div#ast-scroll-top { display: none !important; }

Mai aproape de perfecțiune: Interviu cu Daniela Maria Bedir, importatoarea brandului Imel.

Industria beauty este o ramură deosebită, deoarece activează oameni pasionați, care emană frumusețea căpătată datorită propriei ocupații. Aceste constatări se referă și la românca Daniela Maria Bedir, importatoarea brandului Imel care într-un interviu acordat pentru Revista Isecrete, vorbește cu multă inspirație despre activitatea sa.

Drumul meu în industria beauty a început timid, la sugestia soțului de a încerca să fac două cursuri, ce ține de păr și cosmetică. Am ales atunci Christine Valmy, iar după cursuri am făcut ucenicia două luni în Turcia, deoarece la noi încă nu era definit acest concept. După ce am început și am avut un feedback pozitiv, mi-am dezvoltat încet propriul business. De la primii pași am realizat că pentru a te numi profesionist în domeniu, voi avea nevoie de multă implicare, să particip la cât mai multe cursuri, de aceea următoarea etapă a fost să mă înscriu la foarte multe dintre ele. Pot enumera astfel participarea si training-ul meu la Berlin, unde a avut loc lansarea Blond Me. În prezent fac un curs de Ambasador al unei tehnici, și sunt în anul 2 la Hair University.

Astfel, a ajuns să-și vadă realizate visele din copilărie și să aducă în fiecare zi bucurii pe chipul femeilor. Și-a urmat cu încredere și determinare menirea în viață, cea de a crea frumusețea! Vede partea bună a paharului și trăiește fiecare clipă la intensitate maximă, o prezență remarcabilă prin prisma atitudinii și a realizărilor profesionale, Daniela Maria Bedir a făcut multe sacrificii până a ajunge acolo unde este astăzi.

Trebuie să recunosc că la început, produsele și tehnicile nu erau la standardele de acum. Odată cu evoluția cererilor de salon s-au dezvoltat tehnici creative și produsele au fost îmbunătățite. În acest mod, ne facilitează munca noastră.

La început desigur a fost mai greu dar astăzi, după cursurile de tricologie, am suficiente cunoștințe pentru a le oferi informații clientelor și cursanților. Iar, colorimetria este o știință care ne face viața mai ușoară.

 

Cu o experiență de peste 15 ani în domeniul frumuseții și colaborarea cu mai multe branduri, și-a dorit să aducă în România produse profesionale în îngrijirea părului. Astfel, după mai multe testări a descoperit brandul Imel, fiind într-o vacanță.

Am procurat câteva produse și am rămas încântată de calitatea lor. Pe mine m-a atras în primul rând faptul că produsele nu aveau parabeni și unele nici sulfați. Așa că am luat legătura cu producătorii, am stabilit o întâlnire în Grecia, iar după acea discuție am devenit importatorii acestui brand. Fabrica este la standarde europene,  au certificări pentru toate produsele, brandul fiind înființat în anul 1986. Înainte de a semna un contract cu producătorul, am testat majoritatea produselor și am așteptat un feedback din partea colegilor/ clienților, pentru a mă asigura că aduc pe piață ceva care este eficient.

Scopul eforturilor este de a oferi clienților produse conform celor mai noi tendințe și de cea mai înaltă calitate. Daniela Maria Bedir este o persoană ambițioasă care pune accent pe profesionalism și prestigiu. Experiența, pasiunea si talentul sunt criteriile după care se ghidează în sfera frumuseții de ani buni.

Imel deține o linie completă: de la șampoane Black caviar, fără sulfați, acid Hyaluronic, Collage, Ulei prețios de Argan, Macadamia, infuzie Keratină,, proteina de Matase, șampon cu particule de aur, măști și ser de păr, aferente gamei. Fiind un brand profesional, Imel include și linia de decolorare și colorare a părului, vopsea cu ulei de măsline și pudra low ammonia. Aceste produse pe care le  import sunt formulate pentru absolut orice problemă, astfel abordează orice fir de păr, inclusiv cel creț, deshidratat, ars etc.

În momentul în care am început vânzarea de produse, am observat o lipsă acută de educație în domeniul nostru”!

Primeam niște întrebări cu răspunsuri foarte simple pe care colegii noștri nu le cunoșteau. De acolo a fost doar un pas până când eu și colegele mele din echipă, am început să ținem seminare. Până în prezent, am avut  mai multe seminarii și cursuri la București, Buzău, Brăila, Galați, Tulcea, iar lista va continua în 2022.  

Cursantele învață să facă un diagnostic corect, tehnici de vopsit și decolorare, să aplice și recomande un produs potrivit, studiază colorimetrie, aplicare extensii, prezentarea lucrării și tips & tricks în funcție de nivelul profesional la care se află.

Sunt unici și diferiți datorită metodei prin care abordează fiecare client.

Specialista se inspiră, caută, învață, analizează și dorește să devină cea mai bună versiune a sa. Își iubește meseria, iar cuvintele frumoase primite de către cei care îi pășesc pragul reprezintă cel mai de preț și important premiu pentru ea.

Pe piață sunt multe branduri, la noi diferența o face consultația pe care o facem,  ne străduim să oferim suport nonstop, iar raportul calitate/ preț ne-a fidelizat clienții. De asemenea, cred că în piața de clienți există o neîncredere față de unele produse cu reclamă falsă. Eu aș îndruma fiecare persoană să se informeze și să ceară informații suplimentare, până se convinge fiecare că este produsul potrivit pentru podoaba capilară. Toate produsele pot fi vizualizate pe www. bedir-natural.com, iar programul educațional pe MAD education.

Facebook/Imel Professional Romania

Facebook/ Dana Beauty Salon

Facebook/ M.A.D Hair Education

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6