div#ast-scroll-top { display: none !important; }

Lidia Buble se retrage din muzică: ”Mă duc către Biserică”

Lidia Buble este una dintre cele mai apreciate și curtate artiste. Iubita lui Răzvan Simion reușește să se mențină în topuri cu fiecare piesă lansată, dovadă că este iubită de public. Cu toate astea, aceasta a făcut un anunț surprinzător despre cariera sa muzicală.

Lidia Buble, în vârstă de 26 de ani, și-a prezentat noua piesă în platoul Xtra Night Show, ocazie cu care a transmis un mesaj neașteptat. Artista a spus că este hotărâtă în privința viitorului carierei sale și este decisă să se retragă din muzică pentru a se îndrepta către Biserică: „La un moment dat eu o sa ma retrag din industria asta muzicală, ușor, ușor mă duc către Biserică”, a spus Lidia Buble, conform Spynews. Cătălin Bordea, șocat de declarația artistei, a întrebat-o: ”Cum te duci mă către Biserică?”, iar Lidia Buble i-a răspuns fără să stea pe gânduri: „Mă duc de unde am venit”.

Lidia Buble a fost criticată de-a lungul timpului atât din cauza modului în care arată, unii considerând că artista ar trebui să-și opereze nasul, cât și din cauza faptului că a intrat într-o relație cu realizatorul TV Răzvan Simion, după ce acesta a divorțat de soția sa. Cu toate că atât Răzvan, cât și Lidia au declarat că relația lor a început după ce el s-a separat de soție, se pare că mulți o acuză în continuare pe artistă că i-a stricat acestuia căsnicia. În plus, sunt și oameni care o critică pe cântăreață din cauza faptului că aparține unei alte religii, tatăl ei fiind pastor penticostal.


Sursa

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
Evenimente

Astăzi va fi lansat în premieră filmul “pandemia.md” – un film despre virusul relațiilor dintre oameni pe timp de “ciumă”

Lansarea națională va avea loc astăzi la Cinematograful Patria Loteanu. Concomitent cinefilii vor putea urmări pelicula și la cinematograful Cineplex Mall. Acțiunea filmului “pandemia.md” are loc în perioada carantinei de pandemie Covid 19.  În Republica Moldova a fost declarată stare de urgență și regizorul de film, împreună cu familia, părăsesc orașul și se refugiază la

Citește mai mult »
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6