Microhenna: tehnica de conturare a sprâncenelor ce acoperă eficient tatuajele permanente, dezvoltată de Irina Voluță

Ce au în comun femeile frumoase? Probabil majoritatea s-au lăsat pe mâna specialistei Irina Voluța când a venit vorba de obținerea formei ideale a sprâncenelor. Tânăra antreprenoare și-a văzut visul cu ochii și și-a creat deja un nume în industria frumuseții.

La rubrica de interviuri “Oameni care inspiră”, faceți cunoștință cu fondatoarea Countur Academy, specialistă în micropigmentarea sprâncenelorIrina Voluță, care se menține  în topul femeilor de succes, din Capitală.

Drumul de la un makeup artist la cea de manager a propriului salon nu a fost ușor, însă a meritat.

Povestea mea a început acum 12 ani, după ce am terminat liceul. Chiar în ziua când am mers să depun actele la facultate, am simțit ceva, urma să fac o greșeală, că nu este pentru mine. Cu banii de contract, am mers să fac cursuri de make-up. A fost o decizie spontană dar înțeleaptă pentru că nu regret nici astăzi.

Tu faci „magie” pe chipul unei femei. Însă, ce te-a determinat să schimbi direcția?

Da, după activitatea mea lungă în domeniul machiajului, am decis să încerc ceva nou. Întotdeauna am fost atentă la cele mai mici detalii în procesul de lucru, iar sprâncenele au intrat în vizorul meu ca un element aparte. Știm cu toții că acum câțiva ani, tatuajul la sprâncene era în vogă, doar că multe femei au apelat la specialiști incompetenți care au făcut multe greșeli. Atunci cînd făceam un make-up observam că o sprânceană perfect conturată, schimba total fizionomia unei femei. De aici a apărut ideea să inventez o tehnică nouă, care ar ascunde eficient tatuajele vechi.

Am avut cliente cu tatuaje permanente, mai puțin reușite, disperate că nu știu cum să le corecteze. Atunci, datorită unui bagaj vast de cunoștințe în aceste domeniu dar și experiență, am zis să folosesc corectoare și să dezvolt o tehnică inovativă pentru astfel de situații.

Tehnica de microhena pentru sprâncene perfecte: „Oferă un aspect natural”! Ce presupune această metodă și prin ce se deosebește de altele, precum micropigmetarea, tatuajul?

Tehnica de microhena este una total diferită de tatuajul propriu-zis. Procedura acoperă 90% din tatuajele permanente, fără a recurge la metoda laser sau alte soluții ce înlătură pigmentul vechi. După procedură, obținem sprâncene perfecte conturate ușor, cu un efect natural. Este o tehnică absolut sigură și extrem de eficientă pentru crearea unei forme ideale.

Ce pigmenți se folosesc în cazul acestei proceduri?

Se folosesc pigmenți de calitate înaltă, testați. Lucrez cu multe branduri, care li-au dovedit eficacitatea în timp. Pigmenții nu sunt naturali deoarece nu ar putea acoperi tatuajul vechi, dar sunt absolut inofensivi pentru piele și nu provoacă alergii. Datorită acestei metode speciale, pigmentul nu pătrunde complet în stratul de piele, astfel durerea este minimă iar sprâncenele dobândesc un aspect natural, frumos și bine îngrijit.

Cum se îngrijesc sprâncenele după procedură?

După procedură se șterg cu un șervețel special sau se spală din 4 în 4 ore cu gel intim, deoarece trebuie să fie îndepărtată limfa de pe sprâncene. În acest mod prevenim formarea unei cruste groase. În cazul în care clienta are pielea grasă nu se aplică nimic, pentru pielea uscată se folosește o cremă specială, de 2 ori pe zi până crusta dispare. 

În ce caz apelăm la această procedură?

Primul și cel mai important beneficiu este că economisim timpul pierdut în fața oglinzii pentru a desena sprâncenele. Prin această metodă se pot monta în sprânceană linii extrem de fine, iar rezultatul final arată fenomenal și absolut de natural. Totodată, sprâncenele naturale, nu toate femeile știu cum să le machieze corect, iar de multe ori acest lucru duce la iritație emoțională sau aspect inestetic. Soluția este microhena! Să nu uităm că “sprâncenele sunt cartea de vizită a femeilor”.

Metoda dezvoltată de tine a devenit îndrăgită nu doar de femeile din R.Moldova ci și de peste hotare ei.

Un meșter iscusit nu se limitează doar la cursurile de bază ci investește în cunoștințe noi, training-uri internaționale și participă la concursuri de unde vine cu un bagaj plin de informații noi. Eu cred că trebuie  înveți încontinuu, pentru a obține succesul dorit. Am devenit remarcată/apreciată și în Europa datorită clientelor mele care au rămas mulțumite de efectul obținut de pe urma procedurilor mele. Mă bucur foarte mult pentru aceste performanțe, mă simt un om împlinit.

De curând unul dintre visele tale a prins culoare. Ți-ai deschis propriul salon- Countur Academy by Irina Voluță. 

E o realizare extrem de importantă de care mă mândresc. Am reușit cu propriile puteri să fac acest lucru. Singurul sarificiu este faptul că petrec mai puțin timp cu familia și copilașii mei. Dar întotdeauna este nevoie să sacrifici ceva. Cei dragi mă susțin, suntem o echipă ei se bucură de reușitele mele iar asta îmi dă putere și credință să fac în continuare ceea ce îmi aduce o deosebită plăcere!

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6