Natalia Blanari, Master Trainer Internațional în domeniul Lash Beauty. Eu concurez cu mine însumi, mâine să fiu mai profesionistă decât azi și mai perfecționistă decât ieri!

În căutarea unei vieţi mai bune, oamenii aleg de cele mai multe ori calea străinătăţii. Lipsa unor locuri decente de muncă în propria țară, condiţiile minime de trai şi viitorul incert îi determină să îşi lase familiile şi prietenii şi să plece acolo unde viitorul are culoare. Așa începe și povestea de viață a Nataliei Blanari, originară din Republica Moldova, care acum  câțiva ani, a decis să se mute cu traiul în Belgia.

A pornit de la zero în calitate de lash artist, iar astăzi se bucură de un succes remarcabil. Frumoasă, atentă la detalii și mereu cu bună dispoziție, este femeia care a atins succesul prin multă muncă.

 Sunt Master Trainer Internațional și o spun cu mândrie fiindcă acest titlu demonstrează faptul precum că am muncit foarte mult și că nu am investit în zadar cunoștințele mele pe care le-am acumulat în decurs de 7 ani. Chiar s-a meritat și încă urmează.

Dragostea pentru domeniul beauty a prins contur acum șapte ani, iar de atunci se dedică în totalitate pentru a obține rezultatele dorite.

Povestea mea a început în 2015, atunci când urma să mă mut cu traiul în Belgia și anume în orașul Bruxelles. Imediat a apărut și frica oare ce voi face și cu ce mă voi ocupa.

M-am gândit nopți în șir ce mi-ar plăcea să fac și ce ar fi mai interesant pentru mine. Într-un final am luat decizia de a face cursul de bază în extensia genelor fir cu fir în Republica Moldova. Apoi, mi-am luat bagajul de mână și cunoștințele acumulate și m-am pornit spre necunoscut.

Perfecţionarea continuă bazată pe experienţă şi practică, profesionalismul şi pasiunea pentru o meserie atât de migăloasă, sunt elementele care au stat la baza succesului.

Primul și cel mai interesant moment pentru reușita unei proceduri pe care am testat-o este-temelia, iar aici sunt mai multe de povestit. În primul rând, un lucru de bază este cine ți-a sădit în minte semința acestui domeniu și cât de calitativă a fost. Pentru că în cele din urmă semința să crească sănătos, să înflorească și respectiv să dea roade, tuturor celor care vin la extensia genelor. Bineînțeles, dacă ai primit informațiile corect și calitativ, iar la rândul tău respecți această ordine, succesele nu întârzie să apară nici ele și desigur fără efecte secundare.

Cu ajutorul acestor instrumente personale, Natalia reușește să ofere de la cel mai natural eye look, până la cel mai dramatic. Totuși, lash artista susține că optează pentru un efect care să fie o completare a frumuseţii feminine.

La început nu este ușor pentru nimeni, dar cu răbdare și multă muncă, dacă faci clientele fericite nici nu este nevoie de mare publicitate. În cazul meu, cele care mi-au pășit pragul au venit organic și anume prin recomandarea altor femei, care deja au apelat la mine.

Pentru mine un rol de bază îl joacă dorința clientei și aici începem tratativele. Întreb clienta ce i-ar plăcea, cer o poză dacă are sau îi prezint din lucrările mele personale. După aceasta, al 2-lea pas este studierea formei feței, forma ochilor, structura genelor naturale, dacă are alergii etc. De unde deduc dacă dorința acesteia corespunde cu ceea ce ne permitem. În caz contrar, îi explic situația pe care o văd și de ce nu este benefic de a face un efect pe care și l-a dorit de la început.

Extensiile de gene indiferent de efect, aplicate corect, un „must-have” care îşi merită prezenţa pe chipul și în viaţa unei femei. Întrebată ce înseamnă pentru ea Concurența și cum face față, Natalia a răspuns.

Pentru mine cuvântul CONCURENȚĂ nu există. Eu concurez cu mine însumi, pentru mâine mai profesionistă decât azi și mai perfecționistă decât ieri. Acest domeniu este într-o continuă dezvoltare și eu fiind la fel într-o continuă creștere și cu calificări mai avansate!

Un master Trainer duce extensiile de gene la un alt nivel. Nu doar în ceea ce privește tehnica, inovația și creativitatea, ci și în felul în care o face să se simtă pe persoana din fața lui. Natalia este exemplul viu că eșecurile nu fac parte din planurile ei.

Cea mai mare satisfacție de până acum este cea în care am obținut titlul de Master Trainer Internațional și unde mi s-a recunoscut dreptul de a activa în calitate de profesor/trainer/instructor în domeniul Lash Beauty( extensia genelor/laminarea genelor și sprâncenelor/stilizarea sprâncenelor cu henna și vopsea).

Spune cu mândrie că a ajuns aici datorită ambiției și muncii. Iar, titlul de Master îi permite să învețe și să inițieze foarte multe persoane în domeniul pe care îl stăpânește.

Tot aici mi s-a recunoscut și abilitățile psiho-pedagogice și dreptul de a instrui și alte persoane în această sferă. Aceste capacități fiind obținute în urma absolvirii cursului specializat de formare în calitate de trainer, am acumulat în urma cursului, numărul de credite 10 din 10.

Sunt într-o continuă perfecționare, iar scopul nu vreau să-l exprim ci să-l pot demonstra, de aceea particip la tot felul de campionate/maratoane/seminarii.

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6