div#ast-scroll-top { display: none !important; }

Muncește și vei atinge culmi noi! Interviu cu Rodica Fusu-Vizitiu, moldoveanca care și-a creat o carieră de succes în domeniul frumuseții, în orașul Bologna.

Interviu cu Rodica Fusu-Vizitiu despre succes în industria frumuseții

A studiat și muncit mult, iar dintr-o simplă pasiune a ajuns un lash artist, lash maker și cosmeticiană renumită, în Italia. Timp de zece ani de zile s-a format, perfecționat, a cunoscut persoane care au avut un rol important în viața ei și tot de aici a învățat cum trebuie să arate și să funcționeze viitorul ei business. Vorbim despre moldoveanca Rodica Fusu-Vizitiu.

Acum 17 ani a plecat peste hotare pentru un trai mai bun, împreună cu soțul. Din pasiune pentru frumos și dorința de a cunoaște mai multe despre tot ce înseamnă beauty, a decis să pășească în această lume total necunoscută-a oamenilor de succes. Acest interviu este despre curaj și vise transpuse în realitate prin muncă și determinare.

“Am 37 de ani și sunt originară din din satul Radoaia, Raionul Sîngerei, Județul Bălți. Studii superioare colegiul electromecanic din Chișinău și facultatea de relații internaționale, USM. În Italia am ajuns în 2003, după ce am absolvit facultatea am hotărât să plecăm peste hotare 1-2 ani, ca toți moldovenii ca să facem un ban în plus, ca să ne putem procura o locuință în Chișinău. Aveam 20 de ani, am venit eu, apoi și soțul. Și uite au trecut deja 17 ani.

La moment sunt în orașul Bologna, Italia și activez într-un centru de frumusețe unde merg unele zile pe săptămână doar. În același timp, predau cursuri de extensii de gene și laminare de gene, de aceea graficul mi-l stabilesc singură”.

A fost nevoită să lase totul în urmă și să plece în lumea mare pentru un trai decent. Dar, regretele din trecut nu-i umbresc fericirea de azi.

Începutul într-o țară străină a fost ca la toată lumea dar, ambiția și curajul de a risca și de a pune propria dorință în joc m-au făcut să muncesc și mai mult. Am lucrat într-o redacție 6-7 ani la recepție. Între timp am început să fac curs de manichiuristă pentru mine.

Apoi, am făcut școala de estetică. Aici am învățat foarte multe lucruri dar, nu numai despre produse și tratamente. Am studiat și anatomia, pentru că a fi estetist nu înseamnă doar a putea face proceduri ci să cunoști anatomia corpului ca să știi cum lucrezi. Paralel am urmat și un curs de extensii de gene”.

Zecile de diplomele vorbesc de la sine despre performanțele specialistei.

Când am înțeles că, îmi place mult meseria și am făcut cunoștință cu specialiste din domeniul atât la nivel național cât și internațional, am hotărât să particip la competiții. Prima participare a fost LIVE, am făcut extensii de gene. Nu am luat nici premiu dar, m-am întors cu răspunsuri la unele întrebări și o satisfacție enormă.

Treptat, am început să investesc mai mult în perfecționări care au fost ca un impuls de a merge înainte. La congrese am întâlnit oameni noi care m-au ajutat, mi-am făcut cunoștințe noi la nivel național și internațional. Și nu a fost în zadar.Asta m-a determinat să fiu o persoană formată la 360 de grade și cred că, un estetician trebuie mereu să învețe și să investească în sine. Am acumulat experiență din nominațiile junior, master și expert”.

Cum e să lucrezi în domeniul frumuseții?

Când te uiți dintr-o parte pare foarte frumos, interesant și curios. Eu foarte mult citesc despre lucrurile care mă interesează, mă informez pentru a aduce clientelor tot ce nou și în vogă. E interesant mai ales dacă îți place deoarece descoperi foarte multe lucruri care te fac să crești. Depinde de fiecare la ce nivel își dorește să ajungă”.

Rodica Fusu-Vizitiu este un cumul de putere, feminitate, senzualitate și mister.

Drumul nu a fost ușor însă, încet încet am găsit curajul de a face ceea ce-mi place. Am avut multe premii care m-au ajutat să am vizibilitate, am colaborat cu reviste care mi-au promovat lucrările și simțeam cum în fiecare zi mă “ îndrăgostesc “ de munca mea. Din lipsă de timp, toate studiile le făceam noaptea. Deoarece avem și fetița de 7 ani care trebuia dusă-adusă de la școală, iar eu să reușesc să merg la școala de estetică. Dar, asta m-a ajutat să mă ambiționez și mai mult”.

Schimbă lumea prin muncă și talent!

rodica fusu

Niciodată nu m-am oprit din a învăța, iată de ce și dorințele mereu au fost mari. Îmi doresc foarte mult să-mi deschid propriul salon de înfrumusețare aici în Bologna. La moment, e mai dificil din cauza situației mondiale dar cred că, în timpul apropiat munca mea va fi răsplătită.Îmi doresc să fie o oază de liniște și relaxare, de aceea voi fi atentă la toate detaliile pentru a pune la punct și crea o atmosferă deosebită acolo”.

Awards:

 • 2017 – LASH AND BROW INTERNATIONAL Congress, Rome, Italy;
 • 2017 – LASH INTERNATIONAL CUP, Bologna, Italy;
 • May 2018 – 2nd place – LAMIMAKER QUEEN ONLINE COMPETITION, Italy;
 • August 2018 – International Congress TOP LASH CAMP INTERNATIONAL, Romania;
 • TOP MASTER LASH INTERNATIONAL title at International Congress TOP LASH CAMP INTERNATIONAL 2018, Romania;
 • 1st place in eyelashes lamination at ONLINE GLOBAL LASH & BROW QUEEN 2018 championship, Moldova;
 • 1st place in eyelashes lamination at LASHSECRET COMPETITION 2019, Portugal;
 • 1st place in LASH-ART category, LASH ANGELS CHALLENGE 2019, Italy;
 • 2019 – Congress TOP LASH CAMP, Romania;
 • 1st place in eyelashes lamination, Professional category, TOP LASH CAMP 2019, Romania;
 • 1st place in eyelashes lamination. Professionali category, Simetria Romania 2019.
 • -4st place in eyelshes fantasy art.
 • Lash&Brow international congress Roma Italia 2019
 • COMPETITION Olimpiadi extension ciglia Torino Calendar contest
 • Junior judge Modern Modern eyelashes & eyebrow technology 2019 Odessa Ucraina
 • Judge at INTERNATIONAL TOP LASH & BROW 2019, Italy;
 • Judge at LASH & BROW CUP THE AMERICAS ONLINE 2019-2020
 • Judge at Lashsecrets Competition 2020 ll edizione Portugalo
 • Judge at International lash CUP Pescara -Italy 2020
 • Judge at Lash Angels Competition 2020 Italy
 • Judge at L and L+ Bladde 2020
 • Geat Britain

Rodica, îți doresc progres în dezvoltarea afacerii și succes în industria frumuseții!

Vezi galeria foto!

Facebook Rodica Fusu-Vizitiu

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6