Publicații
Recente
Dacă stau acasă să am grijă de copii nu înseamnă ca voi degrada!
A fi mamă înseamnă a face o alegere înțeleaptă, iar dacă cea mai înțeleaptă alegere pentru tine și pentru puiul tău este să stai acasă, atunci fă acest lucru cu mândrie și nu te lăsa afectată de gurile celor din jurul tău.
Labioplastia, operaţia care rejuvenează zona intimă a femeilor
. În ultimii ani s-a intensificat cererea acestora pentru intervenţia de rejuvenare a acestei zone. Chirurgul estetician Iancu Morad explică metodele prin care se realizează labioplastia, cosmetizarea şi întinerirea zonei genitale.
Depresia postanatală este dureroasă şi extenuantă pentru mame. Află cum faci față situației!
Depresia postanatală este dureroasă şi extenuantă pentru mame, tați și întreaga familie implicată. În mod curent, depresia se confundă cu starea așa numită ”baby blues”, o tristețe din cauze exclusiv hormonale, caracteristică perioadei de după naștere.
Elena Suruceanu: „Succesul nu vine de la sine, ci se clădește prin vocație, pasiune și muncă”! (VIDEO)
Fascinată de arta frumuseții, Elena Suruceanu Lash și Lami maker își găsește inspirația în persoanele care au ghidat-o de-a lungul carierei. O motivează acel „wow” pe care îl rostește clienta la final.
Își trăiesc dragostea în fiecare zi. Cuplul Alisia și Vitalie Braga dezvăluie secretele unei relații fericite de peste 20 de ani!
Hairstylista Alisia Braga susține că Nu există relații perfecte , ci oameni care au învățat să nu renunțe unul la celălalt,indiferent de circumstanțe!
Regula de aur pentru ca o dietă să dea rezultate. Sfatul nutriționistului
Unul dintre acestea este testarea cardiometabolică, o analiză complexă destinată celor care vor să înceapă un proces de slăbire corect, combinat cu dietă şi sport. Aceasta este o investigaţie recunoscută internaţional ca fiind „standard de aur“ pentru măsurarea parametrilor fiziologici ce caracterizează capacitatea de efort şi performanţă a unei persoane.
A slăbit 65 de kilograme după ce iubitul i-a spus că este grasă
Hayley Westoby, în vârstă de 28 de ani dezvăluie că un meniu zilnic planificat cu atenţie şi un program riguros de antrenamente au ajutat-o să slăbească aproape jumătate din greutatea corpului,
Cu ce asortezi cămașa albă? Îți prezentăm 10 stiluri diferite.
Simplă, clasică şi mereu gata să ne scoată în lumină, va rămâne o piesă vestimentară versatilă printre miile de trenduri. Alege să o porţi la birou sau într-o zi de weekend şi radiază prin mulţime!
Oamenii care au câini sunt mai fericiţi!
Orice animal de companie îţi oferă iubire necondiţionată, însă câinele are un mod special de a-ţi arăta cât de mult te preţuieşte. Chiar dacă nu-ţi dai seama, prezenţa lui în viaţa ta este o terapie care te ajută zi de zi să vezi lumea cu alţi ochi, să fii mai bun, mai tolerant şi mai responsabil.
Sexul de dimineaţă, mai eficient decât cafeaua
Mâncatul şi sexul sunt două dintre activităţile principale care ne fac ziua mai frumoasă. În urma unui studiu s-a descoperit că aceste activităţi pot reduce stresul şi îmbunătăţesc dispoziţia. În timpul sexului se elimină oxitocina, care are efecte incredibile asupra corpului şi, mai mult, ne face să ne apropiem mai mult de partener, iar după sex parcă radiezi.

Nimic nu e întâmplător în viaţa ta: fiecare persoană are un rol anume!

Sharing is Caring 💕😘
cuplu fericit

Fiecare persoană pe care o întâlnești joacă un rol în viața ta. Oricât de nesemnificativ ar părea, toate întâlnirile servesc unui scop mult mai mare decât suntem capabili să realizăm la început.

Poate suna clișeic, dar tot ceea ce ni se întâmplă se întâmplă dintr-un anumit motiv. Totul are un motiv care nu poate fi întotdeauna explicat în termeni de logică.

Unii dintre oameni stau cu noi până la sfârșitul zilelor. Ne schimbă radical viața, transformând-o așa cum nu ne-am putea imagina în momentul cunoștinței noastre. Și, dimpotrivă, abia observăm apariția altor oameni. Dar absolut fiecare întâlnire are un scop specific. Unii aduc fericire, în timp ce alții te ajută să înveți lecții dificile.

Dacă ceva devine prea ușor, nu îl apreciem. Prin urmare, toți oamenii pe care îi întâlnim ne fac viața mai bună. Ei, fiecare în felul lor, ne ajută să găsim echilibru.

Iată 5 tipuri de relații care se întâmplă într-un scop anume:

Oamenii care ne trezesc

Nu toți cei pe care îi întâlnim rămân în viața noastră pentru multă vreme. Scopul unora este să ne trezească. Odată ce se întâmplă acest lucru, drumurile noastre se diverg.

Oamenii care ne amintesc despre ceva

Astfel de oameni ne ajută să ne asigurăm că suntem pe drumul cel bun. Într-un mod care va duce treptat la succes. Astfel de oameni lasă o amprentă, iar impactul lor asupra vieții noastre persistă mult timp. Nu sunt ușor de uitat și, uneori, pur și simplu imposibil.

+

  Oamenii care ne motivează să creștem și să ne dezvoltăm

Acești oameni sunt un fel de profesori care ne testează pentru durabilitate. Te ajută să înveți lecții complexe pe care nu le-am fi învățat altfel niciodată. Ei aduc o contribuție uriașă la creșterea noastră personală.

Oamenii care apar pe durată scurtă în viața noastră

Întâlnim câțiva oameni care nu sunt la întâmplare în metrou, în magazine sau pe stradă. Câteva minute de comunicare pot schimba ziua și pot arunca un subiect pentru gândire și îți pot schimba viața.

Oamenii care rămân alături de noi până la sfârșit

Astfel de oameni sunt foarte rari. Poate fi prietenul tău, membru al familiei, partener de suflet sau îndrumător.Acești oameni au un impact extraordinar asupra vieții noastre, la fel cum le influențăm viața. De obicei, astfel de oameni au aceeași perspectivă asupra vieții cu tine. Visele lor sunt ca ale tale.

Sursa

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie 0 / 5. Numărul de voturi: 0

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
TAGS
Sharing is Caring 💕😘

postări relevante

sexul mai eficient decât cafeaua
Relații&cuplu
Mîndrilă Alina

Sexul de dimineaţă, mai eficient decât cafeaua

Mâncatul şi sexul sunt două dintre activităţile principale care ne fac ziua mai frumoasă. În urma unui studiu s-a descoperit că aceste activităţi pot reduce stresul şi îmbunătăţesc dispoziţia. În timpul sexului se elimină oxitocina, care are efecte incredibile asupra corpului şi, mai mult, ne face să ne apropiem mai mult de partener, iar după sex parcă radiezi.

Citește mai mult »

postări recente

Top citite

Scroll to Top

Comandați un Site Web sau un Blog Personal!

Lăsați o cerere

Completați formularul și revenim cu o ofertă individuală!

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6