Make-up artista Ecaterina Chiticari, te învață să aplici eyeliner-ul ca o profesionistă!

Tendințele în materie de frumusețe variază de la an la an, dar există un stil care cucerește și rămâne mereu în vogă. Vorbim despre machiajul cu linia de tuș, foarte popular în anii ’60 dar care nu și-a pierdut notorietatea nici până în prezent. Make-up artista Ecaterina Chiticari, te învață să aplici eyeliner-ul ca o profesionistă. Tot ce trebuie să faci e să urmezi aceste sfaturi. Cu o experiență de peste 8 ani în domeniul beauty, specialista reușește zilnic să redefinească frumusețea femeilor și să le bucure cu un look minunat.

Linia de tuş conferă privirii un farmec incredibil, te ajută să defineşti forma ochilor şi să obţii un machiaj superb. Toate acestea, într-un timp scurt, de îndată ce stăpâneşti arta utilizării acestui produs cosmetic. Ochii sunt oglinda sufletului, așa că dacă vrei să înveți a-i contura perfect  în funcție de forma şi poziționarea lor, te invităm să citești acest articol.

Există mai multe tipuri de eyeliner care se diferențiază ca și culoare, dar sunt diferite inclusiv la texturi- lichide, cremoase mai uscate cum ar fi creioanele, rezistente la apă și mai puțin. Eu recomand în primul rînd să fie un produs cît mai rezistent la apă, care după aplicare se va usca în totalitate pe piele și evităm riscul de a se tapa pe pleoapă. Textura în schimb, alegem după cum ne este comod să le desenăm”.

Drumul către o bună stăpânire a unui machiaj perfect cu eyeliner este repetiţia. Aşadar, înarmează-te cu răbdare.

Reușita unei codițe trasată perfect constă în exercițiu, dacă nu sunteți make-up artist atunci recomand să exersați cît mai mult.

Scopul liniei de tuș este de a accentua forma ochiului sau de a  corecta acolo unde este cazul. Dacă forma ochiului este migdalată și pleoapa destul de proeminentă atunci putem să facem codița de diferite grosimi și lungimi. Direcția însă să fie preponderent ridicată pentru a defini frumos privirea.

E mai problematic în cazul în care colțul extern al ochiului e puțin lăsat. În acest caz, neapărat din acel unghi codița trebuie să urce pe diagonală în sus, pentru a corecta forma.

Dacă pleoapa ochiului e căzătoare atunci codița neapărat trebuie să fie foarte fină și îngustă, taparea (dublarea)  pe pleoapa superioară”.

Cum trasăm corect eyeliner-ul

‘Ideal ar fi să începem aplicarea de la exterior spre interior, trasând mai întâi din punctul exterior direcția și lungimea coditei după care ușor revenim  spre interior.

Linia de eyeliner poate completa integral un machiaj. În funcţie de grosimea liniei de tuş, putem realiza efecte diferite. O linie de tuş subţire, va avea un efect foarte natural şi va conferi intensitate privirii, iar una mai accentuată e tocmai potrivită pentru un make-up de seară. Culoarea neagră și maro se potrivește practic oricui,  celelalte culori le alegem în funcție de culoarea ochilor, a ținutei și totodată, putem combina cu nuanțele fardurilor”.

Care sunt cele mai frecvente greșeli pe care le fac femeile?

  • ‘Cred că, lipsa de experiență în desenarea lor.
  • Alegerea unui produs nepotrivit sau a unei pensule incorecte sunt alte greșeli pe care le fac femeile.
  • Aș putea adăuga aici și faptul că, aplică prea mult produs care riscă să curgă sau să se tapeze pe pleoapă.
  • Nu în ultimul rând, trasarea unei forme nepotrivite”, a mai adăugat make-up artista.

Pentru o privire seducătoare și irezistibilă, machiajul cu eyeliner este de multe ori alegerea perfectă, mai ales că acum există o varietate largă de produse și tehnici.  

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6