div#ast-scroll-top { display: none !important; }

Maternitatea a transformat-o într-o femeie de afacere! Rotaru Galina, tânăra mămică care și-a pus pe picioare un business în domeniul beauty.

Multe dintre femeile din Moldova profită la maximum de concediile de maternitate și timpul petrecut “util” cu familia este cel mai mare câștig. Meșterițele investesc timp și resurse materiale pentru prestarea  unor servicii inovative. Printre ele se numără și Galina Rotaru, care maternitatea i-a întors viața la 180 de grade.

Pasiunea pentru industria beauty au inspirat-o pe Galina să renunțe la funcția de șef de secție din cadrul preturii sectorului centru și să se dedice unui domeniu în trend: beauty specialist.

Este o fire prietenoasă, ambițioasă, curajoasă și totodată sensibilă. Despre frumusețe, secrete și drumul parcurs până aici, tânăra ne povestește în cadrul unui interviu acordat pentru isecrete.com

În prezent, îți împarți timpul între meseria de mămică și cea de beauty specialist.

Această dorința de a activa în domeniul beauty a apărut încă de pe băncile liceului. Visam să am propriul salon de frumusețe și să creez fericire pe chipul femeilor. Dar, totodată am vrut să le reușesc pe toate de una singură de aceea am decis  că facultatea de “Business și Administrare“ mă va ajuta pe viitor să gestionez corect și sigur o afacere. Concediul de maternitate cu primul copil mi-a oferit această oportunitate. Mi-am dorit să fac ceva, să fiu de folos așa că având și timp liber am mers la primele cursuri.

De ce ai ales anume laminarea genelor și stilizarea sprâncenelor?

Toți vorbesc despre naturalețe ca un trend care nu se va demoda niciodată. Sunt și eu de această părere, de aceea am ales să fac laminare a genelor și stilizare a sprâncenelor. Aceste metode de înfrumusețare sunt non-invazive dar eficiente. Iubesc tot ce este frumos, bio și inofensiv. Aceste proceduri sunt potrivite oricărei femei dornice de a arăta mai bine în orice situație!

Cine te susține, cine este alături de tine în această provocare a vieții?

Oamenii dragi sufletului meu care m-au suținut și încurajat în toate sunt: părinții, soțul, prietenii. Ei au fost cei care au crezut în forțele mele, m-au ghidat și apreciat pentru eforturile mele iar asta contează foarte mult pentru un specialist indiferent în ce domeniu activează. Iar dacă ești și mamă, atunci cu siguranță ești mândră că ai alături persoanele ce îți vor întinde o mână de ajutor.

Îți  mai amintești cum a început totul?

Cred că cel mai dificil a fost … începutul. Eram dornică de muncă, de a experimenta și de a-mi pune în practică cunoștințele dar, nu mă cunoștea nimeni. Eram atât de entuziasmată și fericită când clientele reveneau … recunosc că a fost foarte greu să-mi creez un nume. Totuși, cel mai important rămâne pasiunea pentru muncă. Eu doar zic să-i dăm timpului timp … nu le poți obține pe toate din prima e nevoie de răbdare și perseverență.

Piața abundă de specialiști în domeniu, dar acest fapt nu mă descurajează, ba din contră mă motivează să lucrez mult mai mult asupra mea, pentru a avea o carieră de succes! Ingredientul principal este să faci totul cu dăruire și plăcere. Eu continui să învăț, să fac cursuri, să merg la perfecționări și țin cont de necesitățile clientelor, care întotdeauna se vor reîntoarce acolo unde e atmosfera plăcută și un specialist amabil.

Muncește cu multă pasiune pentru marele ei vis să prindă contur și anume acela de a avea propriul salon de frumusețe. isecrete.com îi dorește Galinei Rotaru un 2020 plin de cliente mulțumite care vor contribui la materializarea visului ei măreț.

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6