div#ast-scroll-top { display: none !important; }

Mărirea buzelor cu acid hialuronic – una dintre cele mai solicitate intervenții estetice

Considerate dintotdeauna un simbol al frumuseții, buzele voluptoase sunt în prezent visul multor femei. Bloggerițe, vedete de cinema sau personalităţi publice apelează la procedura de augmentare a buzelor pentru a obţine acel efect atrăgător și senzual.

Mariana Laur medic cosmetolog, explică cele mai importante lucruri pe care o femeie trebuie să le ia în calcul atunci când decide să apeleze la procedura de augumentare a buzelor.

Știm deja că secretul buzelor perfecte se găseşte în acidul hialuronic. Ce proprietăți are acest agent?

Acidul hialuronic este un component natural ce intră în structura țesuturilor de tip epitelial, conjunctiv și nervos. Acesta are rolul de a menține hidratarea la nivelul tesuturilor. Odată cu anii scade producerea naturală de acid hialuronic, astfel în ajutor ne vine acest preparat sintetic dar care are același rol de a oferi volum. Injectarea acidului hialuronic la nivelul buzelor soluționează atât problema deshidratarii, cât și corecția asimetriilor.

Este acidul hialuronic sigur?

Desigur, dar este important sa optăm pentru produse sigure, înregistrate, testate și cu grad înalt de purificare. Goana după servicii ieftine împiedică clienții să facă de cele mai multe ori alegerea corectă, iar aici apar și consecințele.

Chiar dacă este extrem de solicitată procedura de mărire a buzelor, multe femei sunt sceptice. Care ar fi motivul și în ce situații se recomandă de a apela la această procedură?

Injectarea cu acid hialuronic la nivelul buzelor este efectuată nu doar cu scop de volumizare dar și pentru a trata deshitratarea și/sau asimetria acestora. Frică desigur persistă , mai ales când este efectuată pentru prima dată. Multe femei cred că procedura doare foarte mult, sau din cauza că au auzit istorii neplăcute vehiculate pe rețelele de socializare rămân sceptice la ideea de a apela la procedura de mărire a buzelor.

Totodată, aș vrea să remarc : dacă procedura este efectuată cu un preparat corect, doza(cantitatea) necesară , tehnica care trebuie, atunci rezultatele vor fi chiar peste așteptările clientei.

Procedura se recomandă în special femeilor care au buzele prea subţiri, un contur neuniform sau au mici imperfecţiuni estetice la nivelul acestora.

Este o terapie care îți garantează buze mai pline, senzuale și apetisante!

Posibile complicaţii ale intervenţiei de augmentare a buzelor?

Complicații pot apărea doar dacă nu sunt respectate regulile aseptice, în timpul procedurii și regulile de igienă în urmatoaterele 24 ore după procedură.

Multe femei exagerează, își doresc imediat buze mari. Există un protocol ceva sau chiar de la prima procedură poate fi injectat și 1-2-3 ml de acid hialuronic? sau totuși se ține cont de anumite reguli.

Referitor la cantitatea injectată la prima ședinta nu există un protocol anume. Totul este individual. Eu , personal prefer pentru prima procedură să optez pentru un acid hialuronic prevăzut special pentru a fi injectat în buze și nu mai mult de 1 ml. Dacă clienta dorește un volum mai mare se adaugă data viitoare, dar nu mai devreme de 2 săptămîni, timp necesar pentru vizualizare efectului final de la procedură.

Rezultatul final depinde de cantitatea de acid injectată sau de profesionalismul specialistului? Și cum putem fi siguri că nu obținem un rezultat mai puțin natural sau în proporție cu simetria feței ?

Rezultatul final depinde în mare parte de specialistul care efectuează procedura. Este foarte important să se discute cu clienta detaliat despre așteptările ei, să i se prezinte o informație amplă și precisă.

Pentru a evita situaţiile neplăcute în care rezultă o înfăţişare complet artificială sau disproporţionată, este recomandat să te adresezi unui medic specializat în acest domeniu, într-o clinică de referinţă, astfel încât aspectul obţinut să fie unul cât mai natural.

Multe celebrităţi sunt admirate de bărbaţi pentru buzele sexy, foarte frumoase, spre exemplu: Angelina Jolie, Rihanna, Adriana Lima, Priyanka Chopra, Rosie Huntington Whiteley, Eva Mendes, Jessica Alba, Scarlett Johansson. Unele femei au norocul de a fi înzestrate cu buze pline din naştere, altele însă recurg la ajutorul medicinei estetice, potrivit adevărul.ro.

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6