Mariana Sajen: Când cineva îți spune că nu vei reuși tu demonstrează-i că poți și urmează-ți visul

Responsabilitatea și acuratețea sunt detaliile care o fac diferită pe intervievata de astăzi. Cu o experiență de peste 8 ani în domeniul frumuseții, Mariana Sajen este specialista care te transformă din prințesă în regină. Face o adevărată magie din orice tip de păr și își bucură clientele cu rezultate uimitoare.

Am finisat Academia de Studii Economice din Moldova, licențiată în Finanțe și Bănci. Dar de mică am o pasiune aparte pentru părul lung. Țin minte că împleteam fetele atunci când ieșeam seara la joacă, cu toate ca eu nu am avut norocul să am părul lung. Mama mereu mă freza mai scurt, până la vârsta de 10-12 ani. După deja eu singură aveam grija de el, astfel că mă străduiam să îmi mențin podoaba capilară mereu frumoasă și îngrijită. Iar, atunci  când mergeam la cumpărături, rafturile pentru îngrijirea parului erau mereu cele mai favorite pentru mine.

Se spune că femeile puternice și încrezătoare în forțele proprii nu vor ceda niciodată. La fel și Mariana Sajen, și-a pus un scop și l-a urmat. Indiferent că era mămică cu copilaș mic acasă, dacă și-a dorit ceva a făcut. Este un exemplu demn de urmat pentru toți cei care doar vorbesc despre faptul că vor să activeze în domeniul preferat, dar mereu găsesc scuze pentru a nu învăța.

În anul 2014 am venit pentru prima dată în Bruxelles, aici lucra soțul meu, eu fiind acasă cu fetița mea de 1 anișor pe atunci avea. Nu cunoșteam limba franceză, eram cumva derutată, odată revenită în Moldova m-am gândit că trebuie să fac ceva și așa am început un curs de Keratină.

 În același an au urmat mai multe calificări de perfecționare la Felps, Paul Oscar și la Valentina Roșca. Anul trecut am făcut la fel niște cursuri în Rusia, apoi și la școala Irinei Ustinova. Doar investind te poți bucura de rezultate, iar în urma acestor cursuri am cules multă informație ce m-a ajutat să cresc în ceea ce fac.

O persoană ambițioasă și cu aspirații mari! Așa se descrie Mariana, care nu s-a oprit niciodată din a cunoaște lucruri noi. Dovada sunt cursurile de bază și perfecționare la care participă cu o dorință enormă de a evolua.

Acum 10 ani am făcut și școala de Make-up la Nelly Covas. Apoi am învățat și epilare cu zahăr și ceară la Natalia Spătaru. A urmat cursurile de extensii de gene și laminare la Svetlana Bulbaș. Am făcut multe investiții, dar s-a meritat. Deoarece avem copil mic și spațiu puțin pentru orice procedură, am hotărât că ceea ce îmi aduce cea mai mare plăcere este să lucrez cu părul. Când am început această meserie, eu lucrând și în menaj ( curățenie în case private ) fiind angajată lucram mult, câte șase ore pe zi după care mergeam la cliente acasă și făceam părul.

A durat vreo câțiva ani până ne-am cumpărat un apartament spațios, unde mi-am permis să lucrez cu clientele. Nu am deschis încă nimic deoarece situația instabilă și tot ce se întâmplă mă oprește, dar totul este înainte. Lucrând de 9 ani în acest domeniu sunt mândră de mine. Mii de cliente făcute și care îmi sunt fidele revin de două ori pe an, blondele mai des  de 3-4 ori. Astăzi sun  fericită că nu am cedat!

Prin prisma lucrărilor pe care le realizează, Mariana transmite pasiunea sa pentru podoaba capilară.  Ceea ce specialista urmărește este să le determine pe femei să se bucure de atuu-rile lor și să fie conștiente de frumusețea și de personalitatea pe care o au.


Instagram/ hair_beauty_keratin__belgium

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6