O afacere NĂSCUTĂ DIN PASIUNEA PENTRU FRUMOS. Interviu cu Lupan Nina-Nicoleta

De mai bine de șapte ani își întâmpină cu fericire fiecare clientă care îi trece pragul studioului pentru a-și pune în evidență frumusețea. Lupan Nina-Nicoleta, tehnolog în reconstrucția, regenerarea părului și meșter în alungirea părului, povestește că meseria sa este o artă, pe care o practică cu ajutorul celor mai bune produse și a celor mai moderne tehnici.

A început de la zero, iar rezultatele de azi sunt doar despre muncă și despre pasiune. Ingredientele de bază, crede Lupan Nina-Nicoleta care ne pot transforma un hobby într-o afacere profitabilă cu adevărat!

Toată copilăria mea am petrecut-o în Italia, acolo am crescut, am învățat și acolo am cele mai frumoase amintiri. Nu am avut planuri să revin în Republica Moldova, niciodată, dar cred că Dumnezeu are planul său pentru mine. M-am regăsit foarte repede în domeniul beauty. Frecventând saloane de frumusețe mi s-a trezit dorința de a-mi dezvolta propria afacere. Doar că îmi doream să fie un studiou cu cei mai profesioniști meșteri, și să aplic toate inovațiile la ziua de azi.

Consideră că meseria pe care o are i se potrivește ca o mănușă. Pe lângă faptul că e o fire foarte empatică și cu mâini de aur este un specialist dedicat care depune mult efort.

 Totul a început acum șapte ani. Din dorința de a oferi femeilor încredere în sine și răsfățul pe care îl merită am hotârât să fac curs pentru a deveni tehnolog în reconstrucția, regenerarea părului și meșter în alungirea părului. A fost cea mai bună decizie deoarece această meserie îmi oferă satisfacție și emoții frumoase.

În spatele unor proceduri perfecte care să aducă zâmbetul pe buze femeilor se pot ascunde ani de formare. Nina-Nicoleta se numără printre specialiștii profesioniști care acordă o atenție deosebită cunoașterii.

Cursurile sunt binevenite pentru toți meșterii care își doresc rezultate înalte, de aceea eu am dotat cele mai dezvoltate și cele inovaționale cursuri de perfecționare. Și da, dacă îți dorești ceva cu adevărat este destul de multă muncă, credință și dragoste în ceea ce faci. Concurența este mare, iar pentru a fi de neînlocuit trebuie să fii primul. Asta fac și eu, mereu sunt la curent cu ultimele tendințe și încerc să le pun la dispoziție clientelor servicii de calitate.

În cadrul studioului tânăra pune la dispoziție cele mai de TOP proceduri pentru un păr sănătos și lucios. Printre care

Reconstrucții;

Botox rece;

Botox cald;

Îndreptarea părului cu keratină;

Nanoplastie;

Alungirea părului.

Procedurile redau părului rezistență, naturalețe, volum, finețe și strălucire. Tratamente pentru toate tipurile de păr, indiferent că este ars, vopsit, trecut prin repetate proceduri de coafare sau tratamente de îndreptare, chiar dacă vârfurile sunt despicate sau dacă părul este natural va oferi podoabei capilare o strălucire de durată. Hrănesc în profunzime, reconstruiesc firul de păr și previn electrizarea. Vrei să afli secretul unui păr ca cel a vedetelor? Atunci Lupan Nina-Nicoleta este specialista de care ai nevoie.

“Nu este niciodată prea târziu, sau în cazul meu niciodată prea devreme, să fii ceea ce vreai să fii. Nici o limită de timp, te poți schimba sau poți rămâne la fel, nu există reguli pentru asta.

Vă aștept cu drag pentru a vă răsfăța podoaba capilară cu cele mai eficiente proceduri alese în funcție de necesitățile voastre.

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6