[geot country="Romania"] [/geot]

Nadejda Pavliuc, profesoara care creează păpuși handmade de vis!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on odnoklassniki

Se spune că talentul se moștenește din copilărie și că lucrurile bune necesită timp și răbdare. Asta face și Nadejda Pavliuc, o tânără mămică din comuna Sarata Galbenă, raionul Hîncești pasionată de confecționarea păpușilor și accesoriilor realizate manual. Meșterița a povestit într-un interviu pentru Revista Isecrete despre cât de important și productiv este să faci un lucru din pură plăcere.

Sunt mamă a 3 copiii superbi. La moment sunt în concediul de îngrijire a copiilor de 6 ani deja. Timpul liber mi-l rezerv pentru suflet creând lucrări handmade.

Pasiunea mea de a crea frumosul a fost moștenită de la mama mea care la fel meșterea diferite lucruri, iar mie îmi plăcea să învățăm împreună a croșeta, desena. Când am ieșit din concediul de maternitate, fiind obosită de rutina zilnică, m-am gândit că îmi doresc să rezerv câteva ore pentru suflet, creând ceva. Am început acum 3 ani, iar fiecare zi e nouă provocare pentru mine,

Cu multă migală şi imaginaţie, creează diferite lucrări handmade care pot fi personalizate după poftele clienţilor.

La moment realizez păpuși decorative, gentuțe croșetate, jucării croșetate, decorațiuni interioare, portrete în creion simplu și culoare.

Primele creaţii croşetate le-a confecţionat pentru fiica ei, însă curând după aceea au venit şi cererile din partea altor membri ai familiei. Treptat, lucrările au fost apreciate și de potențialii clienți.  şi prietenilor.

Mi-am dorit creații mai deosebite pentru fetiță, ceea ce nu se găsește la nimeni. Pentru fiecare om există o pasiune care îl liniștește. Eu mă degajez de energia negativă și mă încarc cu emoții pozitive atunci când creez ceva.

Inspirată de copiii ei şi de culori, meșterița transformă orice idee în creație. Toate produsele ei sunt unice şi speciale, susține Nadejda.

Crearea lucrărilor handmade mereu necesită mult timp și dedicație. Unele lucrări îmi iau câteva ore altele câteva săptămâni chiar luni( când merge vorba despre o pictură în ulei).

Este nevoie de dorință, răbdare și talent de a progresa. Clienții mei sunt persoanele care iubesc arta și prețuiesc  lucrul manual. Am avut comenzi și peste hotare, în diferite țări din Europa.

Lucrările realizate pot fi vizualizate pe pagina de Facebook- Nadejda Pavliuc Florenta

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
Beauty
Mîndrilă Alina

O poveste minunată a succesului cu Elena Nicolaev-moldoveanca care și-a câștigat un renume în lumea frumuseții, fiind în Germania

Moldoveanca Elena Nicolaev, frumoasă la chip și suflet, o fire puternică și muncitoare, a găsit curajul acum câțiva ani să se mute cu traiul în altă țară. Și-a găsit vocația în industria frumuseții, iar nopțile nedormite și ambiția de a reuși să ajungă acolo unde își dorește, i-a demonstrat că nimic nu este imposibil dacă îți dorești cu adevărat.

Citește mai mult »
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6