div#ast-scroll-top { display: none !important; }

Mihaela Ciubuc, despre succesul în domeniul cosmetologiei: Dacă nu ţi-e frică de eşecuri şi concurenţă ajungi acolo unde îți dorești

O femeie de afaceri, un om ambițios și o profesionistă îndrăgostită de meseria ei. Vorbim despre Mihaela Ciubuc, cosmetician de meserie cu o experiență de peste 7 ani. Este apreciată pentru felul în care abordează chiar și cele mai delicate întrebări sau situații, pentru că acolo unde intervine ea, totul are o soluție. 

Misiunea Salonului Pink me Up încă de la început a fost să ofere servicii impecabile, în armonie cu produse de cea mai înaltă calitate pentru bunăstarea clienților.

Am activat ca asistent medical în institutul Oncologic imediat după finisarea Colegiu de Medicină. Nu pot să spun că a fost cea mai frumoasă experiență din viața mea. După turele din Chirurgie Toracală nopțile mele erau neliniștite și pline de gânduri. Eram tânără și insuficient pregătită psihologic pentru lucru de acolo. Cred că atunci a fost și perioada când am realizat că îmi doresc o meserie mai frumoasă. Nu am un spectru prea larg de proceduri. Fac doar ceea ce știu foarte bine. Îmi place să lucrez cu adolescenții, simt că ei au cea mai mare nevoie de mine, respectiv sunt orientată de la tratamentul acneei până la tratamentul semnelor post acneice, curățiri faciale, peeling-uri, mezoterapii.

De ce PinkMeUp?

 Denumirea PinkMeUp vine de la Pick Me Up( revigorant, tonic, a te trezi cumva) și pasiunea mea față de culoare Roz. Rutina zilnică din perioada rece nu se deosebește radical de cea din sezonul cald, doar că avem posibilitatea să mai introducem adițional niște exfolianți blânzi pentru reînnoirea pielii. În cabinetele cosmetologice putem apela cu siguranță la peeling-uri medii sau la terapii cu dermapen-ul. Iar, în condiții casnice putem reveni la utilizarea acizilor AHA,BHA,PHA ect.


O rutină corectă include :
1. Demachiere;
2. Exfoliere;
3. Tonifiere;
4. Crema hidratantă(specifică tenului).

Domeniul cosmetologic cere în permanență perseverență, dăruire, dar cel mai important – perfecționare și studiu continuu. Tocmai din acest motiv,  Mihaela participă la cursuri ori de câte ori are ocazia.

Cosmetologia este o ramură a medicinii în permanentă dezvoltare. Ai scăpat un curs- ai rămas în urmă. Centrele de instruire din RM sunt foarte active la capitolul dat și eu mereu mă strădui să particip la toate în măsura posibilităților. Fiecare serviciu a meu e însoțit de o diplomă ca drept urmare a unui curs de instruire și perfecționare. Fiecare prezentare de produs sau aparat necesită instruiri, de alt fel nu ai voie să lucrezi cu el.

Mihaela are grijă să transmită pasiunea pentru îngrijirea pielii cu o atitudine corectă și serioasă. Are cerințe riguroase, pentru că acest domeniu presupune atenție maximă la orice detaliu și își surprinde mereu clienții cu cele mai eficiente proceduri.

Ne bucurăm foarte mult de invovații în acest domeniu. Multe dintre ele ne-au redus din durata procedurii, altele ne-au făcut-o mai eficientă. Aparatul de Nano-oxygenare din studioul meu m-a ajutat enorm să trec la un alt nivel în procedura de curățire, fiindcă participă la pregătirea corectă a tenului pentru extracție, ceea ce ne face procedura mai atraumatică, mai puțin dureroasă și cu o perioadă de recuperare mai rapidă. Misiunea mea e să readuc încrederea în sine clienților mei și să scape de machiajul zilnic. Fața e prima ce intra în contact cu mediu înconjurător. Ea e cea care simte vântul, ploaia, gerul și ei ii oferim cea mai mică atenție. Din practica mea am realizat că la cosmetolog se adresează ca la medic, când deja doare. Iar când deja doare știm cu toții că tratam mai greu și mai și costă mult. De aceea eu recomand să oferiți atenție tenului până a ajunge la momentul să tratați ceva. Momentul cel mai dificil în cariera mea a fost începutul. Când lucram mult și gratis. Plăcut e să realizez că acele femei vin și astăzi la mine și îmi spun că de 5 ani în cabinetul meu merge la tv același serial.

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6