div#ast-scroll-top { display: none !important; }

Mariana Vîrlan, deținătoarea unei afaceri în MLM: Primesc valoare în această companie

Revista Isecrete își propune să descopere femei de succes din orice domeniu. Fie că activează în sfera beauty, sunt antreprenoare, mămici dar care le reușesc pe toate, ele sunt doza de inspirație pentru mulți dintre noi. În articolul de astăzi ne-am propus să o cunoaștem pe Mariana Vîrlan, originară din orașul Ungheni. O persoană visătoare și cu aspirații mari, pentru care maternitatea nu este decât o perioadă frumoasă în care se poate regăsi pe sine și demonstra că a fi mamă e doar începutul unei noi etape în viață.

Am terminat studiile de medicină generală, dar în acest domeniu nu am apucat să activez. Acum sunt căsătorită și avem un băiețel de 1an și 5 luni. Îmi iubesc familia și sunt mândră de tot ce am. Mi-a plăcut medicina, contactul cu oamenii. Ajutorul pe care pot să îl ofer, dar din păcate pe vremea când am terminat medicina, se plăteau salarii foarte mici (mai exact 1850 lei). Eu fiind o persoană căreia nu îi plăceau economiile financiare, am zis ca e prea puțin și nu mi-ar ajunge atât. Am considerat a fi o batjocură pentru angajații medicali, prea mizer. De aici a și pornit ideea să plec peste hotare. Am decis să plec în Germania. Acolo nu am plecat singura, pe atunci cu iubitul meu acum deja soț. Acolo am locuit 5 ani împreună, am construit o familie, ne-am făcut prieteni, aveam un job și ne-am acomodat foarte ușor și frumos la cultura lor si modul de trai. Acum urmează să ne reîntoarcem.

Perioada maternității este plină de provocări, stări diverse care fie te face să devii mai puternică și încrezută în forțele proprii ori te închide în sine. Prima variantă este despre Mariana, o mămică cu ambiții care știe cum să combine rolul de soție, prietenă pentru copil și femeie cu o afacere în spate. În doar câteva luni a ajuns să atingă un nivel înalt, iar totul s-a datorat capacităților sale de a se afirma acolo unde se află.

Mereu am spus că am fost binecuvântată de Dumnezeu pentru că am un copil foarte cuminte și înțelept. În primele 5 luni ale lui de viață, l-am crescut singurică fără ajutorul nimănui, în sensul direct al cuvântului, pentru că încă nici o rudă, nici măcar părinții nu îl văzuse niciodată și cu toate astea m-am descurcat minunat pentru că mi-a fost foarte ușor cu el. Nu am avut probleme cu colicii, cu nopțile nedormite, cu plânsetele isterice, nemaivorbind de probleme de sănătate. Am trăit într-adevăr o perioadă frumoasă ce ține de creșterea copilului până și în ziua de azi, este la fel de frumos. Le doresc tuturor mămicilor să aibă parte de o asemenea  perioadă a maternității.

Cum spuneam, în primele 5 luni de viață a copilului eram încă in Germania. Eu având un mod activ de viață și un program mereu încărcat în momentul când deja am devenit mămică mi s-a cam tăiat ieșirile și drumurile libertine. Eram fericită că îl aveam pe bebe, pentru că a fost un copil dorit la care am avut dificultăți în conceperea lui. Și totuși, simțeam undeva că îmi lipsește comunicarea și contactul cu oamenii. Eu mereu socializam și impatizam cu toată lumea. Dar, din moment ce am devenit mămica undeva m-am închis in mine. Nu mă simțeam Ok cu mine și așa am decis la revenirea în Moldova să mă ocup cu ceva. Pentru început am activat într-o altă companie, dar nu s-a lipit. Până nu am primit un apel telefonic de la verișoara mea (acum mentora mea). Îi mulțumesc și până în ziua de azi că mi-a arătat această oportunitate anume în compania Snep, pentru că aici m-am regăsit și simt ca sunt o femeie valoroasă. M-a fascinat din prima secundă modul în care am fost tratată, chiar dacă eram un nimeni nou venit pentru companie.

Întrebată de ce a ales această companie și ce oportunități îi oferă, Mariana a răspuns.

Pentru început aș vrea să spun ca mi-a oferit oportunitatea de a fi o femeie liberă. Am libertatea de a munci de oriunde îmi doresc, cât timp îmi doresc și cu cine îmi doresc. Singura companie care mi-a oferit încredere în a începe o activitate în mediul online. Pentru că eu mă atașam foarte sceptic, mai ales după eșecul din prima companie în care am activat. Mi-a oferit posibilitatea să devin cea mai bună versiune a mea, sunt încrezută în mine datorită acestei companii. Mă simt o femeie puternică, valoroasă și de ajutor. De aici vine vorba “binecuvântată să binecuvântez” pentru ca e mai mult decât o activitate. Am o misiune aici, nu doar să fiu o femeie de succes dar să schimb și alte vieți. Pentru ca Snep schimba vieți.

Vorbind de succese chiar din primele mele luni de activitate am reușit să îmi construiesc o structură, formată de persoane la fel de ambițioase și puternice. Am reușit să am câștiguri (chiar din prima lună de activitate) pe care niciodată nu am crezut că voi putea câștiga din mediul online și experiență. Experiența de a comunica și de a mă afirma și expune lumii. Ca persoană căreia îi pasă de propria sănătate, ca mamă – țin extrem de mult la calitatea produselor pe care le folosesc. Avem produse de înaltă calitate testate de ministerul sănătății italian. Și am reușit să înțeleg acest lucru pentru că am reușit să slăbesc aproximativ 9 kg in timp de o luna. A fost minunat să trăiesc emoția aceasta, să văd cum un produs chiar funcționează, pe când eu aveam un blocaj groaznic ce ține de slăbire după naștere.

Întreaga activitate gravitează în jurul citatului preferat- Dacă povestea ta nu te inspiră, este timpul să o schimbi.

Lumea poate să creadă orice despre mine. Eu știu prea bine cine sunt și nu simt nevoia să demonstrez nimic nimănui. Asta pentru că succesul vine de la mine și de la gândirea pe care o am. Dacă mă voi uita vreodată la ce spune lumea, succes nu voi avea niciodată. Și mereu m-am străduit să fac ce simt eu.

Produsul meu preferat?

Am mai multe dar ceea ce nu lipsește din casa mea niciodată este Olivox și ceaiul drenant The Mix.

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6