Natalia Trinca-moldoveanca care are grijă de frumusețea femeilor din orașul Brașov: „Satisfacția cea mai mare sunt rezultatele pe care le obținem împreună”

De 6 ani dăruiește femeilor încredere, atitudine, frumusețe și fericire. Vă întrebați cum? Cu ajutorul procedurilor pe care le realizează cu mult drag și pasiune pentru muncă. Natalia Trinca, originară din Republica Moldova se află de câțiva ani în România, acolo unde activează în calitate de terapeut în estetica facială și epilare definitivă.

Instruirea în  cosmetică am făcut-o la Chișinău, iar bazele formării mele au fost puse de dna doctor Beregoi Victoria, doctor în cosmetologie și medicina estetică, căreia îi mulțumesc și îi sunt recunoscătoare.

Cunoaște absolut totul despre magia frumuseții. O piele curată, sănătoasă și catifelată este un ideal care se poate destul de ușor de obținut. Ea s-a împărtășit cu noi cu secretele sale ce țin de frumusețe, ne-a povestit cum a pășit în acest domeniu și cum a ajuns să fie un specialist de top, la mare căutare în România.

Mereu am fost conectată cu acest domeniu de frumusețe, gusturi, alegeri, întrucât majoritatea din familia mea sunt specialiști în beauty, asta și-a pus amprenta. La baza a stat și dorința de a cunoaște minunatul nostru corp, toate procesele și chimia din noi, de a găsi o rețetă corecta de îngrijire a pielii. În toți acești ani am urmat mai multe specializări, cursuri, seminarii și conferințe care mi-au întărit cunoștințele si m-au format profesional. Una din experiențele minunate a fost un program intensiv de specializare în terapii faciale, Beauty Expert format din 5 nivele în cadrul Academiei Beauty One.

O caracterizează profesionalismul, bunul simț, seriozitatea, punctualitatea și are grijă ca totul să fie la cele mai înalte standarde. 

Am avut o colaborare frumoasă cu specialiști minunați. Voiam să vin cu ceva diferit în industria beauty, cu o abordare personalizată față de client, un protocol de tratament pe termen lung, nu doar la cabinet și cu recomandări individuale pentru o rutină corecta de îngrijire. Am reușit să construiesc între mine femeile care îmi permit  să am grija de pielea lor, o relație mai mult decât profesională. Nu mi-am dorit să merg pe metoda clasică, tradițională, care o aleg toți, de a fi independenți pe cont propriu, cu un spațiu închiriat. În perioada pe care o trăim, lumea nu se îndreaptă spre individualism ci spre crearea alianțelor, colaborării. De aceea, acum sunt în cea mai potrivită formulă pentru mine într-o colaborare cu Larisa Blănaru, owner Chameleon Beauty Salon- un om minunat, cu o viziune diferită care îmi influențează creșterea și mă susține să duc lucrurile în direcția potrivită!

Pune pasiune și calitate în ceea ce face și consideră că în fiecare zi are ceva de învățat. Iată de ce investește în specialitatea și cunoștințele sale.  

Evoluția în industria beauty este în expansiune, este una fantastică, uneori imprevizibilă, care continuă să ne schimbe tot mai mult viața. Cerințele consumatorilor se schimbă, de aceea noi ca specialiști trebuie să ne adaptăm pentru a satisface nevoile clienților. Pentru mine tenul este ca o poveste cu mai multe pagini, pe care continui să o scriu cu fiecare femeie. Încerc să descopăr și satisfac nevoia fiecărei femei, să o ajut în această călătorie.

A participat la numeroase cursuri de specializare și perfecționare, seminarii și congrese. Mai întâi de toate își consideră clientele-prietene cărora le povestește amănunțit despre problema cu care se confruntă și în ce constă etapele unei proceduri. Astfel, a devenit un specialist îndrăgit de sute de femei care se lasă cu încredere pe mâinile Nataliei.

Satisfacția cea mai mare sunt rezultatele pe care le obținem împreună, când femeia capătă încredere în ea, când înțelege că fiecare din noi este o imagine unică și este un lucru de preț să investească atât în interiorul ei cât și exterior. Asta vreau sa le transmit, că frumusețea se reflectă mai întâi prin atitudine, acceptare și echilibru. Frumusețea este pentru nou înșine, dacă o dorim doar pentru a impresiona pe alții, misiunea ei este pierdută!

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6