducă zâmbetul pe buze clientelor, se ascund ani de formare. Lash artista este de părere că specializarea în acest domeniu trebuie să fie continuă, de altfel nu reușești să ții pasul cu tendințele care, mai ales în frumusețe, se schimbă extrem de repede.

Emoții și o plăcere enormă simt atunci când efectuez o procedură, asta este o pasiune de nedescris. Despre ultimul eveniment a fost totul dintr-o curiozitate! Prima mea întâlnire cu un campionat internațional, unde am trăit o experiență unică, inegalabilă, multă adrenalină și emoții profunde. Am petrecut momente deosebite, în compania unor specialiști din Lash making dar am și legat prietenii cu multe colege de peste Prut. Am participat la 3 nominalizări extensii gene unde am fost premiată cu Locul 1 categoria Master L,M Locul 1 categoria Elite 4-7D Russian Volume. Impresii deosebite, am acumulat un bagaj bogat și frumos în Lash Marking!

Procedurile realizate de Tatiana Roșca așteaptă să fie descoperite pe:

Facebook- Lady’s Studio

Instagram – tatiana_rosca22

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6