[geot country="Romania"] [/geot]

Miere pentru doctori! Campanie lansată de apicultorii noștri pentru susținerea medicilor din linia întâi.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on odnoklassniki

În această perioadă de grea încercare pentru toată lumea, trebuie să spunem un mare MULȚUMESC tuturor angajaților din sistemul medical, care stau în rândul din față în lupta grea cu COVID-19, tot ei sunt cei mai expuși riscului de contaminare cu acest virus.

Potrivit datelor oficiale, din cele 298 de persoane confirmate cu COVID-19 în Republica Moldova, 20 % fac parte din personalul medical.

Pentru a-i ajuta să treacă cu bine această perioadă, la inițiativa Asociației Apis Mellifera, mai mulți apicultori din țară au lansat o campanie de colectare a mierii de albine pentru a o oferi lucrătorilor medicali.

Pentru a facilita promovarea campaniei de susținere a medicilor și stimula cât mai mulți apicultori și fermieri să participe, site-ul Agrobiznes a solicitat mai multe informații de la reprezentanții asociației Apis Mellifera.

„Am discutat cu mai mulți apicultori și am decis să facem o mică donație medicilor. Ideea aparține apicultorilor din Calarași, însă îi îndemnăm pe toți doritorii să participe. Orice apicultor poate dona câteva kilograme de miere, iar după ce aceasta este colectată, o livrăm fabricii pentru ambalare. Sperăm ca aceasta campanie să sensibilizeze cât mai mulți fermieri din țară, nu doar apicultori, pentru că doar susținându-ne reciproc putem face față acestei probleme”, ne-a spus Andrei Zagareanu, preşedintele Asociaţiei Apicultorilor din Republica Moldova Apis Mellifera.

Primele 180 de kilograme de miere deja au fost ambalate azi dimineață și urmează a fi livrate medicilor. Dacă doriți să contribuiți și D-stră la această campanie apelați la numărul de telefon 069194701, Andrei Zagareanu.

Sursa: agrobiznes.md

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
Oameni care inspiră
Mîndrilă Alina

Diana Cabaniuc, meșterița handmade care transformă aţa în artă!

Tehnica amigurumi – arta jucăriilor croşetate, nu este la îndemâna oricui. A inventat-o, japonezii, apoi s-a extins în diferite regiuni. O găsim astăzi în mâinile meșteriței, Diana Cabaniuc care își folosește tot timpul liber pentru a crea bucurii pentru copilași. A învățat că munca manuală înseamnă şi plăcere și business dacă te dedici în totalitate.

Citește mai mult »
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6