div#ast-scroll-top { display: none !important; }

Nail artista Alla Ivanenco: ” Artă pe unghii – cartea de vizită a fiecărei femei”.

Și-a transformat pasiunea în carieră. La rubrica de interviuri “Oameni de succes” vă povestim despre Alla Ivanenco, nail artista care abordează mereu noi orizonturi și le propune clientelor cele mai actuale tendințe.

Acril, gel, ojă semi-permanentă, pentru Alla Ivanenco nu mai au niciun secret. Aventura în lumea design-ului pe unghii a început pentru nail artista moldoveancă în 2008.

În toată munca trebuie să existe o coeziune constantă: de la ideile creative, la tehnicile aplicate până la produsele şi instrumentele utilizate, susține Alla.

Aventura în lumea design-ului pe unghii a început acum 11 ani. Cu idei mici dar aspirații mari am pășit în lumea frumuseții. A fost dificil dar s-a meritat. Am învățat de una singură, am experimentat cu texturi, diferite geluri, lacuri și culori pentru a obține acel efect care să placă femeilor. Într-un final mi-a reușit și cred că nu există mai mare bucurie decât cea de a realiza că eforturile tale nu au fost în zadar. Am făcut apoi și cursuri de perfecționare care cred că sunt absolut idispensabile dacă dorești să devii un specialist bun”.

Realizarea unei manichiuri este o artă întreagă. Ce te inspiră să creezi modele impresionante?

O manichiură impecabilă este foarte ușor de obținut, mai ales atunci când arta se îmbină armonios cu cele mai noi tehnici de lucru. Dar cel mai important, dacă ideile specialistului coincid cu cele ale clientului, atunci rezultatul va fi uimitor”.

Îmi place să experimentez cu formele, culorile, design-ul și tot ce include acest domeniu. Inspirația o găsesc în oamenii din jurul meu, ei sunt cei care mă motivează și mă determină să realizez modele cu totul deosebite. Totul însă depinde, de cliente dacă ele sunt pregătite pentru a ieși din anonimat“.

Care este misiunea unui nail artist?

Pentru a păstra aproape clienţii fideli dar și pentru ai atrage pe alţii noi, trebuie să te reinventezi mereu, să investeşti în perfecţionări – cursuri şi training-uri, dar şi în produsele pe care le foloseşti. Consider că este important în primul rând să iubești ceea ce faci. Apoi, profesionalismul, creativitatea, fidelitatea, răbdarea și determinarea sunt elementele de bază care vor completa munca unui nail artist”.

Care sunt cele mai actuale tendințe în materie de nail art, în acest sezon?

 În acest sezon putem spune că orice formă vom alege ea este în trend. Depinde doar de modelul adoptat și felul cum le purtăm. Asta pentru că este important cum ne simțim no. Să știți, că încrederea în sine ne dă mai multă strălucire decât acel model de unghii glam”.

Revin în vogă lungimile mari, dar care totuși sunt potrivite mai mult pentru femeile îndrăznețe. Ce ține de culori, nuanța de unghii pentru toamna lui 2019 este maro. Urmată de tonuri precum caramel, blue marin și manichiura franceză care niciodată nu va ieși din modă și este perfectă pentru doamnele care aleg un stil mai clasic. O altă variantă în noile tendințe sunt culorile gri, bordo și verde”.

Manichiura cu gel, folosită pentru obţinerea unui aspect uniform al unghiilor, poate avea efecte negative. E un mit sau totuși depinde de iscusința specialistului?

Atâta timp cât meșterul și clientul respectă anumite reguli, consecințe negative nu ar trebui să apară. Recomand femeilor să fie atente atunci când merg la un specialist și să aleagă rațional analizând fotografiile cu modele. Însă cred că recomandarea clientelor una de la alta este cea mai bună soluție pentru a face alegerea corectă”!

Grație experienței acumulată în toți acești 11 ani, garantează calitate, siguranță și modele care vor scoate din anonimat orice clientă. Tot ceea ce trebuie să faci e să accepți provocarea și să fii deosebită, ne sfătuiește nail artista.

Alla, isecrete.com îți mulțumește pentru interviu și sfaturile prețioase.

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6