Lorena Bilegan, Owner Epil Clinique: Cred cu tărie că dacă îți propui ceva și crezi în tine, tot universul conspiră la planurile tale

Are doar 26 de ani dar este un exemplu demn de urmat pentru multe adolescente și femei. Lorena-Gabriela Bilegan locuiește în Cluj-Napoca. Are o personalitate puternică, ambițioasă și determinată pentru a-și menține afacerea lansată în domeniul beauty acum trei ani. Foarte multă muncă, ambiție și perseverență, de asta a avut nevoie tânăra pentru a se afirma la cel mai înalt nivel.

Ideea acestei afaceri s-a conturat în mintea mea încă de când am început să profesez în domeniul beauty, acolo unde mi-am și format bazele în acest domeniu. Eram în ultimul an de facultate și trebuia să iau o decizie în ce direcție să mă îndrept în viața profesională. Studiam kinetoterapie, dar energia mea era mai mult alocată jobului pentru că descopeream pe zi ce trece cât de mult îmi place ceea ce fac.

Pasiunea pentru frumos i-a deschis calea către o carieră de succes!

La început proiectam această idee, de a avea propriul salon de epilare definitivă în viitorul mai îndepărtat, însă lucrurile s-au întâmplat mai repede decât credem, la doar 23 de ani am deschis propria mea afacere. Cred cu tărie că dacă îți propui ceva și crezi în tine, tot universul conspiră la asta. Am ales să mă axez doar pe serviciul de Epilare Definitivă în primul rând pentru că asta am învățat cel mai bine să fac și am învățat de la cei mai buni. Eu cred că nu poți fi profesionist în toate ramurile, iar dacă te nișezi pe o singura activitate și îți dedici acolo toată energia, trebuie să iasă lucrurile bine.                     

                           

Și-a făcut planuri, a visat și muncit mult ca într-un final să se bucure de rezultate. Chiar dacă s-a confruntat cu o perioadă extrem de dificilă- Pandemia, tânăra a avut răbdarea și curajul pentru a merge înainte indiferent de situație.

Ce ați făcut în timpul pandemiei?

Am început activitatea în noul salon în februarie 2019, iar după doar o lună de activitate s-a instalat starea de urgență. Timp de două luni, am oprit activitatea, în perioada aceea am trecut prin tot felul de stări emoționale din cauza situației din lume și a situației în care mă aflam cu noua afacere. Investiția a fost destul de mare, aveam datorie, chiria trebuia achitată în continuare, iar producția era 0. A fost o perioadă dificilă, însă odată ce am reluat activitatea lucrurile au mers foarte bine. Perioada pandemiei a fost o perioadă de introspecție. Nu a fost ușor după doar o lună de activitate, a fost un boom de început care m-a ajutat să analizez cum se gestioneză lucrurile într-o situație de criză.

 Și într-un final ați rezistat acestui test. Care e secretul?

Am avut încredere în ceea ce fac, iar clientele mele au crezut în mine.

Poți scăpa de firele nedorite de păr, fără durere și cu rezultate vizibile încă de la prima ședință. Această procedură fiind printre cele mai eficiente și dorite de clientele salonului. Pe lângă profesionalism, Lorena-Gabriela Bilegan depune mult efort și dragoste-elementele principale care o ajută să se clasifice drept un specialist de TOP.

Folosesc două tehnologii în cadrul salonului: tehnologia IPL și tehnologia Laser. Laserul este o tehnologie mai nouă și mai puternică, poate fi folosit pe orice fototip al pielii și are rezultate și pe firele mai slab pigmentate. Tratamentul de Epilare Definitivă este una dintre cele mai dorite proceduri estetice la ora actuală. Una din problemele pe care le rezolva este foliculita, care este considerată o afecțiune la nivelul pielii. Pe lângă asta, principalul motiv pentru care se apelează la această procedură este confortul pe care ți-l oferă rezultatele, uiți de grija epilatului, iar aspectul pielii este îmbunătățit.

Cu câțiva ani în urmă această procedură era considerată un moft, acum nu o spun eu ci o spun persoanele cu care interacționez în cadrul salonului că este o necesitate; nu te scapă doar de păr ci te scapă de griji. Avantajele ar fi: aspectul pielii îmbunătățit, fără foliculită, economisești timp, bani și energie. Se poate apela la tratamentul de epilare definitivă încă din perioada adolescenței, recomandat în cazul fetelor după instalarea ciclului menstrual. Rezultatele se vad încă de la prima ședință, însă de rezultatele finale ne bucurăm după aproximativ un an- un an și jumătate. 

Ca și planuri de viitor, îmi doresc să cresc acest business, să formez o echipă de profesioniști și eu să mă dezvolt în continuare ca și specialist în domeniu.

Instagram/Epil Clinique

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6