div#ast-scroll-top { display: none !important; }

Moldoveanca Amelia Migalatieva pe coperta unei reviste de TOP din Rusia! La vârsta de doar 9 ani, fetița are aspirații cât un munte.

o zi din viața modelului Amelia Migalatieva
La doar 9 ani, a reușit să ne ducă faima țării în întreaga lume. Vorbim despre Amelia Migalatieva din Chișinău, care a impresionat prin povestea sa de succes și în martie 2020 a apărut pe coperta revistei „Bambini Magazine’’ din Rusia. Face modeling de mai bine de doi ani, pictează și muncește mult asupra visului ei – cel de a ajunge studentă la cea mai prestigioasă universitate din Marea Britanie – Oxford.

amelia migalatieva model

Isecrete a reușit să realizeze un interviu cu mama Ameliei, Olga care a declarat că drumul către succes al fiicei sale a fost unul plin de sacrificii. Despre reușite, provocări și eforturile colosale care au ajutat-o să ajungă pe unele dintre cele mai renumite podiumuri din Europa, aflați în continuare:

Amelia este pe coperta revistei de TOP din RUSIA, despre copii de succes! Pentru a ajunge acolo a muncit foarte mult, iar eu ca mamă, am susținut-o întotdeauna. A reușit să stea alături de vedetele showbussines-lui rusesc, Oksana Fedorova, Sergey Zverev care au fost prezenți personal și i-au înmânat diploma și cadourile. În cadrul unei “fashion deplasări” a făcut cunoștință cu vedetele Mikhail Grebenshchikov și Mikhail Bagdosarov care i-au împărtășit cu bucurie sfaturi utile și importante pentru ea”.

Concursuri, sesiuni foto sau prezentări de modă. Până la pandemie, toate aceste activități făceau parte din rutina săptămânală a fetiței. Deși, avea un program de muncă similar cu cel al unui fotomodel adult, recunoaște că pe podium îi place la nebunie să defileze și să zâmbească publicului.

Este introdusă în baza de date a modelelor din Rusia și Europa. Deja avem programate în următoarea perioadă contracte cu branduri și reviste Europene. Pandemia ne-a dat peste cap toate planurile, dar sperăm la mai bine, iar Amelia așteaptă cu nerăbdare deplasările. E foarte mândră că, a ajuns la acest nivel și își dorească să mai crească”.

Olga ne-a mărturisit că fiica ei a ajuns să facă modeling mai mult dintr-o curiozitate. Astfel a fost remarcată de designerii de la noi din țară și pentru prima dată a participat la prezentări de modă din Chișinău, apoi a avut șansa să primească invitații pentru colaborări și de peste hotare. Chiar dacă îi place mult, e mai mult un hobby, ne-a povestit mama fetiței. În viitor, Amelia are alte planuri, iar pentru asta este nevoită să renunțe la copilărie în favoarea cărții.

Își dorește să ajungă la studii la cea mai renumită universitate – Oxford şi să devină un jurnalist profesionist. Pentru a-și vedea visul realizat învață intensiv engleza, studiază, citește și se documentează foarte mult. Totodată, vrea să susțină un curs de jurnalism pentru copii la Moscova. În prezent, sunt doar dorințe dar eu mă bucur că are spre ce tinde. Le combină în prezent pe toate, își dă străduința și știe la sigur ce vrea. Nu se vede în viitor model, dar modeling-ul este un hobby care îi place şi care a dus-o pe cele mai faimoase scene din Italia, Rusia, Ucraina, România”.

Dincolo de dragostea pentru modeling, Amelia are o pasiune aparte pentru pictură.  Este o fetiță  împlinită și deține o listă lungă de realizări pentru anul 2020, iar echipa Isecrete îi dorește mult succes!

Pictura este un hobby. Are în colecție în jur de 10 tablouri pictate. Câteva dintre acestea au fost dăruite, dar Amelia își dorește să susțină o expoziție de caritate cu tablourile pictate de ea. Banii adunați îi va dona copiilor bolnavi”. 

Amelia Migalatieva învață la Liceul de Limbi Moderne și Management și este elevă în clasa a treia.

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6