div#ast-scroll-top { display: none !important; }

Marta Botnari, stilistă de gene: ’’Când tocmai te gândești să renunți, nu uita de ce ai început ’’!

O vorbă veche din popor spune că ochii sunt oglinda sufletului! Frumusețea ochilor este adesea subliniată de un machiaj aplicat corect sau de frumusețea genelor dese, lungi și arcuite. Și cum nu toate femeile sunt mulțumite cu ce le-a înzestrat natura la capitolul gene, apelează la extensiile artificiale.

Basarabeanca Marta Botnari  lucrează în acest domeniu din 2015, iar în prezent  își trăiește visul departe de casă, tocmai în Franța. Acolo a devenit un specialist la mare căutare, iar 90 % dintre clientele sale sunt chiar franțuzoaice. Vă invităm să-i aflați povestea!

Marta și-a făcut studiile la Universitatea Ion Creangă, facultatea Limbi și Literaturi Străine dar nu a lucrat nici o zi în acest domeniu. Se descrie ca fiind o persoană perseverentă, muncitoare, sinceră, empatică și perfecționistă. Este pasionată de munca ei și dorește să evolueze în fiecare zi. Consideră că pentr a atinge succesul e nevoie de determinare, responsabilitate și încredere.

Sunt în Franța de 5 ani. Am venit aici împreună cu familia pentru a le oferi copiilor noștri o viață mai bună desigur. Decizia de a pleca în altă țară nu a fost una grea, deoarece soțul era plecat de ceva timp.

Scopul principal al procedurii de alungire a genelor reprezintă confortul, rezistenţa în timp şi protecţia genelor naturale. Aceste lucruri se bazează doar pe experiența stilistului de gene. Practica bate gramatica! Este și cazul Martei care mereu tinde spre perfecțiune acumulând experiență la diferite cursuri specializate.

Extensiile de gene trebuie să aducă îmbunătăţiri aspectului, un confort de excepţie, să aibă un aspect plăcut chiar şi după câteva săptămâni. Au rolul de a ușura viața unei femei și rutina zilnică de a ne machia.

Cu pași mici dar siguri a pășit într-o lume total necunoscută. La inițiativa nașei, Marta s-a înscris la primul curs de bază de alungire a genelor cu 5 ani în urmă.

La început mi s-a părut o provocare să reușesc. A fost complicat, țin minte și acum ce emoții aveam, nu mă puteam concentra și îmi tremurau mâinile. Dar, sub îndrumarea unor persoane profesioniste, dar și cu multă practică am reușit să fac totul bine. Nimeni nu se naște perfect și dacă ți-ai pus un scop realizabil ai grijă să duci la bun sfârșit cele dorite. Mama mereu m-a susținut și motivat să depun tot efortul și puterile.

Și-a transformat pasiunea într-o carieră plină de satisfacții. Fiecare curs de perfecționare este extrem de important pentru Marta. Iată de ce investește de fiecare dată în cunoștințe, alături de cei mai cunoscuți specialiști din domeniul beauty.

În toți acești ani mi-am dovedit în primul rând mie că mi-am găsit meseria de suflet și am reușit să devin un specialist bun în alungirea genelor. Locurile de podiu câștigate la diverse campionate din R.Moldova, Ucraina, Mexic, Italia și Franța spun multe. Nu încetez să învăț în fiecare zi. Am participat la Philashes Royal Artist, cea mai renumită academie din lume PhiAcademy  și mă mândresc de reușitele personale. Înainte de a ajunge aici însă am trecut niște trepte care au fost destul de dificile dar s-au meritat toate eforturile.

PhiAcademy a fost academia care mi-a oferit multe posibilități. Am descoperit mai multe secrete de la ei iar masterul Francesca Nappi a fost mentorul meu, o persoană deosebită și un vulcan de informație care m-a motivat în tot ceea ce făceam. Am lucrat foarte mult chiar erau zile că făceam procedura de extensie a genelor și la ora 1 noaptea. Dar, nu m-am disperat nici o clipă pentru că știam și eram sigură de roadele care vor da mai apoi eforturile mele.

Face față cu brio tuturor provocărilor din viața sa! Stăpânește destul de bine acest domeniu. Este un specialist creativ în pas cu noile tendințe.

Marea majoritate a clientelor mele sunt franțuzoaice aș zice 90% . Fiecare dintre ele au anumite preferințe, o parte optează pentru un efect mai natural altele își doresc volume Hollywood. Ceea ce pot spune este faptul că, oricare dintre aceste metode sunt absolut inofensive și comode. Folosesc produse de înaltă calitate și am grijă ca fiecare dintre ele să plece acasă mulțumite.

Un vis devenit realitate și…nu doar atât!

Mă consider un om de succes, dar consider că întotdeauna este loc pentru mai bine. Pe listă sunt încă multe scopuri de realizat și multe de învățat deoarece arta frumosului permanent este în schimbare, iar noi specialiștii trebuie să fim în pas cu tot ce este actual. Succesul nu se lasă așteptat dacă ai încredere în tine și dacă muncești mult. De fiecare dată când încerc ceva nou am emoții de nedescris. Aici pot enumera  participarea la Campionate fie life sau online, în calitate de  LashExpert la Campionatul Lash&Brown Qeen din Moldova organizat de Mariana Smirnova, unde la fel am avut parte de o experiență unică.

Familia mă susține foarte mult în tot ceea ce fac și se bucură la fel de mult de succesul meu. Toată încrederea și ideile mele le împart cu ei.Ei știu despre toate trăirile și sentimentele pe care le trăiesc eu în fiecare zi.

E o bucurie enormă să aud de la clientele mele acel “wow ce frumos,  ești un adevărat magician cu mâni de aur”. În acele clipe mă gândesc că destinul meu a fost să fac femeile frumoase.


Fă și iubește ce-ţi place! Munca este un aspect important al vieţii noastre, căruia îi dedicăm mult timp. Dacă munca nu te face fericit, atunci cini pe plan personal nu ești bine. Nimeni și nimic în lumea asta nu e perfect, important este să lucrezi la propria ta persoană poziţionându-te mereu pe primul loc. Investeşte în tine“- este motto-ul după care Marta se ghidează în fiecare zi!

Marta este încântată de cuvintele de mulțumire pe care le primește din partea clientelor și cursantelor care se bucură de experiențele împărtășite alături de ea ca profesionist și persoană deosebită.Are planuri mărețe și este sigură că va reuși. Propriul salon de frumusețe în Franța este unul dintre visele la care lucrează în fiecare zi.

Vezi galeria foto!

Marta, succese și îți mulțumim pentru interviu!

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6