div#ast-scroll-top { display: none !important; }

Loredana Cojocaru, expert în Personal Branding: Creativitatea și disciplina sunt calitățile de bază

La doar 23 de ani a reușit să cucerească domeniul online și să facă zeci de instruiri. Vorbim despre Loredana Cojocaru, originară din Chișinău, mămică stabilită împreună cu familia în Germania. Misiunea ei este de a promova brandul personal pe rețelele de socializare și cum să faci bani din activitatea pe care o dezvolți. Ce reprezintă și cum funcționează această profesie, despre prima experiență și despre cunoștințele de SMM acumulate, aflați în interviul de mai jos.

Am început a fi activă în anul 2020 când am acceptat a administra contul de instagram a unei parfumerii, Cream conținut pentru ei, după care am înțeles că eu pot să îmi dezvolt propriul Blog și Brandingul personal. Am făcut câteva instruiri și cursuri în Social Media deoarece la momentul actual acest domeniu prinse amploare, iar eu am înțeles că sunt foarte pasionată de Instagram și tot ce e pe online și asta îmi aduce satisfacție. Ulterior, după mai multe cursuri și instruiri am început a lucra și astfel am avut primii clienți după care ei tot veneau din ce în ce mai mulți. În momentul în care am finisat facultatea și am intrat în concediu de maternitate dar și după ce ne-am stabilit cu traiul în Germania eu am decis că e timpul și pentru un curs deoarece deja aveam experiență destulă în spate.

Și-a setat scopuri și a acționat. În timp ce unii, rămân sceptici dacă se merită să studieze meseria de Social Media Manager, tânăra își crește frumos afacerea. Are un venit lunar de două mii de euro, fiind și fondatoarea unui curs care te învață de la zero să devii un specialist profesionist.

Secretul reușitei este disciplina și dorința de a avea mai mult succes pe plan profesional, dar și pe partea financiară fiind destul de importantă. După lansarea cursului am început a avea tot mai multă vizibilitate pe Instagram. Și mai mulți clienți mulțumiți care la rândul lor au rezultate frumoase. Veniturile lor depășind 1000€ lunar din mediul online.

Acum se bucură de reușite dar începutul a fost greu. Cu copil mic, în brațe, dar cu o dorință enormă de a evolua. Așa a studiat Loredana meseria care îi oferă șanse nemaipomenite, dezvoltare personală și posibilitatea de a lucra fiind acasă.

Mie nu mi-a fost frică deloc deoarece eram conștientă că acest domeniu va lua amploare, iar piața de desfacere este una vastă și clienți vor fi mereu pentru oricine. Curajul și îndrăzneala mea și activitatea pe online m-a făcut sa excelez. Dar și numeroasele cursuri care le am în spate m-au ajutat, precum-arta oratorică, școala de modeling și teatru. Am decis împreuna cu soțul meu să plecam aici cu mulți ani în urmă în Germania, doar ca am făcut acest pas definitiv în 2021 după nuntă. Dorința mea a fost foarte mare deoarece am un copil foarte energic lucram foarte multe noaptea și cât doarme. Primul an cred ca nu l-am dormit deloc mai mult pe apucate, însă rezultatele nu s-au lăsat așteptate și cred ca s-a meritat.

Cursul meu include Temele: 1. Despachetarea Identității 2. Împachetarea Profilului 3. Content Plan 4.Story.Linii de subiect 5.Reguli pentru Storyteling de succes 6.Monetizarea blogului 7.Încălzirea auditoriului 8.Promovare 9. Vânzări 10.Branding și colaborări. Pe lângă toate astea numeroase bonusuri. Cum ar fi lecții de la alți experți de pe piață. Certificat și achitarea în tranșe. Ceea ce alții nu fac.

Cursul meu implică nu doar partea de vizual, dar și modul despre promovare, vânzări, recomandări și mesaj de colaborare despre cum găsim primii clienți. Deci, absolut toate recomandările pentru ați recupera investiția chiar în cadrul cursului.

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6