div#ast-scroll-top { display: none !important; }

Mama bebelușului abandonat susține că își vrea copilul înapoi, chiar cu prețul de a ajunge la închisoare!

copil abandonat
Femeia care și-a abandonat copilul în holul unui cămin din sectorul Buiucani al Capitalei spune că își vrea copilul înapoi, indiferent de consecințe. Cu lacrimi în ochi, a mărturisit în cadrul emisiunii “Vorbește Moldova” că este gata să facă și pușcărie, numai să nu fie decăzută din drepturi părintești.

“Da, eu sunt gata să merg benevol, să recunosc. Eu sunt de acord cu orice consecințe, doar ca să fie copilul lângă mine. Eu am șansa ca să-l păstrez. Deja o să fac pușcărie, n-o să fac, nu mă interesează. Vreau să-l iau în brațe, asta-i tot”, a declarat femeia.

Mai mult, aceasta a recunoscut că mai are alți 2 copii la întreținere.

“Sunt gata la orice, doar să-mi iau copilul înapoi și să nu-i pierd pe aceștia doi, căci acesta este sensul vieții”, a mai spus aceasta.

Surse din cadrul IGP au declarat că femeia urmează a fi supusă expertizelor medicale pentru a se confirma sau infirma că este într-adevăr mama bebelușului abandonat. 

Totodată, acestea confirmă faptul că femeia mai are alți doi copii la întreținere.Nu este clar deocamdată motivul din care mama și-ar fi lăsat bebelușul în scara unui bloc de locuit.

Știri.md amintește că joia trecută, un bebeluş de aproape o lună a fost găsit într-un cărucior, în holul unui cămin de tip familial situat în sectorul Buiucani al Capitalei. În acest caz a fost deschis un dosar penal iar părinţii copilului riscă până la 4 ani de puşcărie, pentru că au pus în pericol viaţa copilului. 

Totodată, autorităţile municipale au anunţat că, dacă mama micuţului va fi identificată, se va încerca reintegrarea copilului în familia biologică. Iar dacă acest lucru nu va fi posibil, atunci se va recurge la procedura de adopţie a micuţului. 

Sursa

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6