Maternitatea a inspirat-o pe Nicoleta Roșca să creeze accesorii handmade!

Nicoleta Roșca despre pasiunea pentru domeniul handmade
Handmade este o artă ce îmbină talentele unei persoane în crearea unui produs unic. În ultimii ani, tendințele sunt orientate către diferențiere, unicitate și personalizare. Nicoleta Roșca din raionul Strășeni a devenit mamă acum 3 ani. Maternitatea a inspirat-o să creeze accesorii inedite, iar în prezent își bucură clientele cu cele mai stilate și deosebite modele.

Concediul de îngrijire a copilului este perioada când unele mămici descoperă pasiuni noi. Nicoleta Roșca și-a dezvoltat o mică afacere cu accesorii stilate pentru fetițe și femei cochete!

Am absolvit în  2015 Centrul de excelență în Industria Ușoară, meseria cusător-croitor. 2 ani am activat, iar când am ieșit în concediul de maternitate a început marea nebunie. Îmi doresc o ocupație care m-ar ajuta să savurez această perioadă frumoasă. Mi-am zis să încerc a crea accesorii pentru coafuri. Am primit tutoriale, m-am informat despre tendințe și mi-am urmat visul. Peste câteva luni am început să realizez și fundițe pentru fetițe. Micuța mea fiind prima care testa și proba fiecare lucrare.

Din momentul în care a devenit mamă a știut că are o altă misiune. Acum îmbină perfect timpul pentru familie cu pasiunea.

Fiind mămică de fetițe e o nebunie plăcută să creez accesorii personalizate precum elastice, bentițe, etc. Bucuria de pe fața lor și mulțumirea clientelor îmi dă puterea de a continua cea ce fac. De obicei lucrez atunci când copiii dorm. În acele momente  simt că savurez din plin viața, mă scufund într-o lume aparte și nici nu observ cum trece timpul. Am ales un job pe care îl iubesc și nici nu  simt că muncesc.

Familia și cei din jur au îndrăgit imediat lucrările sale și au încurajat-o să continue. Au urmat multe comenzi, iar dorința de a crea a devenit cu fiecare zi tot mai mare.

De la început era greu să combin mai multe treburi odată și încercam să mă organizez. Dar, susținerea familiei și dorința de a-mi urma pasiunea m-au ajutat să continui. Țin minte că, la crearea unui model de cercei am lucrat câteva zile. Acum după câțiva ani de experiență mi se pare ușor, dar atunci a fost destul de complicat. 

De la alegerea materialelor și până la stăpânirea tehnicilor de lucru este o etapă lungă care implică resurse, timp și efort. Întregul proces de realizare al accesoriilor depinde de complexitatea designului şi a detaliilor.

De obicei mă inspir din lucrul altor meșteri handmade și apreciez mult munca. Nu se naște nimeni învățat, iar eu nu sunt o excepție. De aceea chiar dacă admir unele lucrări întotdeauna le personalizez, adaug culoare, unele idei personale pentru a obține o lucrare unicată.

Motto-ul preferat :”Femeia care îşi poate crea propriul job este o femeie care va avea faimă şi avere”. Așa că, îndemn toate mămicile să-și urmeze visul, să creadă și să muncească zi de zi.

Vezi galeria foto!

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6