Moduri de a purta o eșarfă cu stil

Eşarfa este unul dintre cele mai versatile accesorii din garderoba unei femei. De cele mai multe ori însă, purtăm eşarfa doar la gât, în zilele mai răcoroase, şi uităm că ne poate schimba complet ţinuta. O poţi purta în păr, ca şi accesoriu la gentă, în talie sau ca şal. Descoperă în acest material cele mai stilate moduri de aranjare.

Coada prinsă cu eşarfă

Eşarfa este un accesoriu de păr rafinat, mai ales în 2019. Îţi va oferi un look sofisticat, dar şi te va scoate din încurcătură atunci când părul nu îţi stă aşa cum îţi doreşti.

Cel mai simplu mod de a purta o eşrafă în păr este să-l prinzi într-o coadăcu ajutorul ei. Mai şic de atât nu se poate!

Coadă împachetată în eşarfă

Pentru acest look, foloseşte o eşarfă scurtă şi subţire şi „împachetează-ţi” cu ea coada.

Stilul african

Înainte de toate, prinde-ţi părul într-un coc, apoi înfăşoară eşarfa în jurul lui. Sau, altfel spus, fă exact aceeaşi manevră pe care o faci atunci când îţi împachetezi părul după baie.

Coadă împletită

Iată o altă modalitate înteresantă de aranjare a eşarfei în păr. Împleteşte-ţi părul în timp ce foloseşti o eşarfă subţire. Efectul este spectaculos.

Pentru acest look, foloseşte o eşarfă scurtă şi subţire şi „împachetează-ţi” cu ea coada.

Sub bărbie

Îndoaie pe jumătate o eşarfă mare, pătrată, pune-o pe cap şi îndoai-o sub bărbie. Da, exact se cum făcea bunica pe vremuri!

Bandană

Sigur ai încercat asta în urmă cu ceva ani! Alege o eşarfă pătrată de dimensiuni mari; aceasta trebuie îndoită pe diagonală, apoi se înnoadă peste păr, băgând colţul înauntru.

Fundă romantică

Acest mod de a purta eşarfa pe cap va atrage cu siguranţă toate privirile. Tot ce ai de făcut este să faci o fundă sau o floare într-o parte. Pentru un efect spectaculos, alege o eşarfă cu imprimeuri sau colorată.

Acestea sunt însă doar câteva dintre modalităţile de a purta o eşarfă în păr. Posibilităţile sunt nenumărate. Totul ţine doar de inspiraţie de şi imaginaţie. 

Moduri de aranjare a eşarfei la gât

În ceea ce priveşte modalităţile de aranjare a eşarfei la gât, posibilităţile sunt şi mai variate. În funcţie de eşarfa pe care o foloseşti şi de lungimea ei, poţi crea modele inedite, ce îţi vor scoate ţinuta din anonimat. 

Nodul simplu este cel mai des întâlnit mod de aranjare a unei eşarfe. Eşarfa va sta stâns legată în jurul gâtului şi-ţi va ţine de cald atunci când temperaturile sunt scăzute şi vântul bate cu putere.

Strânge eşarfa în jumătate şi aşaz-o în jurul gâtului. Trece capetele prin bucla formată şi strânge eşarfa în jurul gâtului. Poţi băga capetele în interiorul jachetei lăsând la vedere doar nodul.

Sursa- https://clickpentrufemei.ro/

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
Fashion

Garderoba ta are nevoie de un wake-up call? Fii prietenoasă cu planeta și cu portofelul tău! Sfaturi de la vedeta TV Andreea Raicu.

Shopping-ul e o soluție tentantă pentru când simți că nu ai cu ce să te îmbraci, dar nu e nici cea mai etică pentru planetă și nici cea mai prietenoasă cu portofelul. Iată ce face vedeta de televiziune din România Andreea Raicu atunci când simte că garderoba ei are nevoie de un mic wake-up call.

Citește mai mult »
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6