div#ast-scroll-top { display: none !important; }

Nadea Sandu: “Domeniul frumuseții mă reprezintă 100%’’

nadea sandu

Frumusețea feminină nu poate fi încadrată într-un tipar anume.Articolul de astăzi este despre Nadea Sandu, make-up artista și hairstylista care de mai bine de opt ani pune la dispoziția clientelor cele mai bune proceduri și le răsfață așa cum știe ea mai bine, pentru că orice femeie aranjată se simte frumoasă.

A reușit să își creeze o carieră de succes fiind în prezent un specialist la mare căutare. Datorită calităților precum răbdare, dăruire și responsabilitate care o definesc cel mai bine, a adunat în portofoliu un număr impresionant de lucrări. Nadea Sandu și-a început activitatea în 2012 în calitate de make-up artist și hairstylist. Îi place la nebunie ceea ce face chiar dacă susține că uneori este obositor.  

Totul a pornit de la dorința de a cunoaște mai bine secretele acestui domeniu. Am început cu machiajul și încă de la început mi-am dat seama că am făcut alegerea corectă.

Apoi a urmat și cursuri de hairstyle. Așa cum credeam atunci că, voi rămâne fidelă acestei meserii pentru totdeauna, uite că peste ani pot afirma același lucru. Am descoperit job-ul de suflet!

Adevărata frumusețe pornește din interiorul fiecăreia dintre noi, însă beauty specialiștii știu cel mai bine cum să contureze această esență feminină.

Am știut că aleg domeniul care are perspectivă. Am absolvit colegiul de pedagogie doar ca să le fac pe plac  părinților, eu nu m-am regăsit în acest domeniu. Drept urmare nici nu am activat. Întotdeauna mi-a plăcut să fac altceva și chiar dacă nu aveam idee cum e să fii în domeniul beauty eram convinsă că e ceva interesant.

Pentru femeile care vor să facă o schimbare de look sezonul acesta, o nouă culoare de păr ar putea fi o idee excelentă, mai ales că aveți la alegere câteva trenduri foarte interesante. 

Acum patru ani m-am specializat mai mult pe coloristică. E o chimie pentru suflet, una total diferită dar în același timp interesantă. E o artă care mă învață să am mai multă răbdare, astfel încât la final să obțin nuanța și rezultatul dorit. Munca unui specialist în colorimetrie înseamnă mai mult decât pur și simplu vopsirea părului, implică tehnici noi, metode diferite și asta îmi place cel mai mult.

A pornit totul de la zero și deși s-ar părea că viața Nadiei e în numai ROZ, în spate se ascunde o muncă uriaşă. Reușește să combine perfect viața de familie cu rolul de mamă și cel de specialist beauty.

Doar cine lucrează în acest domeniu înțelege câte sacrificii trebuie să faci. Nu e ușor, mai ales dacă ai acasă și un copil care cere atenție și te vrea alături, dar pot spune cu certitudine că, dacă îți dorești ceva – reușești să le faci pe toate. Am avut parte și de eșecuri dar, dorința de a merge mai departe, a fost mai mare. Nu m-am oprit ci am continuat, m-am înarmat cu multă răbdare pentru a-mi realiza visul.

Nu există satisfacție mai mare decât să vezi la final reacția clientelor și fericirea care li-se citește pe chipul lor. Mulțumirea lor este cea mai mare satisfacție pentru mine și mă bucur de aprecierile pe care le primesc. Pentru a ajunge un specialist bun e nevoie de multă muncă, studii, răbdare și investiții financiare.

Tendințele în ceea ce privește culoarea podoabei capilare se schimbă în fiecare sezon. Totuși, un păr cu aspect natural și sănătos va fi mereu la modă. 

În acest an sunt în trend culorile foarte și foarte accentuate cum ar fi roz: violet sau albastru Dar, femeile noastre încă nu sunt pregătite pentru aceste schimbări de aceea nuanțele de blond/gri combinate în tehnici cum ar fi airTouch și balayage, vor rămâne la fel de populare încă mult timp.

Nadea Sandu, echipa isecrete îți dorește cât mai multe cliente fericite și să nu te oprești aici.

Vezi mai jos galeria foto!

Dragele noastre, frumoase  face felul în care gândi, frumoase sunteți când iubi și dăruiți, când zâmbi și transmiti celor din jurul vostru bucurie. Sunteți frumoase când  simți bine în pielea voastră.

Facebook/ https://www.facebook.com/sandu.nadea

Str. Hristo Botev, 25A
tel: 0792 28 303

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6