div#ast-scroll-top { display: none !important; }

Modelarea feței cu acid hialuronic. Ecaterina Onceanu, medic cosmetolog: Cea mai populară procedură rămâne injectarea buzelor

Ecaterina Onceanu, medic-cometolog a finisat USMF, medicina generală. Este plină de viață, competentă și profesionistă în tot ceea ce face. Cu o experiență de peste 7 ani în acest domeniu știe să satisfacă necesitățile femeilor pentru a arăta cu 5-10 ani mai tinere și frumoase. Cunoaște absolut totul despre magia frumuseții și știe să se dedice cu trup și suflet muncii sale.

Apoi, am urmat mai multe cursuri în medicina estetică, domeniul la care am visat dintotdeauna. Am ales această meserie pentru că știu cât de important este pentru o femeie să îi placă ceea ce vede în oglinda. În prezent, medicina estetică ne oferă posibilitatea să arătăm cu 10 ani mai tinere, și desigur aici merge vorba și despre proceduri injectabile pe care le efectuez deja 7 ani.

Semnele îmbătrânirii tenului pot începe să apară încă de la 30 de ani sau chiar mai devreme, în unele cazuri. O varietate de lucruri ne afectează linia temporală, inclusiv factorii de mediu și genetici. Fumatul, stresul și expunerea excesivă la soare sunt unele dintre cele mai frecvente cauze ale semnelor timpurii de îmbătrânire pentru pacienții de pretutindeni. Din fericire, există mai multe opțiuni non-chirurgicale sub formă de proceduri injectabile care îți pot întineri fața și te pot ajuta să dai ceasul înapoi și să ștergi semnele îmbătrânirii.

Cea mai populară procedură rămâne totuși injectarea buzelor cu acid hialuronic. Și aici tot are loc schimbarea trendului, deoarece tehnicile noi ne permit să schimbăm mult forma buzelor și nu doar volumul lor. În ultimul timp fetele tot mai des aleg forma aplatisată a buuzelor așa numita “russian lips”. De obicei alegem împreună cu clienta forma și volumul care va fi injectat.

Cosmetologia la ziua de azi este o știință care se dezvoltă cu pași foarte rapizi: aici o descoperire urmează una după alta zi de zi. 

Când vorbim despre riduri mimice in jurul ochilor “talpa gâștei” se recomandă injecții cu toxina botulinică, care relaxează anumite grupe de mușchi pe o perioada de timp. Dar, dacă merge vorba despre starea pielii sub ochi, mai bine de făcut mezoterapie sau biorevitalizare, care va stimula producerea colagenului și elastinei. Dacă ne deranjează mai mult ridurile mimice, alegem tratamentul lor cu toxina botulinică. Este o procedură rapida, nedureroasă, care se repeta o dată în 6 luni. Prin această procedură putem trata riduri în zona frunții, ochilor, între sprâncene, deasupra buzei superioarei, zâmbetul gingival. Proceduri injectabile se permit de la 18 ani, dar numai după indicație.


Biorevitalizarea alegem atunci când avem nevoie să îmbunătățim starea tenului, culoarea, elasticitatea, tonusul. Se recomandă de făcut curs 2-4 proceduri pentru a vedea eficiența acestei proceduri.

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6