[geot country="Romania"] [/geot]

O femeie a rămas însărcinată în timp ce era deja însărcinată

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on odnoklassniki

O femeie din Anglia a rămas însărcinată în timp ce era deja însărcinată. dând naștere în cele din urmă la gemeni rari concepuți la trei săptămâni distanță. Cazul este unul rar, scrie jurnal.md

Atunci când o femeie rămâne însărcinată, corpul său previne apariția unei sarcini concomitente prin mai multe procese biologice,  inclusiv eliberarea hormonilor pentru a opri ovulația. Totuși, există cazuri când o femeie însărcinată ar putea continua să elibereze un  alt ovul, iar acel ovul ar putea fi apoi fertilizat de spermă și implantat în uter. Acest fenomen, în care două ovule fertilizate sunt implantate în uter în momente diferite, este cunoscut sub numele de „superfetație”.

Femeia în vârstă de 39 de ani a rămas însărcinată, deși era deja însărcinată în trei săptămâni. Medicii au avertizat-o bebelușul conceput mai târziu ar putea muri. Totuși, ambii s-au născut aproape sănătoși.

Bebelușii au avut nevoie de internare într-o unitate de terapie intensivă neonatală, timp de mai multe zile. În prezent, micuții sunt acum acasă și sănătoși. Savanții nu au stabilit încă de ce apar aceste cazuri de superfetație. Multe dintre ele nici măcar nu sunt descoperite. Fetușii sunt atât de apropiați ca vârstă, încât sunt considerați gemeni obișnuiți.

Sursa jurnal.md

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
Știri
Mîndrilă Alina

CNESP: Începând cu 8 noiembrie, se interzic nunțile, botezurile și mesele de pomenire în Republica Moldova

Începând cu data de 8 noiembrie, în R. Moldova se interzice organizarea tuturor evenimentelor private, nunți, botezuri, mese festive sau de pomenire. O hotărâre în acest sens a fost luată de către Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică. Până în prezent organizarea de evenimente private era permisă cu participarea a cel mult 50 de persoane

Citește mai mult »
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6