div#ast-scroll-top { display: none !important; }

Loredana Boutique : Alege ținute cu personalitate

Când talentul, munca și perseverența se întâlnesc, ies lucruri minunate! Vă puteți convinge și voi citind următorul interviu realizat de isecrete.com cu directorul executiv “Loredana Boutique”, Loredana Mănăstireanu.

Moda nu este despre tendințe și culori ci despre emoția pe care o poartă fiecare rochie în parte! Este un motto după care se conduce de 4 ani încoace familia Mănăstireanu. Mama și fiica au pus, în 2015, bazele unei afaceri pe palcul tuturor femeilor: un boutique cu rochii rafinate.

“Istoria noastră începe acum 5 ani, când mama a venit cu ideea de a deschide propriul magazin de haine pentru femei. Ea lucrase deja în domeniu și cunoștea destul de bine cu ce se mănâncă totul, și pentru că eu eram mai mereu cu ea, îndrăgisem toată activitatea. Știam că trebuie să fie ceva nou pe piața din Moldova, de asta ne-am orientat către producția din România – ceva exclusiv și cu accent maxim pe calitatea hainelor, a menționat co-directorul, Loredana Mănăstireanu”.

În foarte scurt timp de la apariţia sa, acest brand a ajuns în atenţia publicului și a cucerit prin modele unice de calitate. Misiunea principală a “Loredana Boutique” este de a scoate în evidență cel mai mare atu al femeilor: feminitatea.

“În ciuda tuturor gurilor rele care spuneau: „La ce bun să deschizi ceva în țara asta, mai ales aflată în situație de criză”, uite că rezistăm până în prezent! Parcursul nu a fost deloc unul ușor și continuă a fi așa, pentru că și concurența e mare, piața e destul de mică, oamenii sunt mai economi din lipsă de resurse, necesitățile și preferințele femeilor din Moldova în materie de haine sunt foarte variate, strategiile de marketing și colaborările trebuie alese cu grijă și implementate, iar noi trebuie să fim permanent la curent cu toate schimbările și noutățile din domeniu ca să ne adaptăm rapid”.

Multe din ținutele “Loredana Boutique” le vedem la televizor sau social media. Multe prezentatoare sunt îmbrăcate cu gust în piese vestimentare unicat. Zeci de bloggerițe-fashioniste aleg acest brand pentru activitatea lor și nu în ultimul rând pasionatele de shopping de toate vârstele.

“Mizăm pe un stil elegant, clasic pentru diferite gusturi, categorii de vârstă, mărimi și prețuri. Ne orientăm începând cu domnișoare de la 18 ani până la doamne 50+ și mărimi de la XS până la 3XL. Pe lângă rochii de zi și de seară – lungi și scurte, bluzițe, cămăși, pulovere, fuste, pantaloni, costume, avem și accesorii: bijuterii, eșarfe, curele, gentuțe. Deci, vă puteți alege o ținută practic integrală, de calitate superioară și la un preț adecvat. Oferim și carduri de reducere permanentă pentru cele mai fidele cumpărătoare” !

Împreună cu mama sa, Angela Mănăstireanu, au reușit să facă față cu brio tuturor provocărilor de până acum. De la concept și până la realizare, a fost cale lungă.

“În 4 ani de activitate am schimbat doar câțiva angajați și locația. Am trăit perioade când practic dădusem faliment, am avut tragedii personale, lipse de inspirație și orice motivație, dar de fiecare dată am reușit să ne ridicăm și continuăm, în primul rând datorită mamei – o femeie pe cât de gingașă pe atât de puternică, iar în al doilea rând, datorită clientelor noastre care au îndrăgit magazinul, hainele, anturajul cochet și atitudinea noastră față de ele. Acest fapt ne avantajează mult iar aproape toate doamnele și domnișoarele revin de fiecare dată când au nevoie de ceva deosebit. Ele deja știu că la noi își pot găsi ținuta potrivită pe care n-o vor găsi în altă parte”.

Fiecare colecție din magazin este adaptată după tendințele modei internaționale dar și a pieței locale, astfel încât fiecare femeie să găsească modelul perfect.

  “Nouă ne place la nebunie să lucrăm cu fiecare clientă în parte, să le sfătuim corect, să le facem complimente și să le susținem cu vorbe bune. Toate astea vin din suflet,  iar munca de zi cu zi nu devine o povară! Acum pot zice cu siguranță că toate, absolut toate s-au meritat, și am reușit doar datorită înțelegerii dintre mamă și fiică. Încercăm de fiecare dată să găsim un compromis, deoarece știm pentru ce o facem – să răspândim frumusețe, eleganță și stil în țara noastră, în Moldova”.

Unicitate, feminitate, creativitate și eleganță! Toate într-un singur loc “Loredana Boutique”!

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6