Mariana Pleșca, nail artista care te cucerește cu modele inedite!

A renunțat la o carieră în domeniul business și administrare, și s-a orientat spre o meserie mai veselă, dar la care nici nu visa: nail artist. De aproape nouă ani, Mariana Pleșca a ridicat la nivel de artă manichiura feminină, în prezent fiind unul dintre cei mai apreciați și solicitați profesioniști atât din orașul Hîncești unde activează cât și din afara raionului.

Am absolvit liceul teoretic “Mihail Sadoveanu” din Hîncești, iar după 5 ani de facultate la “Institutul de Relații Internaționale din Moldova” ( licența : relații economice internaționale și masterat : business și administrarea) dar, am ales să activez în domeniul industriei frumuseții.

Acril, gel, ojă semi-permanentă, pentru Mariana Pleșca nu mai au niciun secret. Aventura în lumea design-ului pe unghii a început în 2011.

Sunt deja 9 ani de când fac totul cu cea mai mare plăcere. Deși în copilărie aveam alte vise, să devin medic chirurg viața mi-a rezervat alte planuri. Fiind studentă am urmat primul curs de bază. Nu aveam experiență și mi se părea că nu este ceea ce voi face mult timp. După multe încercări de găsi un job part-time dar cu diplomă de nail artist, am zis măcar să încerc.

Treptat, a apărut dorința de a cunoaște mai multe, de a studia și experimenta pe cât mai multe modele. După 2 ani am mers la primele cursuri de perfecționare, iar astăzi mă pot mândri cu un bagaj de cunoștințe, aproximativ 50 de cursuri de perfecționare și o agendă plină de înscrieri. Asta mă motivează și mai mult să muncesc!

De atunci tânăra și-a perfecționat tehnica în permanență, în prezent fiind unul dintre cei mai căutați profesioniști. Picturi migăloase, extensii de unghii, culori în degrade, forme de unghii în trend, aplicare de pietre colorate și cu forme variate, toate le realizează la cea mai înaltă calitate.

 Ziceam despre cursuri, da am urmat o serie de training-uri și perfecționări atât din țară cât și peste hotare. Mentorii mei de la care am învățat foarte multe și am mers cu un entuziasm la cursuri au fost: Rita Busmachiu, Victoria Granetchi, Tatiana Golubev, Svetlana Filatova, Sergey Lavrukhin, Anna Avramenko, Vera Petkova, Ludmila Lysenco. O etapă foarte importantă în cariera mea vor fi cursurile de instuctor pe care le voi face în cadrul școlii Annei Avramenko, la Kiev.

În materie de tendințe, ce se poartă în acest sezon?

Nici în acest an nu își va pierde poziția french-ul, care pot spune că chiar a revenit cu o amploare și mai mare. Foarte multe cliente aleg pentru că, este finuț, simplu dar în același timp ușor de combinat la orice stil. Printre culorile în vogă pot enumera nude, roșu, bordo, negru.

Îți mai aduci de aminte de primele lucrări?

Evident că, au fost lucrări mai simple dar știam exact cum trebuie să arate rezultatul final. Încă de la început eram perfecționistă și încercam să fac totul la cel mai înalt nivel.Ca și acum, atunci lucram repede probabil această calitate mă ajută foarte mult și în prezent. Femeile au mai puțină răbdare și chiar multe dintre ele nu rezistă 3-4 ore, de aceea consider că până acum am reușit să le bucur cu modele realizate din tot sufletul, calitativ și rapid.

Face totul cu o deosebită plăcere iar, timpul trece neobservat. Iubește să facă femeile fericite, să creeze frumosul și fiecare zi devine o provocare pentru Mariana. Spune că nu se vede în alt domeniu și că, decizia de a deveni nail artist a fost una dintre cele mai reușite!

Sunt extrem de împlinită de ceea ce fac, de clientele cu care împart în fiecare zi cuvinte frumoase, experiențe și trăiri. Aș vrea să schimb în activitatea mea doar gradul de avansare. Am încă multe trepte de parcurs, dar muncind poți ajunge acolo unde îți dorești.

Care este citatul care te motivează?

’’Și când vrei ceva cu adevărat, tot Universul conspiră la realizarea dorinței tale”!

Mariana, îți mulțumim pentru acest interviu și îți dorim multe realizări frumoase!

Facebook/ https://www.facebook.com/mariana.plesca.9

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6