[geot country="Romania"] [/geot]

Mărturiile unui bărbat infectat cu coronavirus după 14 zile la terapie intensivă: ”A fost o durere cum nu am mai cunoscut. Păziți-vă, nu riscați nimic”!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on odnoklassniki
mărturiile unui bărbat diagnosticat cu coronavirus

Un bărbat care a fost internat timp de 24 de zile, dintre care 14 la terapie intensivă, după ce a fost diagnosticat cu coronavirus, a povestit la Digi24 drama prin care a trecut și a transmis un mod repetat mesaje către oameni să nu ia în glumă acest virus care este extrem de periculos.

Bărbatul își amintește fiecare moment pe care l-a trăit în spital și că această perioadă l-a marcat pe viață.

Mi s-a prins vena cu 6 perechi de mănuși. Vă dați seama cât de greu este! Procedura pe care au urmărit-o de fiecare data m-a impresionat, era dusă la paranoia, dar respectau cu atâta atenție procedurile să nu ajungă să fie puse în pericol. Când mi s-a luat sânge din vena aortă și nu a fost o singură dată, se verifica saturația de oxigen, trebuiau luați câțiva ml de sânge, aceea a fost pentru mine durere pe care nu o cunoscusem.”, a povestit bărbatul.

Bărbatul nu este fumător, nu bea alcool, singura sa problemă medicală fiind cea legată de greutate, dar cu analize medicale în parametri.

El a spus că în acest moment este vindecat, trei teste au fost negative la coronavirus și, în consecință, va fi externat.

„Oamenii să se păzească, trebuie să fie nu atenți, nu responsabili, aproape de acea zonă de paranoia, să se gândească că nu trebuie să riște absolut nimic mai ales dacă au soții gravide, părinți bătrâni cu boli asociate.Nu e o glumă”.

Sursa

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
Știri
Mîndrilă Alina

CNESP: Începând cu 8 noiembrie, se interzic nunțile, botezurile și mesele de pomenire în Republica Moldova

Începând cu data de 8 noiembrie, în R. Moldova se interzice organizarea tuturor evenimentelor private, nunți, botezuri, mese festive sau de pomenire. O hotărâre în acest sens a fost luată de către Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică. Până în prezent organizarea de evenimente private era permisă cu participarea a cel mult 50 de persoane

Citește mai mult »
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6