div#ast-scroll-top { display: none !important; }

Mihaela Borit, premiată în cadrul galei ,,I Success Awards”: „Toată munca și sacrificiile mi-au fost răsplătite prin titlurile și premiile obținute”

Mihaela Borit, o femeie puternică și cu caracter, care își demonstrează în fiecare zi că poate și muncește extrem de mult pentru a obține rezultate. Anul acesta a participat la ,,I Success Awards” dedicat succesului din antreprenoriatul românesc. Multă pregătire, ambiție și investiții constante au dus-o astăzi acolo unde îi este locul: în topul specialiștilor profesioniști care pun accent pe calitate și performanță.

În cadrul evenimentului, Mihaela Borit a fost distinsă cu premiul “Outstanding Achievement în Lash Training“.

I success este un eveniment fabulos unde sunt premiați oameni din diferite domenii pentru excelența în dezvoltarea propriului business. Anul acesta am avut onoarea să mă aflu printre cei mai buni, să fiu invitată și premiată la Gala I Success Bucharest Edition Award. Am obținut premiul “Outstanding Achievement în Lash Training “- un titlu în spatele căruia sunt mulți ani de muncă și bineînțeles sacrificii”.

A devenit parte din frumoasa poveste a domeniului beauty acum câțiva ani. Mihaela este persoana care provocă mereu femeile să îndrăznească și și dorească de la viață mai mult. Chiar dacă calea de a obține succesului nu este deloc ușoară, ea știe mai bine că orice sacrificiu se merită. Merită fiecare lacrimă vărsată atunci când nu mai ai puteri dar trebuie să continui, atunci când te dedici în totalitate acestei meserii și te bucuri ca un copil de mulțumirea fiecărei cliente.

Nimic nu se obține ușor, este nevoie de perseverență, determinare și muncă constantă. Consider că pentru a realiza un vis trebuie să facem în fiecare zi ceva constructiv pentru a-l îndeplini. Toată munca și sacrificiile mi-au fost răsplătite prin titlurile și premiile obținute. Obiectivele clare sunt foarte motivante, este jumătate din succes. A avea obiective indiferent daca acestea Sunt mari sau mici ne fac viața mai frumoasa, ne oferă un scop sau o misiune- ne străduim să le atingem”.

 A pornit la drum cu un vis, iar astăzi ambiția a adus-o la unul dintre cele mai frumoase evenimente.

În seara evenimentului emoțiile au depășit orice limită, a fost ca un cocktail de sentimente. Dacă în general reușesc să îmi controlez emoțiile în acele momente nu am mai reușit. Eram întru-un loc unde fiind premiați cei mai buni, nume importante precum Andreea Marin, Nico, Florin Zamfirescu, Catalin Maruta, Ilinca Vandici, Carmen Barcan, Adelina Pestrițu și multi alții. Era normal ca emoțiile să fie de necontrolat. A fost o experiență unică”.

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6