[geot country="Romania"] [/geot]

Metode care te ajută să alungi rutina din cuplu și să-ți consolidezi relația

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on odnoklassniki
cuplu fericit
Cât timp a trecut de când n-ai mai făcut ceva special pentru partenerul tău? Dacă faci eforturi să-ţi aminteşti, este timpul să treci la acţiune! Nu uita că fericirea unui cuplu constă în bucuriile zilnice pe care şi le oferă reciproc ambii, fără obligații sau pur și simplu.

Micile surprize aduc mari bucurii

Mesajele de dragoste lăsate pe frigider dimineaţa, o plimbare la sfârştiul zilei de muncă, mâncarea lui preferată sunt numai câteva surprize pe care i le poţi face şi care vor încălzi mereu atmosfera din casa voastră.

Exersează-ţi simţul umorului!

Umorul este important într-o relaţie, mai ales în situaţii dificile. Fă haz de necaz şi nu te cruţa nici pe tine când îl tachinezi pentru defectele lui. Autoironia este o dovadă de luciditate şi toleranţă. În plus, îl ajută să te cunoască mai bine.

Încurajează-i pasiunile!

Are un vis? Indiferent că vrea să devină campion la table, colecţionar de reviste auto sau alpinist, oricât de ciudată ţi s-ar părea ţinta lui, oferă-i tot suportul. Mai mult, de dragul lui, poţi şi tu să te “molipseşti” de pasiunea lui.

Creaţi-vă propriile sărbători!

E plăcut să aveţi sărbătorile voastre care vă fac să vă simţiţi unici. Pe lista lor poţi să incluzi ziua în care v-aţi cunoscut sau ziua nunţii. Orice ocazie este binevenită pentru a transforma o zi banală într-una specială. Începe cu o felicitare, un mic dar şi nu uita să faci tu primul pas, propunând o scurtă excursie la sfârşit de săptămână.

Tandreţea dă tonul într-o relaţie de cuplu

Ziua bună de dimineaţă începe. Cum ar fi să-l întâmpini dimineaţa cu un mic dejun gustos şi o cafea aburindă, să-l îmbrăţişezi la plecare, să-i telefonezi la serviciu doar pentru a-i spune că-l iubeşti? Să vezi atunci cum se va transforma într-un maestru al complimentelor!

Spuneţi-vă tot ce aveţi pe suflet!

Mai înainte de toate trebuie să fiţi buni prieteni, ceea ce înseamnă că puteţi să vă destăinuiţi toate dorinţele, aspiraţiile, dar şi nemulţumirile. Aşa veţi avea o relaţie sinceră şi deschisă.

Atenţie, însă, nu-ţi destăinui nemulţumirile la mânie! O discuţie calmă, lucidă, nu-l va răni şi-l va face să reflecteze asupra spuselor tale. Renunţă la ideea că face anumite lucruri special pentru a te enerva. Poate nici nu-şi dă seama că te irită. N-ar fi mai bine să-i spui ce te deranjează?

Sursa- https://thewoman.md/

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie 0 / 5. Numărul de voturi: 0

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
Horoscop
Mîndrilă Alina

Zodiile femeilor infidele: 5 semne din astrologie care sunt mai predispuse să înșele

Preconcepția că mai mult bărbații înșală este greșită. Și femeile o fac, poate în egală măsură, mai ales în zilele noastre, în epoca femeii moderne! Femeile născute în anumite semne zodicale sunt mai predispuse să înșele, dar există și zodii care nu ar înșela niciodată! Pentru ca o relație să dureze, trebuie să existe multă

Citește mai mult »

Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6