div#ast-scroll-top { display: none !important; }

Mărturiile unui bărbat infectat cu coronavirus după 14 zile la terapie intensivă: ”A fost o durere cum nu am mai cunoscut. Păziți-vă, nu riscați nimic”!

mărturiile unui bărbat diagnosticat cu coronavirus

Un bărbat care a fost internat timp de 24 de zile, dintre care 14 la terapie intensivă, după ce a fost diagnosticat cu coronavirus, a povestit la Digi24 drama prin care a trecut și a transmis un mod repetat mesaje către oameni să nu ia în glumă acest virus care este extrem de periculos.

Bărbatul își amintește fiecare moment pe care l-a trăit în spital și că această perioadă l-a marcat pe viață.

Mi s-a prins vena cu 6 perechi de mănuși. Vă dați seama cât de greu este! Procedura pe care au urmărit-o de fiecare data m-a impresionat, era dusă la paranoia, dar respectau cu atâta atenție procedurile să nu ajungă să fie puse în pericol. Când mi s-a luat sânge din vena aortă și nu a fost o singură dată, se verifica saturația de oxigen, trebuiau luați câțiva ml de sânge, aceea a fost pentru mine durere pe care nu o cunoscusem.”, a povestit bărbatul.

Bărbatul nu este fumător, nu bea alcool, singura sa problemă medicală fiind cea legată de greutate, dar cu analize medicale în parametri.

El a spus că în acest moment este vindecat, trei teste au fost negative la coronavirus și, în consecință, va fi externat.

“Oamenii să se păzească, trebuie să fie nu atenți, nu responsabili, aproape de acea zonă de paranoia, să se gândească că nu trebuie să riște absolut nimic mai ales dacă au soții gravide, părinți bătrâni cu boli asociate.Nu e o glumă”.

Sursa

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6