div#ast-scroll-top { display: none !important; }

Lucia Dumbrava, lash artist și trainer: “ În cariera mea a fost foarte importantă dezvoltarea continuă ca specialist!”

A avut curajul de a ieși din zona de confort și și-a urmat pasiunea cu multă perseverență și determinare. Aceste criterii definitorii au stat la baza succesului Luciei Dumbrava.Cum a reușit să obțină titlul internațional, ce provocări a întâlnit dar și ce o motivează să investească continuu în perfecționări, ne-a dezvăluit în cadrul unui interviu marca Isecrete.

În prezent, deține 3 calificări de trainer, un statut profesional atins datorită unor experiențe incontestabile și în urma acumulării unui bagaj mare de cunoștințe. Reprezintă de asemenea, acea funcție pe care multe persoane își doresc să o dețină într-o anumită etapă a carierei. Ce o face pe Lucia diferită de alți specialiști, este atitudinea călduroasă cu care își întâmpină clientele și cursantele. Practic, îți insuflă pasiunea pentru această meserie și îți dă instrumentele necesare pentru a deveni un tehnician puternic, încrezut în sine și capacitățile sale.

Dețin 2 diplome internaționale de trainer și una de formator. Mi-am descoperit abilitatea și plăcerea de a preda. În cadrul cursurilor mele eu ofer TOT! Eu NU am secrete! Sunt un trainer care empatizează cu elevii săi și de aici dedicarea mea. Vreau să-i vad că reușesc, vreau să-i văd fericiți că, au ales această meserie și pentru asta mă voi implica mereu în susținerea lor, inclusiv după absolvirea cursurilor”.

Este o persoană perfecționistă căreia îi place să ofere calitate și dorește să evolueze zi de zi. Alte caracteristici care o recomandă sunt răbdarea și pasiunea pentru frumos, care se reflectă armonios în imaginea impecabilă a extensiilor aplicate clientelor.

Am 31 de ani, m-am născut în București și sunt jurnalist de profesie. Am fost întotdeauna atrasă de mass media și comunicare, astfel ca am decis să urmez facultatea cât și masteratul în acest domeniu.

Cu jurnalismul la bază, pornesc pe un drum care mă duce către o importantă și de prestigiu companie românească din domeniul sistemelor de securitate, unde obțin postul de Asistent Președinte la vârsta de 24 de ani. Voi fi veșnic recunoscătoare pentru această oportunitate pe care viața mi-a oferit-o. Acest job m-a format și m-a transformat în omul care sunt astăzi, însă trăiam zilnic cu senzația că, locul meu nu este acolo. Simțeam că nu fac parte din acea lume și că îmi este menit să fac mai mult. Nu mă identificam, efectiv cu viața de birou”.

După 10 ani de activitate într-o prestigioasă companie românească, Lucia și-a resetat opțiunile și a început cu dreptul o nouă etapă din viața ei. Cu multe emoții pozitive și încredere își deschide în 2019 propriul salon specializat în extensia genelor.

Consider că, nu eu am ales această meserie ci ea m-a ales pe mine! Am început dintr-o curiozitate, fără să îmi dau prea multe șanse de reușită. Pur și simplu atracția față de frumos, pe care am dezvoltat-o de mic copil, m-a condus către domeniul extensiilor de gene. Apropo, copil fiind, când eram întrebată ce doresc să fac când voi fi mare, răspunsul era ca eu voi avea, cândva, un salon de înfrumusețare.

Deci vin cu dorința din copilărie. Și iată-mă astăzi, cu visul împlinit. Proiecția mea s-a materializat, iar la moment dețin un salon de specialitate în aplicarea extensiilor de gene. În cadrul salonului, eu și colega mea, Valentina, formată și pregătită exclusiv de mine, oferim diverse tehnici pentru înfrumusețarea genelor naturale”.

Societatea în care trăim aclamă perfecționiștii pentru standardele înalte și pentru elanul lor de a le atinge de fiecare dată. Lucia se numără printre oamenii de succes care primește în schimbul reușitei ei – fericirea clientelor!

Realizările nu au întârziat să apară. Investiția constantă și neobosită în formarea mea ca specialist, au adus cu sine popularitatea de care mă bucur astăzi printre clientele mele. Ador să particip la cursuri. De doi ani nu ratez nici o oportunitate de a-mi îmbogăți cunoștințele. Am participat la zeci de cursuri, congrese naționale și internaționale, webinare și master class-uri. Zâmbesc în timp ce scriu aceste rânduri, căci în minte îmi vine momentul în care ajunsesem să lucrez pe clienta care adormise, iar eu cu căștile în urechi, învățam să fac beauty marketing online. Există dorință de a evolua constant.

 Ajungi de înveți chiar și în timp ce lucrezi! Sunt tare mândră de diplomele colecționate în toți acești ani. Am făcut o pasiune pentru asta. Le vânez și colecționez ca pe magneți. Pereții mei din salon pot confirma”!

Să muncești într-o afacere de beauty înseamnă să fii mereu creativ, dornic să schimbi lumea spre bine, iar Lucia a știut întotdeauna să găsească inspirația potrivită.

Oamenii care m-au inspirat în acest domeniu sunt în principal cei ce au pornit acest curent. Rusoaicele, moldovencele, ucrainencele! Când am început să activez mi-am propus să ajung cel puțin odată în una dintre aceste țări pentru perfecționare și la nici un an de activitate deja mă aflam în Republica Moldova pentru a susține primul curs de perfecționare. Ulterior, au urmat și altele, desigur. Am vrut să adun de peste tot, ca eu să pot oferi la rândul meu”.

Muncește mult pentru a-și transpune talentul pe chipul femeilor care îi pășesc zilnic pragul. Orice clientă fericită și lucrare reușită este o sursă inepuizabilă de satisfacție pentru Lucia, iar lash experta are chiar propria rețetă de succes!

Succesul apare atunci când dai tot ce ai mai bun! Atunci când încerci cu toată ființa să îți găsești cea mai bună varianta a ta. Atunci când oferi ceea ce ti-ai dori chiar tu sa primești! Atunci când tratezi așa cum ți-ai dori să fii tratat!

În cariera mea de lash stylist îmi place că, eu dețin controlul absolut. Îmi place că, deși de cele mai multe ori programul meu lucru depășește și 12 ore pe zi, eu mă simt liberă. Îmi place că, eu creez frumosul, că ofer zâmbete, că ofer fericire”.

Atunci când pasiunea merge mână-n mână cu perseverența și determinarea, drumul către succes nu mai pare atât de dificil.

Unica dificultate din acest domeniu în opinia mea intervine în relaționarea cu oamenii care este destul de dificilă și uneori îți poate da bătăi de cap. Însă, de fiecare dată am încercat să mulțumesc și să mă mulez pe dorința fiecărei cliente”.

Este o femeie curajoasă și  ambițioasă. Privește cu încredere spre viitor și este convinsă că și-a găsit vocația și liniște sufletească în această meserie.

Dacă nu aș fi ales extensiile de gene, nu am idee ce aș fi putut să fac. La moment, nu mă vad și nu îmi doresc să fac altceva!

Celor ce sunt la început de drum în acest domeniu îi sfătuiesc să creadă în sine și să nu abandoneze dorința de reușită. Cu determinare, răbdare  și ambiție vom ajunge acolo unde ne dorim”.

Lucia, echipa Isecrete îți dorește multe realizări frumoase!

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6