div#ast-scroll-top { display: none !important; }

Mihaela Borit: „ Pentru mine toate trofeele și evenimentele la care am participat, au fost precum piesele unui puzzle ce s-au îmbinat perfect și au format ceea ce sunt astăzi”!

Este una dintre specialistele beauty care și-a transformat pasiunea într-o afacere frumoasă și respectată. Vorbim despre Mihaela Borit, românca care își etalează talentul și muncește cu mult har și dăruire. Locuiește de 14 ani în Sardegna- insula de vis alături de familia sa. Pasiunea pentru domeniul frumuseții își are rădăcinile încă din copilărie, când visa să devină o business lady și să aducă zâmbetul pe chipul femeilor. Originară din Galați, a început această meserie în anul 2016, iar de atunci își uimește clienții cu rezultatele uimitoare.

Întotdeauna m-a fascinat domeniul beauty, am fost atrasă de această latură a frumosului. Mi se părea minunat să poți schimba expresia ochilor doar prin aplicarea extensiilor de gene. Totul a început din curiozitate, ca mai apoi dorința cunoașterii acestei laturi să devină atât de mare încât am început să urmez multe cursuri în domeniul extensiilor de gene.

De la pasiunea ei pentru frumusețe până la un business în materie de beauty, a fost doar un pas. În prezent, Mihaela tinde cu toată ardoarea să învețe de la cei mai buni, or formarea este unul dintre pilonii fundamentali pentru a deveni remarcată în acest domeniu.

Niciodată nu am zis stop, eu știu destul de multe lucruri și mă pot opri din învățat, am continuat să perfecționez, să îmbunătățesc calitatea serviciului și să aduc lucruri noi clientelor mele, pentru că această industrie este în continuă dezvoltare, iar noi trebuie să ținem pasul cu ea pentru a fi în vârful piramidei. Toate cursurile, seminarele, conferințele la care am participat și în continuare particip înseamnă informație, noutăți, dezvoltare pe plan profesional și un lucru extrem de important schimbul experienței între specialiști.

Totodată, Mihaela susține că toate campionatele la care a participat au ajutat-o să se perfecționeze și să își dorească mai mult de la ceea ce face.

Este important ca un specialist să participe la competiții pentru că într-adevăr doar așa poți vedea nivelul tău, iar asta te va impulsiona să ajungi printre cei mai buni. Drumul acestei meserii nu este chiar drept, mai sunt și unele denivelări, dar perseverența și multă muncă se poate obține orice.

Pasiunea mea este și laminarea genelor/ a sprâncenelor- un tratament foarte căutat în rândul femeilor dar care ia amploare și în rândul bărbaților.

Am urmat cursuri și în domeniul dermopigmentării, o ramură al domeniului beauty complexă pe care vreau să o descopăr. Am început să urmez și școala de cosmetică, o dezvoltare foarte complexă dar în urma finalizării acestei școli se obține calificare în industria frumuseții. 

Se inspiră mereu de la cei mai buni! Implementează tehnici folosite de cei mai faimoși specialiști internaționali, iar ambiția o poartă pe culmile celor mai inimaginabile visuri.

Calitatea serviciului prestat trebuie să fie una foarte bună, doar așa profesionalismul meu ca specialist va fi la înălțime. Rețeta succesului nu este norocul, ci munca, determinarea și perseverența. Știu care este ținta mea, iar obiectivele stabilite sunt clare, dar totul necesită timp și implicare.

Fiecare campionat are farmecul și emoțiile sale, te face cumva să simți că ai atins stelele”!

 La primul campionat m-am clasificat pe locul 2 și 3, iar asta m-a impulsionat atât de tare încât au urmat multe altele, la care am reușit să mă clasific la toate în primele 3 locuri. A fi printre cei mai buni la un campionat înseamnă ca munca ta este făcută așa cum trebuie,  este apreciată și evaluată la un alt nivel. Fiecare titlu obținut m-a determinat să vreau mai mult de la mine. Toată munca, sacrificiile și eforturile depuse au fost răsplătite cu titlul de trainer al academiei Seven Lashes. Nu este ușor să fii mentor, să pui bazele unei noi meserii într-o persoană, fiindcă este nevoie de răbdare pentru a forma și îndruma cursantele.

O parte din rezultatele performanțelor în urma participării la campionate:

  LASHED CHRISTMAS SPIRIT

 •Locul 3 megavolum;

•Locul 2 soft volum;

  LASH AND BROW CHANNEL

THE BEST OF THE YEAR LASHMAKER 2021;

 •Best Work-clasic one to one;

WORLD LASH CHAMPIONSHIP VENICE 2021

 •Lash Queen 2021;

On-line contest 2021;

•Locul 1 -extensii masculine;

•Locul 2 -clasic one to one;

•Locul 1-megavolum;

 •Best Work megavolum;

ROMANIA LASH COMPETITION

•Locul 1 volum 4D+;

•Locul 1 clasic one to one;

Locul 3 soft volum;

ITALY SWISS LASH CHAMPIONSHIP

Locul 2 clasic one to one;

  •  L and L+ Battle 2021;

Locul 1 -3D;

•locul 1-New Shock Effects.

Napoleon spunea că: “Femeia frumoasă place ochiului, femeia blândă place inimii. Prima este o adevărată bijuterie, dar a doua este o comoară”. Mihaela Borit este persoana care întrunește ambele calități.

Toate aceste performanțe mi-au adus si titlul de jurat în competiții. Pentru mine aceste trofee împreună cu toate evenimentele la care am participat: seminare, cursuri au fost precum piesele unui puzzle care s-au îmbinat perfect și au format ceea ce sunt astăzi: lash artist , trainer și jurat în competiții. Sunt bucuroasă că fac parte din aceasta minunată industrie care este în continuă dezvoltare. Am devenit ceea ce mi-am dorit și iubesc asta!

Pe tot acest parcurs am cunoscut persoane minunate care au contribuit la creșterea mea. Am legat prietenii frumoase cu oameni extraordinare ce m-au îndrumat și au fost un sprijin când am avut nevoie. Bineînțeles, cei care mi-au fost mereu aproape, m-au încurajat m-au susținut și au avut încredere în mine la orice pas este familia mea, iar pentru asta le mulțumesc enorm și nu îi voi dezămăgi.

Facebook/ Mihaela Borit Instagram:mihaela.borit

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6