div#ast-scroll-top { display: none !important; }

Nina– Nicoleta Lupan, specialist în regenerarea și extensia părului: Iubesc ceea ce fac, mă împlinește și mă definește


O persoană talentată, muncitoare și ambițioasă care de câțiva ani își bucură zilnic clientele, transformându-le părul în unul de vis. Vorbim despre Nina – Nicoleta Lupan, tehnolog în regenerarea părului și meșter în extensia părului.  A dat dovadă de profesionalism în propria muncă, s-a implicat trup și suflet și a fost încrezătoare în propriile forțe. A fost determinată de la bun început și așa a ajuns foarte bună în ceea ce face.

Pe lângă frumusețea pe care o creează, tânăra mai predă și cursuri, doritoarelor de a învăța o meserie prestigioasă, de la un specialist profesionist.

Pasiunea către această meserie frumoasă mi-a venit încă de când frecventam școala, eram ferm convinsă din anii studenției că sunt o persoană carieristă și sunt gata să-mi dedic tot timpul meu doar muncii. Pasiunea către beauty sfera a apărut treptat și m-am îndrăgostit în acest domeniu de regenerare și alungirea părului repede, așa cum m-a motivat că pot fi mereu într-o creștere carieristă.

Investiția care a făcut-o acum câțiva ani și anume în cursuri de perfecționare de top, i-a adus astăzi succesul de care se bucură.

Am dat o mare atenție alegerii studiilor ce tine de frumusețe, am apelat la cei mai calificați meșteri și nu am dat greș. Ma-ți întrebat dacă procedurile de regenerare sau alungire sunt un moft? Părerea mea este că ar fi un răsfăț adevărat pentru noi femeile.

Visul și provocarea la care a depus toate emoțiile și energiile la un loc este predarea cursurilor. Fiindcă așa cum spune ea, își dorește ca fiecare cursantă să fie aptă de a lucru imediat ce încheie învățarea și practica.

La moment sunt la etapa de predare a cursurilor de bază. Și nu pot zice că m-aș confrunta cu careva greutăți ce ține de cursante, fetele care aleg acest domeniu de obicei sunt fetele îndrăgostite în frumos și deja cunosc greutățile până la începutul cursului sau a carierei.

Concurența n-o privesc nici cum. Pot spune ferm că sunt foarte bucuroasă că meșterii din Moldova sunt talentați, instruiți corect și avem meșteri mondiali. Sunt mândră că am colegi pe care mă pot baza și în anul 2024 deja ne putem lăuda c-o cunoaștere înaltă în acest domeniu Dacă aș descrie ceea ce fac în câteva cuvinte, aș spune că m-am regăsit totalmente în această meserie, sunt împlinită din toate punctele de vedere și îndemn ca fiecare femeie să se regăsească cât de târziu nu ar fi.

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6