Natalia Ostafii, contabila care a ”îmbrățișat” meseria de beauty specialist

natalia ostafii
Este o fire ambițioasă și țintește mereu cât mai sus. Pasiunea pentru domeniul frumuseții face parte din viața ei, însă doar acum  câțiva ani și-a propus să-și pună în practică visul. Niciodată nu e prea târziu să faci ceea ce îți place, iar Natalia Ostafii este dovadă vie că orice vis poate deveni realitate. În interviul de astăzi, vom face o incursiune în lumea frumuseții văzută prin ochii specialistei în shugaring, stilizare a sprâncenelor și laminare a genelor Natalia.

De meserie este contabil, cu o experiență vastă în tot ceea ce înseamnă cifre și calcule, însă acum patru a decis să încerce un domeniu nou. Astfel, pe lista hobby-urilor s-au adăugat procedurile de epilare cu zahăr, stilizarea sprâncenelor și laminarea genelor. Domeniu de îngrijire corporală și înfrumusețare îi aduce zilnic satisfacție atât pe plan personal cât şi pe cel profesional.

Satisfacția mea înseamnă de fapt, satisfacția clientelor mele. Este un sentiment unic pe care ți-l oferă fiecare în parte și anume zâmbetul. 

Combină perfect contabilitatea cu domeniul beauty

Sunt contabil de 10 ani, iar aventura în domeniul beauty a început în 2016. Chiar din primele zile, când am început să lucrez, mi-am dat seama că domeniul acesta mă fascinează și îmi doream să învăț tot mai multe despre acesta. Am încercat mai multe, iar apoi mi-am dat seama că, epilarea cu zahăr, stilizarea sprâncenelor și laminarea genelor sunt procedurile cele mai aproape de sufletul meu”.

Epilarea cu zahăr: sigură și eficientă pentru toate femeile

Epilarea cu zahăr este o metodă de înlăturarea firelor de păr sută la sută naturală, un factor foarte important când este vorba despre epilare. Principalele avantaje sunt ingredientele naturale aflate în compoziția pastei de zahăr, care sunt 100 % bio. Dintre acestea fac parte: apa, zahărul și sucul de lămâie – toate având numeroase beneficii asupra pielii.

Pot să zic că, este o modalitate mult mai avantajoasă decât epilarea cu ceară, având proprietăți ce-i permit să îngrijească de piele și să evite rănirile. Pasta de zahăr se aplică în orice zonă a corpului: mâini, picioare, bikini, față, axile, mustață. Mai mult, shugaring-ul nu este nociv pentru piele deoarece zahărul nu se lipește de piele, ci doar de firul de păr. Trebuie să menționez că este și mai puțin dureroasă, iar roșeața trece foarte repede”.

 ”Epilarea cu zahăr este extrem de eficientă, asigură o piele fină și picioare perfecte timp de 5 săptămâni. În plus, la fel de important este faptul că fiecare procedură de epilare începe cu o dezinfecție prin mișcări de masaj apoi se adaugă talc pentru ca pielea să fie uscată.

Spre deosebire de alte metode de epilat, dezavantajele epilării cu zahăr sunt puține. Pasta de zahăr nu trebuie să fie aplicată pe răni deschise, pe porțiuni de piele care au suferit un tratament de peeling chimic, microdermabraziune sau în cazul altor probleme, susține Natalia”.

La cererea clientelor, Natalia a urmat și un curs de laminare a genelor. Zi de zi la salon, specialista determină femeile să se bucure din plin de atuu-rile lor și să fie conștiente de frumusețea și personalitatea lor.

Cel mai nou trend în materie de gene, laminarea, a făcut înconjurul lumii încă de la primele apariţii. Inovaţia a cucerit un număr colosal de femei şi nu numai, datorită rezultatelor uimitoare. În prezent, laminarea genelor este o procedură tot mai solicitată grație efectelor benefice. Mai multe despre această procedură am încercat să aflăm chiar de la Natalia – cea care combină perfect tendințele, regulile și naturalețea.

Apelăm la procedura de laminare, lifting și botox pentru gene dacă ne dorim o privire cuceritoare, fără ajutorul rimelului sau al genelor false/extensii. Reprezintă o tehnică non-invazivă de ondulare, ridicare, îngroșare, vopsire și hrănire a genelor naturale. Este o procedură 2 în 1, fiind o metodă de înfrumusețare, dar și tratament, iar rezultatul durează până la 6 săptămâni.

 Ce este Lash Botox? Reprezintă un preparat minune în ceea ce privește regenerarea și îmbunătățirea aspectului genelor! Este alcătuit din acid hialuronic, keratină, colagen, uleiuri hrănitoare ca cel de argan, ricin, vitamine și minerale necesare. De asemenea, ultimul serum este și el compus tot din substanțe hrănitoare pentru firul de păr.

Recunoaşte că nu este uşor să se menţină în acest domeniu, decât prin multă muncă şi perseverenţă.

Uitându-mă în trecut pot spune că drumul a fost greu, dar nu am simțit niciodată că mă obosește sau plictisește, deoarece  fac ceea ce îmi place. Am iubit întotdeauna domeniul beauty, pe parcurs am  învățat să fac o meserie și un business de succes din pasiunea mea. Totuși, am crezut în sensul muncii mele mai mult decât în câștigul material, iar asta este cheia succesului”.

Henna, procedura blândă de vopsire a sprâncenelor

Sprâncenele sunt un element foarte important al feței deoarece au posibilitatea de a schimba fizionomia și evidenția ochii unei persoane. Astfel, acestea trebuie să arate impecabil indiferent de moment. Înainte de toate, aleg forma care se potriveşte cel mai bine. După aceasta, se aplică mixtura, care se lasă să acţioneze între 5-10 minute.

Henna va pigmenta nu doar firele de păr, ci şi pielea, astfel va acţiona ca un tatuaj, dar mult mai natural.. Un beneficiu ar fi faptul că,ingredientul este bio, iar metoda 100% neinvazivă.  Astfel, pe o durată de 3-4 săptămâni ne bucurăm de un efect impecabil, adaugă Natalia”.

Facebookhttps://www.facebook.com/guzun.dan.3

Vezi galeria foto!

Natalia, îți mulțumim pentru interviul acordat!

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6